How-To Geeks bästa tekniska gåvor för föräldrar för semester 2021

0
68
Dikushin Dmitry/Shutterstock.com < /figure>

Att köpa en ny teknik till dina föräldrar är ett bra sätt att unna dem något de kanske inte får själva. Det kan dock vara svårt att veta var man ska börja, men det är där vi kommer in.

How-To Geeks produktrekommendationer kommer från samma team av experter som har hjälpt människor att fixa sina prylar över en miljard gånger. Vi rekommenderar bara de bästa produkterna baserat på vår forskning och expertis. Vi accepterar aldrig betalning för att godkänna eller granska en produkt. Läs mer & raquo; Innehållsförteckning

Bästa tekniska gåvor för föräldrar
iRobot Roomba 694: A Little Robot Butler
Arlo Pro 4 Spotlight Camera: Håll ögonen på trädgården
eufy Video Doorbell: Peep Never Through the Shades Again
PhotoSpring Digital Picture Frame: Pictures Worth a Thousand Words
PlayStation Classic : Old-School är alltid cool
Kodak Dock Instant Photo Printer: Skriv ut vackra bilder
Chromecast med Google TV: Titta på allt och allt
Blå ljusblockerande glasögon: Minska deras ögonbelastning
Garmin Venu 2: Fitness på ett armbandsur

Trevlig helg! Den här artikeln är en del av vår presentguide Holiday 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från How-To Geek, LifeSavvy och Review Geek för att hjälpa dig att välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Bästa tekniska gåvor för föräldrar

Åldersintervallet och den tekniska kunnigheten hos någons föräldrar kommer att variera enormt från en familj till en annan. Du kommer sannolikt att veta hur bra dina föräldrar kommer överens med teknik (eller kan fråga), men det är viktigt att överväga om du behöver hjälpa dem att skapa sina nya tekniska gåvor. Om de inte vet hur de ska använda det, samlar det bara damm i garderoben. Vissa föremål nedan är mycket lättare att använda än andra, men alla borde ge utmärkta presenter.

Vi har en mängd olika presenter att tänka på här, men var och en av dem kommer garanterat att göra dina föräldrar glada, och kanske till och med göra deras liv lite enklare. När allt kommer omkring är det inte hela poängen med teknik? Tja, om du inte skaffar dem en leksak, men det är också viktigt att ha kul.

Här är våra val för de bästa tekniska gåvorna till föräldrar.

iRobot Roomba 694: A Little Robot Butler

iRobot

Att behöva dammsuga varje dag, eller flera gånger om dagen om du äger husdjur, kan vara en smärta. Tack och lov kan du hjälpa dina föräldrar att betona mindre om renlighet genom att köpa iRobot Roomba 694 till dem.

Detta är i huvudsak symbolen för ett smart vakuum. Det kommer inte bara med massor av sensorer för att se till att det kan navigera runt möbler och undvika att kasta sig ner för trappan — Roomba använder ett trestegs rengöringssystem för att se till att det gör jobbet så effektivt som möjligt också. < /p>

Vi var alla tvungna att dammsuga för våra föräldrar som barn, och nu kan du hjälpa till att göra det hela utan att ens vara där.

iRobot Roomba 694

Ett otroligt smart vakuum som tar stressen ur sysslor.

Amazon

$ 249,00
$ 274,00 spara 9%

De bästa robotdammsugarna för semester 2021: låt det städa för dig! Bästa Robot Vakuum Övergripande iRobot Roomba 694 Amazon

$ 249,00
$ 274,00 Spara 9%

Bästa budgetrobotvakuum eufy RoboVac 11S Amazon

$ 199,99
$ 229,99 Spara 13%

Bästa robotdammsugare och mopp Ecovacs Deebot T8 Amazon

$ 549,99
& nbsp;

Bästa robotdammsugare för husdjurshår ILIFE V3s Pro Amazon

$ 119,99
$ 159,99 Spara 25%

Bästa självtömande robotvakuumhaj AV1010AE IQ Robot Amazon

$ 547,47
$ 599,99 Spara 9%

Arlo Pro 4 Spotlight-kamera: Håll koll på trädgården

Arlo

Inte alla vill ha en säkerhetskamera på utsidan av sitt hem, men för dem som gör det är Arlo Pro 4 Spotlight Camera en av de bästa.

< p>Denna kamera levereras med en 160-graders diagonalt visningslins som ger den en fantastisk utsikt över allt i området. Arlo Pro 4 har också digital bildkorrigering för att göra videoflöden tydlig. Det finns till och med en integrerad strålkastare, som är utmärkt för att du ska kunna se dag eller natt.

