Veckohoroskop, 17 oktober – 23 oktober 2021: Väduren, Tvillingarna, Cancer, Oxen och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

0
58

Horoskop idag: Jungfrun, cancer, Tvillingar och andra tecken-kolla astrologiska förutsägelser

ARIES (21 mar – 20 apr)
På jobbet och i alla rutinmässiga uppgifter har du inget annat val än att trycka på, även när mattan kan dras under dina fötter. Du bör vara redo att få ytterligare ett hugg på en viss fritidsaktivitet. Penningfrågor bör gå bra runt mitten av veckan, men undvik alla onödiga risker.

TAURUS (21 april – 21 maj)
Känslorna kan vara på topp och du kan naturligtvis gå över huvudet och låta andra se hur upprörd eller arg du är. Men med tanke på snabba humörförändringar rekommenderar jag dig att vänta och se hur landet ligger efter några veckor till. När det gäller romantik, se världen genom andra människors ögon.

GEMINI (22 maj – 21 juni)
Det är en vecka med två halvor, en aktiv , den andra mer vilsam. Familjearrangemang och inrikesflytt kan försenas eller skjutas upp, men var säker på att denna fas av osäkerhet inte kommer att pågå länge. Resemöjligheterna ökar när stjärnorna blir livligare.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

CANCER (22 juni – 23 juli)
Stjärnorna går vidare, på sitt tysta sätt, med en rad lyckosamma uppställningar. Andra har sagt sitt och nu är det din tur att gnista. Ändå kan stunden för samtal ha gått. Ett ekonomiskt tillfälle kommer dock återigen att vara inom räckhåll.

LEO (24 juli – 23 augusti)
Inte allt som händer passar dig, men mycket av det gör det! Älskade är nu beredda att dra en slöja över det senaste förflutna. Detta är klokt av dem, för när Merkurius och Venus återvänder till sina tidigare positioner kommer du återigen att ha obestridlig kontroll.

VIRGO (24 augusti – 23 september)
Även om det allmänna flödet av händelser rör sig till din fördel, kan en speciell möjlighet ryckas ur din grepp. Oroa dig inte om det i så fall. Uppskatta det faktum att du får ytterligare några veckor att tänka på din framtid.

LIBRA (24 september – 23 oktober)
Känslomässiga stjärnor stiger över din personliga horisont. Låt inte dina känslor dölja ditt omdöme. All förvirring är enbart ett resultat av kaotiska himmelska rörelser och det finns ingen anledning till varför du ska vara orolig. Gör dig redo i början av veckan genom att se till att du har så många vänner och allierade du behöver.

SCORPIO (24 oktober – 22 november)
Detta är det perfekta ögonblicket för dig att göra avgörande drag. Arbetsgivare, partners och myndighetspersoner har nu tappat sin vakt och det sista de förväntar sig är en återkomst. När det gäller kärlek kan du börja göra gott för eventuella tidigare misstag.

SAGITTARIUS (23 november – 22 december)
Det är en spännande vecka i många avseenden, och du har mycket att vinna. Något som ägde rum på arbetsfronten verkar ha varit bortom det bleka, men det faktum att olika planeter beter sig så konstigt är tillräcklig anledning att ta en ny titt.

CAPRICORN (23 december &#8211 ; 20 januari)
Allt kastas i smältdegen – reseplaner, juridiska frågor, utbildningssystem och finansiella satsningar. Det betyder inte att du har svårigheter, bara att du ändrar dig. Ett ekonomiskt system kommer att försenas – med hjälpsamma resultat.

AQUARIUS (21 januari – 19 februari)
Någon du trodde, eller fruktade, hade försvunnit för gott, är på väg att sväva tillbaka i sikte. Det är konstigt hur det förflutna hela tiden kommer tillbaka för att hemsöka dig, men dina planetcykler gör detta oundvikligt. Det är viktigt att förstå att allt har en anledning – oftast en bra.

FISKAR (20 februari – 20 mars)
Den nuvarande tiden klimaxar med en lysande månbild, och du kan komma att återföras till den verkliga världen med ett stöt. Men alltså, Piscean definition av verkligheten skiljer sig avsevärt från normen! Fortsätt med en ekonomisk risk så länge du har fått nödvändigt expertstöd.

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste horoskopnyheterna, ladda ner Indian Express -appen.

  • Indian Express-webbplatsen har betygsatt GRÖN för sin trovärdighet och trovärdighet av Newsguard, en global tjänst som rankar nyhetskällor för sina journalistiska standarder.