Få rymdljud på alla hörlurar med Amazon Music

0
51
OlegRi/Shutterstock.com

Amazon gör enorma förbättringar av Amazon Music Unlimited, inklusive rumsligt ljud på alla hörlurar och förlustfritt ljud tillgängligt på alla konton utan extra kostnad eller ansträngning.

Med den senaste Amazon Music -uppdateringen kan du kan komma in i rymdljudsvärlden med alla hörlurar på Android eller iOS. Det betyder att du inte behöver oroa dig för ett specifikt par hörlurar för att få den engagerande rumsliga upplevelsen.

RELATERAD Vad är Dolby Atmos?

Amazon erbjuder två olika rumsliga ljudalternativ: Dolby Atmos och Sony 360 Reality Audio.

Rymligt ljud är inte en ny funktion för Amazon Music, eftersom företaget erbjöd den på Echo Studio och Sony & #8217; s SRS-RA5000 hörlurar tidigare. Det som är nytt är stödet för alla hörlurar, vilket gör funktionen tillgänglig för så många andra människor. När en låt har rumsligt ljudstöd ser du ett Atmos- eller 360 -märke i Amazon Music -appen.

RELATERAD Vad är Apple Spatial Audio och hur förbättras headspårning Den?

Där Amazonas erbjudande blir kort jämfört med Apple är förlusten av huvudspårning, vilket är en funktion som tar upplevelsen till nästa nivå. Självklart måste du äga ett par tredje generationens AirPods, AirPods Pro och AirPods Max-hörlurar för att dra nytta av huvudspårning med Apple.

Annonsering

Dessutom gör Amazon det så att alla Amazon Music -konton har tillgång till förlustfritt ljud utan att uppdatera sitt konto. Inledningsvis fick du betala extra för förlustfritt. Sedan gjorde Amazon det gratis, men du var tvungen att aktivera det på ditt konto. Nu kan du få tillgång till högkvalitativ musik på ditt konto utan att göra något extra.

Amazon säger att det har över 75 miljoner låtar tillgängliga i CD-kvalitetsformat och miljoner i Ultra HD.

Denna uppdatering hjälper till att ge Amazon Music en liten fördel jämfört med några av sina konkurrenter, och prislappen $ 7,99 per månad för Prime -medlemmar hjälper ännu mer.

RELATERAD: < strong> Vad är förlustfritt ljud?

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här ändrar du standardteckensnittet i Google Presentationer
  • & rsaquo; The Best Drones for Holiday 2021: Have Fun Flying
  • & rsaquo; PSA: Pixel 6 får 3 års Android OS -uppdateringar, inte 5
  • & rsaquo; Vad är Pop! _OS?
  • & rsaquo; Vilka AirPods ska du köpa?