Detta är en utmärkt present till föräldrar som är medvetna om säkerhet, och det betyder också att du inte behöver oroa dig för att de är ensamma hemma.

Arlo Pro 4 Spotlight Camera

En högteknologisk säkerhetskamera för deras säkerhet och sinnesro.

Amazon

$ 179,99
$ 199,99 Spara 10%

eufy Video Doorbell: Peep Never Through the Shades Again

eufy

Ingen gillar att gå upp för att behöva kontrollera luckan i fönstret eller det lilla ögonhålet i ytterdörren för att se vem som ringde på dörren.

Du kan eliminera detta frustrerande problem för dina föräldrar genom att ge dem en eufy Security Video dörrklocka. Denna dörrklocka levereras med en 2k -bild, distorsionskorrigering och möjligheten att enkelt prata med den som är där. Det fungerar med en smartphone -app eller med Alexa och Google Voice Assistant.

Den använder också AI -teknik för att skilja mellan slumpmässiga katter som har kommit för att sniffa på det och brevbäraren som närmar sig dörren med paketet som de har väntat på. Det kommer inga falska aviseringar med den här dörrklockan!

eufy Security Wi-Fi Video Doorbell < /h3>

En dörrklocka som låter dem se vem som kommer och till och med prata med dem utan att röra sig.

Amazon

$ 155,48

PhotoSpring Digital Picture Frame: Bilder säger mer än tusen ord < /h2>

PhotoSpring

Föreställ dig, om du vill, möjligheten att ge dina föräldrar chansen att leta igenom hundratals foton och återuppleva dessa minnen med lätthet. Det brukade vara så att du bara kunde göra det med ett noggrant skapat fotoalbum i verkligheten, men inte längre.

Om du köper dem en PhotoSpring Wi-Fi Digital Picture Frame, då är du ’ ger dem chansen att ha alla sina favoritfoton på en lättanvänd plats. Den har pekskontroller för enkel visning och kan enkelt uppdateras för att lägga till nya bilder på nolltid.

Det här är otroligt coolt eftersom du kan uppdatera det på avstånd för att dela det senaste fotot av dig, dina katter och resten av familjen, så de kommer alltid att ha några färska bilder att titta på och komma ihåg.

PhotoSpring 10in 16GB WiFi Digital Picture Frame

En enkel att uppdatera digital fotoram för att visa upp de bästa familjefotona.

Amazon

$ 119,00
$ 159,00 Spara 25%

PlayStation Classic: Old-School är alltid cool

Sony

Om dina föräldrar är sådana människor som tycker om eller introducerade dig för spel, då du kan återbetala förmånen med en nostalgisk gåva.

PlayStation Classic kommer förinstallerat med tjugo spel, inklusive legender som Final Fantasy VII och Tekken 3, och är perfekt för att återuppleva de äldre speldagarna. Inte bara det, det kommer med två trådbundna kontroller, vilket gör det perfekt om dina föräldrar inte är fan av att turas om och istället skulle kolla för att se vilken av dem som är den bättre spelaren.

Enkelt uttryckt, PlayStation Classic är nostalgiskt kul utan krångel med att försöka hitta gamla system och spel.

PlayStation Classic

Spelnostalgi är inte bara för barn, och detta kommer med två kontroller för extra kul.

Amazon

$ 69,00

Kodak Dock Instant Photo Printer: Skriv ut vackra bilder

Kodak

Om en av dina föräldrar är en ivrig fotograf, kommer de att uppskatta möjligheten att ge dessa bilder en fysisk form. Digitala fotoramar är fantastiska, men att göra ett fotoalbum är ett fantastiskt projekt i sig, och den här gåvan hjälper dem att göra just det.

Kodak Dock Instant Photo Printer är en utmärkt enhet som låter människor skriva ut sina favoritfoton. Skrivaren ger imponerande resultat tack vare 4Pass -utskriftstekniken, vilket gör bilderna motståndskraftiga mot både vatten och fingeravtryck. Bilderna kommer att se snygga ut längre, vilket gör dem perfekta för fotoalbum.

Kodak Dock är också enkel att använda & allt de behöver göra är att sätta telefonen ovanpå den och det & #8217; ska enkelt skriva ut kopior av deras bästa bilder. Inga resor till lokala CVS eller Walgreens behövs!

Kodak Dock Plus 4×6

Att skriva ut foton från din telefon har aldrig varit enklare.

Amazon

$ 134,99

Chromecast med Google TV: Titta allt och inget

Google

Att titta på tv är något många av oss gillar att göra för att slappna av. Det brukade vara så att vi bara hade tillgång till ett fåtal kanaler, men i dessa dagar handlar det om streaming.

