Horoskop I dag, 19. oktober 2021: Vågen, Tyren, Jomfruen og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
61

Horoskop I dag, 19. oktober 2021: Vekten, Tyren, Jomfruen og andre tegn-sjekk astrologisk spådom.

ARIES (21. mars – 20. april)

Uten en skygge av tvil er dette en ambisiøs tid for Ariens. Likevel deler ingen av dere nøyaktig det samme målet. En ting er klart, skjønt – at denne uken vil suksessen bare følge hvis du setter dine egne unike ambisjoner over plikter eller forpliktelser overfor andre mennesker.

TAURUS (21. april – 21. mai)

Uansett hvilke utfordringer du møter, uansett hvilke farer du møter, husk en ting. Planetene er på din side nå og i løpet av resten av måneden. Få mennesker er så heldige som deg når det gjelder langsiktige planetariske utsikter, desto mer hvis du er klar for en revolusjon.

GEMINI (22. mai ’ 8211; 21. juni)

Veien ut av nåværende økonomiske komplikasjoner er todelt. Først kan du prøve å styre sakene dine på en tradisjonell måte. For det andre kan du innse at formuen din er knyttet til andre mennesker og gjøre teamarbeid til din prioritet. Du kan til og med gi dem en hjelpende hånd.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

KREFT (22. juni – 23. juli)

Hendelser går veldig fort, og vil fortsette å gjøre det den neste måneden. Problemet er at mye som skjer kan virke utenfor din kontroll. Men hvis du er ærlig, vil du se at du la frøene til nåværende kriser – og seirer – over de siste tolv månedene.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

LEO (24. juli – 23. august)

Den avgjørende faktoren i dag er planetene ’ ønske om å vekke mysterier og forvirring, en faktor som leder deg bort fra alt av verdslig betydning, mot ensomhet, nestekjærlighet, fantasi og drømmer. Du kan derfor føle deg litt ute av kontakt med visse daglige plikter.

JOMFRU (24. august – 23. september)

Du' 8217; jeg er vanligvis ikke interessert i småprater, men jeg vil råde deg til å gjøre det som er nødvendig for å blande så bredt som mulig, uansett hvor lovende sosiale kontakter virker. Etter hvert vil det dukke opp noe av verdi fra et nytt forhold, hvis du bare kan vente!

LIBRA (24. september – 23. oktober)

Hjemunderholdning og familieforbindelser foretrekkes hele uken. Noen kan være hyggelige, noen kan bli kalt til å håndtere knotete problemer og vanskelige forretninger. Hvis det er enighet du er ute etter, husk at der det er en vilje, er det en måte. Med andre ord, det er helt opp til deg!

SCORPIO (24. oktober – 22. november)

Utmerkede, intuitive og sunne måneaspekter bør sette deg på rett spor i dag. Den gunstige virkningen vil først og fremst merkes på dine instinkter, de mystiske skorpioniske følelsene som er ansvarlige for å veilede deg gjennom livets mange farer.

SAGITTARIUS (23. nov. – 22. desember)

Penger bekymringer dukker opp igjen i dag, men de av dere som allerede har bestemt seg for å gjøre noe positivt med situasjonen din, vil ta et ytterligere skritt mot større velstand. Den generelle driften av hendelser denne uken støtter, så ikke nøl nå.

CAPRICORN (23. desember – 20. januar)

Månen inntar en kraftig posisjon, noe som øker din selvtillit, men indikerer også at dine intuisjoner er i toppform. Dette har to konsekvenser. På den ene siden vil du være veldig følsom for det faktum at partnere ’ interessene må respekteres. På den andre siden vil du bli utfordret til å utvide omfanget av dine egne aktiviteter.

AQUARIUS (21. januar – 19. februar)

Dette er en livlig dag, og det ser ut til at alle vil ha mer enn de kan ha. En uforutsett hindring gir størst risiko for sammenstøt, men på en merkelig måte kan konsekvensen av enhver irrasjonell uenighet være et dypere innblikk i dine virkelige mål og alternativer.

FISKER (20. februar) – 20. mars)

Sosiale forpliktelser krystalliseres praktfullt av Månens kreative dimensjoner. Hvis du søker etter et nytt gruppe- og samfunnsansvar, vil du finne din sanne rolle. Du er den rette personen til å vise oss andre den beste veien videre.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste horoskopnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.