Ta det här redskapet för att uppgradera din bakelseupplevelse

0
75
Spring Chef/Page Street Publishing/OXO

Om du någonsin har velat dyka in i den eleganta, känsliga världen med konditorivaror, behöver du rätt tillbehör för att göra det. Vi har alla dina nödvändigheter här!

RELATERAD Den bästa pajplattan för läckra efterrätter

Bakverk är en särskilt exakt typ av bakning, fylld med degar, krämer, ostmassa och andra föremål som ofta tar några extra steg och kräver noggrann detalj .

Du behöver inte vara proffs för att lära dig baka vackra pajer, tårtor, macarons, eclairs och andra bakverk, men du måste ha rätt utrustning. Innan du tar ditt bakspel till nästa nivå, se till att du har dessa föremål som hjälper dig att behärska de nya färdigheterna på vägen.

Innehållsförteckning

En silikonbakmatta med guider
En pålitlig bakplåt
En fransk kavel
En tårtform
En konditorivaror
En konditorpensel
En konditorivaror
Kokböcker med recept och metoder

God Jul! Denna artikel är en del av vår presentguide Holiday 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från LifeSavvy, How-To Geek och Review Geek för att hjälpa dig att välja den perfekta presenten till alla på din lista!

En silikonbakmatta med guider

Angadona

Ett bakplåt av silikon är till hjälp vid bakning av nonstick av något slag, men Angadona Silicone Macaron Baking Mat Set kommer med en twist som konditorivaror kommer att uppskatta. I stället för bara en vanlig matta har dessa silikonplåtar vägledande markeringar för att göra de knepiga makaronerna.

Förutom markeringarna på själva mattorna kommer de med en uppsättning rörpåsar och spetsar som fungerar för gör macarons men kan också överföras till andra typer av rör och bakverk.

Angadona Silikon Macaron Bakmatta Set

Nonstick mattor med extra vägledning för rörmakaroner och mer.

Amazon

$ 20,99

En tillförlitlig Baking Sheet

Nordic Ware

Alla den fina bonusutrustningen kommer inte att göra något bra utan en pålitlig uppsättning bakplåtar. Det är där Nordic Ware Baker's Half Sheet kommer in.

Dessa robusta bakplåtar är gjorda av naturligt aluminium och fördelar värmen jämnt, vilket är avgörande när du bakar känsliga, temperaturkänsliga bakverk. Dessutom har de upphöjda kanter och du behöver inte oroa dig för att enskilda bitar glider av när du tar dem ur ugnen!

Nordic Ware Baker's Half Sheet

Robusta aluminiumplåtar ger den perfekta basen för bakverk.

Amazon

$ 27,50

En fransk kavel

KARRYOUNG

Franska kavlar är lite annorlunda än de stilar du kan vara van vid, men de kan göra stor skillnad när du arbetar med alla typer av bakverk som behöver rullas ut.

KARRYYOUNG French Rolling Pin är en avsmalnande, handtagslös fransk rullpinne med tre olika träalternativ. Denna design ger enskilda bagare större kontroll, vilket är avgörande när du rullar ut saker som konditordeg & mer specifik kontroll kan göra skillnad för att inte överarbeta degen. Det är ännu enklare att rengöra, eftersom det är en bit av massivt trä!

KARRYYOUNG French Rolling Pin

Franska kavlar ser skrämmande ut, men de ger konditorer otrolig kontroll.

Amazon

$ 9,95

A Tart Pan

Wilton

Om du går in i bakverk, kommer du förmodligen att börja baka tårtor någon gång. Som du kanske misstänker behöver de tunna, känsliga desserterna en speciell panna för att få dem precis lagom.

För en välformad, välkokt skorpa vill du att Wilton Excelle Elite Non- Stick Tart Pan. Den är hållbar, har signaturfärgade kanter på en tårtform och har en avtagbar botten för att få bort de känsliga bakverken ur pannan — inga bekymmer om att bryta skorpan under borttagningsprocessen! Som en bonus kommer pannan i två olika runda storlekar samt en rektangel, för all din sura kreativitet.

Wilton Excelle Elite Non-Stick Tart Pan

Nonstick och med en avtagbar botten är den här tårtpannan ett måste.

