Google's Pixel 6 Pro is eindelijk hier en het is slechts $ 899

0
54
Google

We hebben al genoeg van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro gezien. Google onthulde zijn nieuwe telefoons meer dan drie maanden geleden en voerde de afgelopen weken zijn teaservideo's uit. Ze zijn echter eindelijk officieel vandaag, aangezien Google het podium betrad om de geheel nieuwe, krachtige en kleurrijke Pixel 6-line-up formeel te onthullen.

De reguliere Pixel 6 heeft een 6,4-inch 90Hz-scherm, terwijl de Pro een enorm 6,7-inch 120Hz-scherm krijgt, maar dat is niet het enige verschil tussen deze telefoons. Misschien wel het meest opwindende is dat de geruchten waar waren. De nieuwe telefoons van Google zijn high-end apparaten met meer camera's en veel te bieden tegen betaalbare prijzen. De Pixel 6 kost $ 599, terwijl de grotere Pixel 6 Pro slechts $ 899 kost.

Hier vindt u alles wat u moet weten over het nieuwe vlaggenschip van Google en wanneer u uw eigen telefoon kunt krijgen.

Inhoudsopgave

< /p>

Dit zijn de Pixel 6 Pro
Pixel 6 Pro-specificaties
Google Tensor-processor
Pixel 6 Pro-camera's
Pixel 6 Pro Prijs en releasedatum
Pixel Pass

Dit is de Pixel 6 Pro

Google: Pixel 6 Pro in Stormy Black, Sorta Sunny en Cloudy White

De Pixel 6 Pro heeft een geheel nieuw, kleurrijk ontwerp, compleet met een groter scherm, een vingerafdrukscanner onder het scherm, de nieuwe, op maat gemaakte Tensor SoC-processor van Google, drie camera's aan de achterzijde en de Titan M2-beveiligingschip van Google.

Google gaat all-in op de Pixel 6 Pro als je ook het specificatieblad ziet. Dit is de grootste Pixel die ooit is uitgebracht. Het heeft een enorme batterij en bevat vier Pro-level camera's.

Pixel 6 Pro specificaties

 • 6,71-inch 120Hz OLED-scherm met Gorilla Glass Victus (QHD+ 1440 x 3120)
 • 12 GB RAM
 • 128 GB, 256 GB of 512 GB RAM (UFS 3.1)
 • Drievoudige achteruitrijcamera's: 50 MP hoofdcamera, 48 MP telefoto (4x optisch &amp ; 20x Superzoom), 12 MP Ultrawide
 • Laserdetectie-autofocuschip (LDAF)
 • 11,1-MP selfiecamera aan de voorkant (8 MP op kleinere Pixel 6)
 • Google Tensor System-on-Chip-processor
 • Titan M2-beveiligingschip
 • 5000 mAh-batterij
 • 30 W Snel opladen via kabel, snel draadloos opladen
 • Dubbele stereoluidsprekers
 • Always-on Display
 • Android 12
 • Vanaf $ 899
Google

Er is hier genoeg om van te houden, maar de belangrijkste aspecten zijn het grote scherm, de krachtige drievoudige camera-opstelling en die grote 5.000 mAh-batterij. Google heeft eindelijk een hoogwaardige Android-vlaggenschip-smartphone van de bovenste plank gebouwd. Het bedrijf zegt dat de nieuwe primaire camera van 50 MP tot 150% meer licht kan vastleggen dan eerdere modellen, dat het scherm een ​​variabele verversingssnelheid (tot 120 Hz) heeft voor soepele prestaties en de nieuwste versie van Android 12 draait.

Google Tensor-processor

De nieuwe Pixel 6 en Pixel 6 Pro gebruiken Google's eerste aangepaste processor gemaakt voor Pixel, de Google Tensor SoC. Het levert verbeterde prestaties, machine learning en nog veel meer. Google belooft bijvoorbeeld tot 80% snellere prestaties dan de Pixel 5 met een Qualcomm Snapdragon, wat een grote claim is.

Google

Google zegt dat de Pixel 6 soepeler zal werken, apps sneller dan ooit zal laden, meeslepende en responsieve gaming, en geavanceerde AI en machine learning op het apparaat om functies te leveren die je alleen op een Pixel krijgt. Sommige daarvan omvatten nauwkeurigere spraakherkenning, verbeterde beeldverwerking — wat al een sterk punt was voor Pixel — en een enorm verbeterde levensduur van de batterij.

