DU-opptak 2021: Opptak under tredje cut-off-liste begynner

0
60

Den tredje cut-off-listen ble utgitt 16. oktober for opptak til grunnkurs (UG). (Fil)

DU Admissions 2021: University of Delhi begynte opptaksprosessen under den tredje cut-off-listen 18. oktober, og prosessen vil fortsette til 21. oktober 2021, 23:59 . Den siste dagen for å betale gebyrene er 25. oktober. Den tredje cut-off-listen ble utgitt 16. oktober for opptak til grunnkurs (UG).

Over 51 000 kandidater har allerede sikret seg opptak under de to listene, med høyskoler som også overopptar studenter til visse populære kurs. Mens et flertall av høyskolene stengte opptak til populære kurs, har noen få redusert karakterbehovet i området 0,25 til 1,5 prosent i den tredje listen.

Les | DU -opptak til psykologiprogram: Begrensede plasser for gutter, de fleste høyskoler som tilbyr kurs er kun for kvinner

Hvis studenter tok opptak til en høyskole i den første eller andre cut-off-listen og kvalifiserte seg til en mer foretrukket høyskole i den tredje listen, må de trekke opptaket fra det første college og søke på det andre. Etter det tredje cut-off, vil det bli erklært et spesielt cut-off 25. oktober for kandidater som var kvalifiserte, men som ikke kunne eller ikke tok opptak i de tre tidligere cut-offene av noen som helst grunn.

I henhold til retningslinjene vil erklæringen om spesielle avbrudd være avhengig av ledige plasser i det respektive programmet. Den spesielle cut-off vil være den siste erklærte cut-off av det respektive programmet i en høyskole. Kandidater som har sikret seg opptak i noen av de tidligere tre cut-off-listene, får ikke lov til å delta i de spesielle cut-offene.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste utdanningsnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.