Chromecast med Google TV är en av de mest imponerande strömningsenheterna som finns. Tillsammans med att ge tillgång till alla sina favoritströmmingstjänster på ett ställe är det också en av de bästa för att låta människor enkelt växla mellan olika.

Plus, så länge de har fjärrkontrollen, kan de använda sin röst för att styra saker, vilket inte bara är otroligt snyggt utan också är till hjälp ur tillgänglighetssynpunkt. När de väl är installerade kommer dina föräldrar att kunna styra Chromecast på vilket sätt de vill.

< h3> Chromecast med Google TV

Låt dem enkelt komma åt varje strömningsapp och bläddra enkelt.

Handla nu

& nbsp;

The Best Streaming enheter för Holiday 2021 Bästa Streaming Device Overall Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$ 49,99
& nbsp;

Bästa budgetströmmande enhet Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 21,99
$ 29,99 Spara 27%

Bästa Roku Streaming Device Roku Ultra (2020) Amazon

$ 69,00
$ 99,99 Spara 31%

Bästa Fire TV-enhet Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 34,99
$ 49,99 Spara 30%

Bästa Google TV -enhet Chromecast med Google TV (2020) Handla Bästa Android TV -enhet NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199,99
& nbsp;

Bästa Apple TV-enhet Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169,00
$ 179,00 Spara 6%

Blå ljusblockerande glasögon: Minska deras ögonbelastning

Warby Parker

Med fler av oss som arbetar hemifrån och fler som använder datorer för arbete och nöje, är det en bra tid att tänka på blått ljus. Blått ljus är en typ av ljus som avges av de flesta digitala enheter, och det har visat sig kunna leda till makuladegenerering, vilket gör din syn sämre.

Warby Parker erbjuder skydd mot blått ljus som en extra funktion till glasögonlinjen. Det betyder att du inte bara kan få receptet på vem du än köper för utan även hjälpa till att ta hand om deras ögon.

Blått ljus är inget många av oss oroar oss för, men det kan orsaka skada för dem som tittar på skärmar hela dagen. Så att ge någon en uppsättning av dessa blåljusblockerande glasögon kan hjälpa dem.

Vi vet alla att vår syn blir värre när vi åldras också, så det är aldrig för tidigt att hjälpa någon att se efter deras ögonhälsa.

Warby Parker Blue Light Blocking Glasses

Skydda deras syn med rätt recept i många snygga ramar.

Handla nu

& nbsp;

Garmin Venu 2: Fitness på ett armbandsur

< figurstil = "bredd: 650px" class = "wp-caption alignnone"> Garmin

Fitness är något som har blivit allt viktigare under de senaste decennierna. Träning var förr någonting som de flesta fick tack vare fler fysiska jobb, men det är ett engagemang du måste vara mycket mer medveten om nu.

Tack och lov har de senaste åren också gett oss en hel del fitnessteknik, men få är lika hjälpsamma som Garmin Venu 2. Detta är en träningsklocka som spårar hjärtfrekvens, sömnpoäng, fitnessålder och till och med spårar en person &#8217 ; s stressnivåer. Det är en otroligt imponerande uppsättning kit och perfekt för föräldern som vill vara i form, oavsett om det är en ny hobby eller en livslång kärlek.

Garmin Venu 2

En utmärkt träningsspårklocka för föräldrar som gillar att stanna i rörelse .

Amazon

$ 409,99

How-To Geek bästa Smart hem gåvor för Holiday 2021 iRobot Roomba 694 Amazon

$ 249,00
$ 274,00 Spara 9%

Phillips Hue Bulbs Amazon

$ 39,99
& nbsp;

Philips Hue Color Bulbs Amazon

$ 89,99
& nbsp;

Amazon Echo Studio Amazon

$ 199,99
& nbsp;

Arlo Pro 4 Spotlight Camera Amazon

$ 179.99
$ 199.99 Spara 10%

Wyze Smart Plugs Amazon

$ 17,99
& nbsp;

Eufy Security Doorbell Amazon

$ 155,48
& nbsp;

Google Nest Learning Thermostat Shop Google Nest WiFi-router Amazon

$ 167,02
& nbsp;

Nanoleaf ljuspaneler Amazon

$ 179,99
$ 199,99 Spara 10%

summary = WOpet Smart Pet Camera: Dog Treat Dispenser Amazon

$ 129,99
& nbsp;

Hidrate Spark 3 Amazon

$ 59,95
& nbsp;

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här ändrar du standardteckensnittet i Google Presentationer
  • & rsaquo; The Best Drones for Holiday 2021: Have Fun Flying
  • & rsaquo; PSA: Pixel 6 får 3 års Android OS -uppdateringar, inte 5
  • & rsaquo; Vad är Pop! _OS?
  • & rsaquo; Vilka AirPods ska du köpa?