Här är allt Apple tillkännagav vid sitt evenemang den 18 oktober 2021

0
62
Apple

Apples överraskning “ Släppt loss ” evenemanget ägde rum på måndagen och företaget tillkännagav kraftfulla nya MacBook-proffs i 14 eller 16 tum, nya M1 Pro- och M1 Max-processorer, tredje generationens AirPods och mer.

Här är vad du behöver veta vad som är nytt och när du kan få tag på Apples senaste produkter.

Innehållsförteckning

Nya tredje generationens AirPods
Apple M1 Pro & amp; M1 Max Chips
Nya MacBook -proffs (med portar och hack)
Några fler saker

Nya tredje generationens AirPods

Apple

De ursprungliga AirPods från 2016 är tillbaka och bättre än någonsin med en ny redesign. Redan 2019 släppte Apple AirPods Pro med in-ear-design, brusreducering och några andra saker, men vi har inte fått någon större uppgradering till de ursprungliga AirPods — tills nu.

Apples tredje generationens AirPods bas kommer nu med en ny design och mindre stjälkar, samma “ force touch sensor ” kontroller som AirPods Pro, Spatial Audio och ett nytt adaptivt EQ -läge, för att inte tala om svett- och vattenbeständighet.

Dessa senaste AirPods erbjuder nu 6 timmars batteritid istället för bara fem, och batterilådan stöder trådlös laddning och fyra fulla laddningar, vilket ger en kombinerad 30-timmars kontinuerlig uppspelning. Du kan beställa Apples nya tredje generationens AirPods från och med idag för $ 179, och de kommer att vara tillgängliga den 26 oktober. Ta en uppsättning från vår länk nedan.

Tredje generationens AirPods

Köp den helt nya omdesignade tredje generationens AirPods för $ 179 idag. Leverans nästa vecka.

Handla nu

& nbsp;

Apple M1 Pro & amp; M1 Max Chips

Apple

Förra året presenterade Apple sin datorprocessor, M1, som ersatte AMD och Intel -chips i sina bärbara datorer. I år fördubblar de den idén med två extremt kraftfulla och kapabla processorer. Det är de helt nya Apple M1 Pro- och M1 Max-chipsen.

På scenen pratade Apple mycket om kraft, prestanda, stöd för mer än en skärm och delade ett gäng grafer som visar hur snabbt MacBooks med M1 Max kommer att vara. Till exempel säger Apple att M1 Pro -processorn är upp till 70% snabbare än den ursprungliga M1 från 2020 samtidigt som den levererar 2x GPU -prestanda, 32 GB minnesstöd och kan 200 GB/s bandbredd. Dessutom finns den i flera konfigurationer upp till ett 10-kärnigt CPU-alternativ.

Showens stjärna är dock den nya Apple M1 Max -processorn. Det lovar att bli dumt snabbt tack vare 10-kärnor, 32-kärnor med GPU, ett enhetligt minne på upp till 64 GB,

M1 Max stöter under tiden det enhetliga minnet upp till 64 GB. Både M1 Pro och M1 Max har 10-kärniga processorer. Sedan, på GPU-fronten, gör Pro upp till 16-kärnor, medan Max stöder upp till 32-kärnor.

Nya MacBook-proffs (med portar och hack)

Apple

Kanske är det största tillkännagivandet av evenemanget Apple ’ s helt nya omdesignad MacBook Pro -serie. Apple säger att dessa är “ MacBook Pro överladdade för proffs. ” De nya 14-tums och 16-tums MacBook Pro-modellerna får inte bara mer kraft tack vare en M1 Pro- eller M1 Max-processor inuti. De kommer också med några användbara förändringar under tidigare generationer.

Ja, MacBook Pro kommer nu med användbara portar, istället för bara USB-C som 16-tums MBP. Dessa nya maskiner har USB-C, Thunderbolt, ett 3,5 mm hörlursuttag, HDMI, en SD-kortplats och MagSafe-laddningsporten återlämnad.

Apple

Ännu bättre, Apple tog också en stund att ta ett steg tillbaka, rätta till sina fel och tog bort pekskärmens LCD -skärm ovanför tangentbordet. Ja, den nya MacBook Pro (slutet av 2021) har typiska funktionstangenter och en dedikerad TouchID-knapp.

En av de mest kontroversiella ändringarna är dock hacket. Precis som iPhone har Apples nya MacBook -proffs imponerande 120Hz smidiga rullande ProMotion -skärmar, men det finns ett stort hack överst för den uppgraderade 1080p FaceTime -kameran.

Apple

Nya MacBook Pro lovar bästa prestanda och batteritid än. Den finns i två storlekar, en 14-tums och 16-tums modell, bättre ljud med större diskanthögtalare och bashögtalare, massor av ström, och de kommer att bli dyra.

14-tums MacBook Pro börjar på 1 999 dollar, medan den större 16-tums MacBook Pro börjar på 2 499 dollar. De är båda tillgängliga för beställning idag, med förbeställningar frakt från 26 oktober. Ta din från länken nedan.

MacBook Pro 14 & amp; 16-tums

Apples kraftfulla nya MacBook Pro 14 eller 16 levereras nu med uppgraderad Apple M1 Pro eller M1 Max-kisel, från 1 999 dollar.

Beställ nu

& nbsp;

Några fler saker

Apple

Apple tappade andra nyheter under hela evenemanget, men nya MacBook och AirPods överskuggade dem snabbt. Till att börja med tillkännagav Apple några snygga nya färger för HomePod Mini, med matchande basplattor och sladdar för en sömlös, färgstark upplevelse.

Apple introducerar också ett nytt röstabonnemang för Apple Music, och det kommer att kalla det Apple Music Voice Plan. Det kostar bara 4,99 dollar per månad och ger en mer överkomlig Apple Music -tjänst till dem som bara vill använda Siri för att välja och spela musik, snarare än gränssnittet och appen på telefoner, surfplattor och bärbara datorer.

< p> I kombination med den nya röstplanen bekräftade företaget nya spellistor med anpassat tema för Apple Music som du kan njuta av med hjälp av Siri. Till exempel, be helt enkelt Siri att “ spela en middagsspellista ” eller “ avkopplande spellista ” för musik som är perfekt skräddarsydd för alla tillfällen eller tillfällen.

All Apple ’ s nya hårdvara börjar levereras den 26 oktober. Så ta en ny Macbook och AppleCare+, släng in några tredje generationens AirPods och börja arbeta.