Fördröjd: Universal Control startas inte med macOS Monterey

0
57
Apple

Apple smög det sista släppdatumet för macOS Monterey ut i världen. Tillsammans med att meddela utgivningsdatumet 25 oktober 2021 avslöjade Apple också att Universal Control inte skulle vara redo för dag ett.

RELATERAD Din Mac får macOS Monterey den 25 oktober 2021

En av huvudfunktionerna som Apple driver med lanseringen av macOS Monterey är Universal Kontrollera. Funktionen handlar om att effektivisera arbetsflöden för alla som använder flera Mac -datorer och iPads samtidigt, eftersom det gör att en enda mus, styrplatta och tangentbord kan användas över dem alla samtidigt.

Om du bara har en enda Mac och ingen iPad märker du inte att funktionen saknas, men för personer som verkligen är i Apples ekosystem var det en funktion som verkligen kunde ha ökat produktiviteten.

Förseningen kommer inte som en stor överraskning, eftersom funktionen saknades i de slutliga betaversionerna av macOS Monterey, vilket är en tydlig indikation på att den inte var riktigt redo att gå. När allt kommer omkring, om Apple inte var beredd att släppa lös det på testare, skulle företaget, som är känt för sin polering, verkligen inte driva det till en slutlig konstruktion.

RELATERAD Vad är nytt i iOS 15, iPadOS 15 och macOS Monterey

Tyvärr Apple sa inte exakt när vi skulle se den nya funktionen, bara säger att den kommer att lanseras senare i höst. ” Det betyder att det inte får vara för långt, eftersom hösten bara är några månader lång. Även med förseningen har företagets macOS Monterery -funktionssida massor av nya funktioner, så det är förmodligen fortfarande värt att uppgradera.

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo ; Så här aktiverar du mörkt läge i Google Maps på iPhone och iPad
  • & rsaquo; Din Mac får macOS Monterey den 25 oktober 2021
  • & rsaquo; Så här får du din Windows 11 -dator aldrig att gå i viloläge
  • & rsaquo; Vad är skillnaden mellan Apples M1, M1 Pro och M1 Max?
  • & rsaquo; Så här använder du optisk zoom på en iPhone -kamera