Binnen het nieuwe platform draait de Pixel 6 ook op de eigen Titan M2-beveiligingschip van Google om apparaten veilig en beter bestand te houden tegen hacks of aanvallen.

< h3>Pixel 6 Pro-camera's

Een belangrijk aspect van de Pixel 6 Pro is de camera-opstelling aan de achterkant, zowel qua ontwerp als voor gebruikers. Google gaat eindelijk groots worden met drie camera's aan de achterkant, om nog maar te zwijgen van een verbeterde 11,1 MP selfie-camera aan de voorkant.

Google heeft niet alleen een nieuwe primaire camera van 50 MP geleverd die tot 150% meer licht kan vastleggen dan eerdere generaties, maar heeft ook een 48 MP telezoomlens met 4x optische zoom en een 20x elektronische zoommodus toegevoegd. Dan is er een groothoeklens van 12 MP voor die landschapsfotografie.

En hoewel nieuwe camerahardware ongetwijfeld belangrijk is, aangezien er een nieuwe 1/1,3-inch sensor voor de primaire camera is, is het de manier waarop de hardware en software samenwerken die magisch is. De combinatie van drie nieuwe sensoren met de Tensor-processor van Google zou moeten bieden wat volgens het bedrijf 'revolutionaire computationele fotografie' is. Foto's en video's bieden meer details en rijke kleuren, en de Pixel-camera's krijgen een hele reeks handige nieuwe functies in de Google Foto's-app.

De lijst met camerafuncties omvat Magic Erase, Motion Mode, Real Tone, Face Unblur, Locked Photos en verschillende andere die we al kennen, waaronder Top Shot en Portrait-modus. Het is echter de nieuwe Magic Eraser-functie die er het beste uitziet. Met Magic Eraser kun je direct fotobommen, afleidingen, objecten, vreemden of dingen op de achtergrond van een foto verwijderen, allemaal met een enkele tik. Nogmaals, de computationele fotografie van Google doet al het werk.

Natuurlijk hebben de camera's ook optische en elektronische beeldstabilisatie, kunnen ze opnemen in 4K, slow-motion tot 240FPS, gefuseerde videostabilisatie, astrofotografie-tijd- vervalt, en meer. Dit ziet er allemaal geweldig uit op papier en we kunnen niet wachten om het uit te testen en de resultaten te delen in een volledige review — komt binnenkort.

Pixel 6 Pro-prijs en releasedatum

Google

Nu het belangrijkste deel. Wanneer kun je de Pixel 6 Pro krijgen en hoeveel kost het? De Pixel 6 en Pixel 6 Pro zijn beschikbaar voor pre-order vanaf vandaag, 19 oktober, met de officiële releasedatum vastgesteld op 28 oktober.

 • Pixel 6: $599 (128GB basismodel)
 • Pixel 6 Pro: $899 (128GB basismodel)

Je kunt je nieuwe Pixel vandaag vooraf bestellen en de levering verwachten op of rond 28 oktober, en hij werkt met alle grote providers. Download de jouwe via de onderstaande link.

Google Pixel 6 Pro

Pre-order de geheel nieuwe Google Pixel 6 of Pixel 6 Pro vandaag nog, vanaf $ 599 of $ 899.

Nu winkelen

 

Ter vergelijking: de Galaxy S21 Ultra en iPhone 13 Pro Max kosten beide meer dan $ 1.099 of meer, wat de Pixel 6 Pro zeer aantrekkelijk maakt voor deze prijs.

Pixel Pass

Google

Google heeft ook aangekondigd een nieuw programma dat het Pixel Pass zal noemen. Een alles-in-één abonnement met een gloednieuwe Pixel 6-telefoon, Google One-cloudopslag, YouTube Premium, YouTube Music premium-abonnementen, Google Play Pass en Preferred Care-verzekering, allemaal voor één laag maandelijks bedrag. Het kost $ 45 voor de Pixel 6 en $ 55 per maand voor de Pixel 6 Pro. En na twee jaar kun je het overzetten naar een nieuwe Pixel, zoals de Pixel 8 Pro of hoe ze het ook noemen.

Ten slotte zal Google zowel de Pixel 6 als de Pixel 6 Pro in drie kleuren aanbieden, met kleine variaties tussen de twee. De kleinere Pixel 6 begint bij $ 599, terwijl de grotere Pixel 6 Pro begint bij $ 899 voor het 128 GB-model. Ze zijn vandaag beschikbaar voor pre-order, en je kunt je eigen krijgen vanaf 28 oktober.