Amazon

$ 12,69
$ 14,59 Spara 13%

A bakverk Dough Skrapa

MS WGO

När du arbetar med deg, särskilt känsliga eller klibbiga degar som är känsliga för hantering, använd en konditoriskrapa som MS WGO Pro Deg Pastry Scraper för att säkerställa degen av bästa kvalitet.

Att använda en konditoriskrapa hjälper till att hålla värmen från dina händer borta från själva degen, samtidigt som du skrapar upp alla bitar som finns kvar på disken eller konditorimattan. Dessutom fungerar den som en skärare eller målare, så att du kan göra nödvändiga skivor ovanpå pajskorpor, bullar och andra bakverk. Denna modell har till och med en linjal för att mäta enhetliga skivor!

MS WGO Pro Dough Pastry Scraper

Arbeta deg utan bekymmer.

Amazon

$ 5.99
$ 9,99 Spara 40%

A bakverk Brush

OXO

För att borsta på äggtvätt, mjukat smör eller andra fyllningar behöver du en bra konditorpensel. Det är en liten touch, men en som verkligen kan hjälpa till att få dina bakverk att se ut och kännas (och till och med smaka!) Mer professionellt utförda.

OXO Good Grips Natural Pastry Brush är en lätt att greppa borste för alla dina bakverk. Den är gjord med naturliga borstborst som håller bättre än syntet, med ett väl förseglat borsthuvud för att undvika att matpartiklar kommer ner i borstens struktur.

OXO Good Grips Natural Pastry Brush

Naturliga, flexibla borstar för en konditorpensel som gör det Allt.

Amazon

$ 7.99

A bakverk Blender

Spring Chef

En bra konditorblandare är nyckeln till att blanda många konditordeg ordentligt. Till skillnad från andra metoder för att kombinera ingredienser skär en konditorivaror ihop fetterna och de torra ingredienserna (och vätskorna) utan att överanstränga degen.

Vårkockens degmixer har fem väl fördelade blad och ett enkelt handtag, vilket gör det är lätt även för nybörjare att använda det för att skära ihop konditordeg. Använd den för att göra valfritt antal degar, från konditordeg till kex och mer.

Vår Chefsblandare

En konditorivaror är ett måste för att kombinera känslig konditorivaror.

Amazon

$ 8,97

Kokböcker med recept och metoder

Om du dyker in i bakverksvärlden är det viktigt att ha bra recept och tips för att få det rätt. Leta efter kokböcker som kombinerar läckra recept med steg-för-steg-förklaringar om hur man gör grunderna. Bakverk innebär ofta flera varianter på en handfull tekniker, så det är bra att ha kokböcker som fokuserar på behärskning av dessa tekniker till att börja med.

French Pastry Made Simple: Dumtäta recept för Éclairs, Tårtor, Macarons och mer

Molly Wilkinson skapar den perfekta guiden för att göra högkvalitativa franska bakverk av alla slag. Varje avsnitt går på djupet för att lära dig om en viss typ av deg eller bakverk, för att sedan förgrena sig från grunderna för att bygga mer komplexa, läckra recept på gräddepuffar, tårtor, mousse, smördeg och mycket mer.

Shoppa Nu

$ 19,59
$ 22,99 Spara 15%

Bakning med Mary Berry: Tårtor, kakor, pajer och bakverk från den brittiska drottningen av bakning

Mary Berry, den ikoniska brittiska kocken (och älskade stjärnan i The Great British Baking Show), sätter ihop en kokbok för varje bagare. Späckad med klassiska recept är det en bok som erbjuder vägledning om hur du behärskar allt från pajer och tårtor till känsliga bakverk (och lite kakor och kakor också).

Handla nu

$ 13,97
$ 19.95 Spara 30%

bakverk bakning kan kännas lite skrämmande i början, men det spelar ingen & # 8217 ; t måste vara, särskilt med dessa tillbehör i ditt hörn. Oavsett om du vill utöka din befintliga bakkunskap övergripande eller om du vill behärska en speciell godbit, hjälper dessa böcker och verktyg dig att känna dig bekväm med bakverkets komplexitet på nolltid!