Google zegt dat de $ 599 Pixel 6 30+ uur batterijduur krijgt

0
54
Google

Google hield vandaag zijn evenement om de volgende generatie Pixel-telefoons aan te kondigen. Het bedrijf onthulde de Pixel 6 en Pixel 6 Pro, en beide telefoons worden geleverd met solide specificaties en schokkend lage prijskaartjes.

Google Pixel 6

De Pixel 6 wordt geleverd met een solide 6.4″ scherm met een resolutie van 1080×2400. Het heeft een verversingssnelheid tot 90 Hz. Bovendien ondersteunt het scherm Always-on-technologie met At a Glance en Now Playing, waarmee je essentiële informatie kunt zien zonder je telefoon te ontgrendelen.

Google prees de batterijduur van de telefoon en beweerde dat het zou meer dan 30 uur meegaan op een enkele lading met zijn 4614 mAh-batterij. Zoals je van een vlaggenschip mag verwachten, wordt het snel opgeladen, waardoor je in ongeveer 30 minuten voor 50% bent opgeladen.

Google

Zoals werd geplaagd voordat de telefoons officieel werden aangekondigd, gebruikt Google zijn eigen Google Tensor silicium in plaats van te vertrouwen op chips van Qualcomm of een ander bedrijf. De telefoon wordt geleverd met 8 GB LPDDR5 RAM en 128 GB of 256 GB opslagruimte, afhankelijk van het model dat u kiest.

Omdat dit een Pixel-telefoon is, wordt deze geleverd met een geweldig camerasysteem, waaronder een 50 MP Octa PD Quad Bayer-brede camera met een diafragma van ƒ/1,85 en een ultragroothoeklens van 12 MP met een diafragma van ƒ/2.2. De camera aan de voorkant is een 8MP-sensor met een diafragma van ƒ/2.0. Je kunt de camera aan de achterkant gebruiken om tot 4K-resolutie op te nemen met 30 FPS of 60 FPS.

Advertentie

De telefoon wordt geleverd met volledige ondersteuning voor 5G, dus je krijgt de hoogste gegevenssnelheden als je het beschikbaar hebt waar je woont.

Pixel 6 Pro

Google heeft ook een Pixel 6 Pro aangekondigd, die enkele substantiële upgrades biedt ten opzichte van het meer betaalbare Pixel 6-model. Het verhoogt de schermgrootte tot 6,7″ en brengt de verversingssnelheid naar 120Hz. De resolutie krijgt ook een boost tot 1440 x 3120.

De batterij is iets groter, wat logisch is aangezien de telefoon zelf groter is. Het is 5003 mAh en belooft een levensduur van meer dan 24 uur op een enkele lading (hoewel het in de juiste situaties meer dan 30 uur zou kunnen zijn).

GERELATEERDWat is Google Tensor en waarom maakt Google zijn eigen processor?

De Pixel 6 Pro wordt geleverd met 12 GB LPDDR5 RAM en de Tensor-processor van Google.

Twee van de lenzen op het camerasysteem zijn hetzelfde, maar de Pro voegt een 48 MP telecamera toe met een ƒ/3.5 diafragma. Google heeft ook de selfiecamera voor de Pro verhoogd, waardoor deze 11,1 MP is. Dat geeft de camera aan de voorkant de mogelijkheid om 4K-video op te nemen met 30 FPS, terwijl de camera aan de voorkant van de reguliere Pixel 6 alleen opneemt in 1080p.

Google

Google heeft een aantal slimme upgrades gedaan naar de Pro die het de moeite waard maken. Het bedrijf pleit overtuigend voor een upgrade naar een duurdere telefoon tussen het betere camerasysteem, extra RAM en een beter scherm.

GERELATEERDBenieuwd naar de Pixel 6? Dit is wat Google plaagde

Beide apparaten worden geleverd met veel nieuwe functies die Google plaagde toen het de telefoons voor het eerst onthulde, waaronder indrukwekkende beveiliging, de Magic Eraser en nog veel meer.

Prijs en beschikbaarheid van de nieuwe Pixel 6

Google heeft zeker een aantal solide specificaties in de Pixel 6 en Pixel 6 Pro gestopt, maar het meest aantrekkelijke aan hen is de prijs. Het basismodel begint bij slechts $ 599 en de Pixel 6 Pro begint bij $ 899, die beide een stuk goedkoper zijn dan de meeste andere vlaggenschiptelefoons op de markt.

De telefoon wordt verzonden op 28 oktober , 2021, wat betekent dat we niet lang hoeven te wachten om de apparaten in handen te krijgen.

LEES VOLGENDE

  • › Het standaardlettertype in Google Presentaties wijzigen
  • › De beste drones voor vakantie 2021: veel plezier met vliegen
  • › PSA: De Pixel 6 krijgt 3 jaar Android OS-updates, niet 5
  • › Wat is Pop!_OS?
  • › Welke AirPods moet je kopen?