Hier is alles wat Apple heeft aangekondigd tijdens het evenement van 18 oktober 2021

0
98
Apple

De verrassing van Apple "Unleashed" evenement vond plaats op maandag en het bedrijf kondigde krachtige nieuwe MacBook Pro's in 14 of 16-inch, nieuwe M1 Pro- en M1 Max-processors, de 3e generatie AirPods en meer aan.

Dit is wat u moet weten wat er nieuw is en wanneer u de nieuwste producten van Apple in handen kunt krijgen.

Inhoudsopgave

Nieuwe 3e generatie AirPods
Apple M1 Pro & M1 Max-chips
Nieuwe MacBook Pro's (met poorten en inkepingen)
Nog een paar dingen

Nieuwe 3e generatie AirPods

Apple

De originele AirPods uit 2016 zijn terug en beter dan ooit met een nieuw herontwerp. In 2019 bracht Apple de AirPods Pro uit met een in-ear-ontwerp, ruisonderdrukking en een paar andere dingen, maar we hebben niet veel van een upgrade naar de originele AirPods — tot nu toe.

Apple's base 3e generatie AirPods wordt nu geleverd met een nieuw ontwerp en kleinere stengels, dezelfde 'force touch sensor'. bedieningselementen zoals de AirPods Pro, Spatial Audio en een nieuwe Adaptive EQ-modus, om nog maar te zwijgen van zweet- en waterbestendigheid.

Deze nieuwste AirPods bieden nu een batterijduur van 6 uur in plaats van slechts vijf, en de batterijhouder ondersteunt draadloos opladen en vier volledige oplaadbeurten, wat een gecombineerde 30 uur continu afspelen oplevert. Je kunt Apple's nieuwe 3e generatie AirPods vanaf vandaag bestellen voor $ 179, en ze zullen beschikbaar zijn op 26 oktober. Pak een set via onze onderstaande link.

3e generatie AirPods

Koop vandaag nog de geheel nieuwe, opnieuw ontworpen 3e generatie AirPods voor $ 179. Verzending volgende week.

Nu winkelen

 

Apple M1 Pro & M1 Max-chips

Appel

Vorig jaar onthulde Apple zijn computerprocessor, de M1, ter vervanging van AMD- en Intel-chips in zijn laptops. Dit jaar verdubbelen ze dat idee met twee extreem krachtige en capabele processors. Dat zijn de geheel nieuwe Apple M1 Pro- en M1 Max-chips.

Op het podium sprak Apple veel over kracht, prestaties, ondersteuning voor meer dan één beeldscherm en deelde een aantal grafieken die laten zien hoe snel MacBooks met de M1 Max zullen dat wel zijn. Apple zegt bijvoorbeeld dat de M1 Pro-CPU tot 70% sneller is dan de originele M1 uit 2020, terwijl hij 2x de GPU-prestaties levert, 32 GB geheugenondersteuning en in staat is tot 200 GB/s aan bandbreedte. Bovendien is het verkrijgbaar in meerdere configuraties tot een 10-core CPU-optie.

De ster van de show is echter de nieuwe Apple M1 Max-processor. Het belooft idioot snel te worden dankzij 10-cores, 32-cores met de GPU, een verenigd geheugen tot 64GB,

De M1 Max, ondertussen, verhoogt het verenigde geheugen tot 64GB. Zowel M1 Pro als M1 Max hebben 10-core CPU's. Dan, op het GPU-front, doet de Pro tot 16-core, terwijl de Max tot 32-core ondersteunt.

Nieuwe MacBook Pro's (met poorten en inkepingen)

Apple

Misschien is de grootste aankondiging van het evenement de geheel nieuwe Apple opnieuw ontworpen MacBook Pro-opstelling. Apple zegt dat dit de "MacBook Pro supercharged voor professionals" is." De nieuwe 14-inch en 16-inch MacBook Pro-modellen hebben niet alleen meer kracht dankzij een interne M1 Pro- of M1 Max-processor. Ze hebben ook enkele nuttige veranderingen ten opzichte van vorige generaties.

Ja, de MacBook Pro wordt nu geleverd met handige poorten, in plaats van alleen USB-C zoals de 16-inch MBP. Deze nieuwe machines hebben USB-C, Thunderbolt, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, HDMI, een SD-kaartsleuf en de MagSafe-oplaadpoort is terug.

Apple

Beter nog, Apple nam ook even de tijd om een ​​stap terug te doen, zijn fouten recht te zetten en het LCD-scherm met aanraakbalk boven het toetsenbord te verwijderen. Ja, de nieuwe MacBook Pro (eind-2021) wordt geleverd met typische functietoetsen en een speciale TouchID-knop.

Echter, een van de meest controversiële veranderingen is de inkeping. Net als de iPhone hebben de nieuwe MacBook Pro's van Apple indrukwekkende 120Hz soepel scrollende ProMotion-schermen, maar er is een grote inkeping aan de bovenkant voor de verbeterde 1080p FaceTime-camera.

Apple

De nieuwe MacBook Pro belooft de beste prestaties en batterijduur tot nu toe. Hij is verkrijgbaar in twee formaten, een 14-inch en een 16-inch model, betere audio met grotere tweeters en woofers, tonnen vermogen, en ze zullen duur zijn.

De 14-inch MacBook Pro begint bij $ 1.999, terwijl de grotere 16-inch MacBook Pro begint bij $ 2.499. Ze zijn beide vandaag beschikbaar voor bestelling, met pre-orders die vanaf 26 oktober worden verzonden. Pak de jouwe via de onderstaande link.

MacBook Pro 14 & amp; 16-inch

De krachtige nieuwe MacBook Pro 14 of 16 van Apple wordt nu geleverd met een verbeterde Apple M1 Pro of M1 Max silicium, vanaf $ 1.999.

Bestel nu

 

Nog een paar dingen

Apple

Apple liet tijdens het evenement andere nieuwsberichten vallen, maar de nieuwe MacBook en AirPods overschaduwden die al snel. Om te beginnen heeft Apple een paar mooie nieuwe kleuren aangekondigd voor de HomePod Mini, met bijpassende bedieningsplaten en snoeren voor een naadloze, kleurrijke ervaring.

Apple introduceert ook een nieuw abonnement met alleen spraak voor Apple Music, en het zal het het Apple Music Voice Plan noemen. Het kost slechts $ 4,99 per maand en biedt een meer betaalbare Apple Music-service voor diegenen die Siri alleen willen gebruiken om muziek te kiezen en af ​​te spelen, in plaats van de interface en app op telefoons, tablets en laptops.

< p>In combinatie met het nieuwe stemplan heeft het bedrijf nieuwe afspeellijsten met een aangepast thema voor Apple Music bevestigd waarvan je kunt genieten met behulp van Siri. Vraag Siri bijvoorbeeld gewoon om “een afspeellijst voor een etentje af te spelen” of “ontspannende afspeellijst” voor muziek die perfect is afgestemd op elk moment of elke gelegenheid.

Alle nieuwe hardware van Apple wordt op 26 oktober verzonden. Dus pak een nieuwe Macbook en AppleCare+, gooi er wat 3e generatie AirPods in en ga aan de slag.