‘Sportieve oortjes Beats Fit Pro komen in november’

0
57

Beats Fit Pro gelekt via iOS-beta

Waarschijnlijk wilde Apple de aankondiging van de AirPods 3 niet laten ondersneeuwen door nog meer producten. De Beats Fit Pro werden dan ook niet tijdens het event onthuld, maar komen er wel binnenkort aan. Ze zijn te vinden in de iOS 15.1 Release Candidate die maandagavond verscheen, samen met afbeeldingen van de nieuwe oordopjes. Ze lijken op de onlangs verschenen Beats Studio Buds en zijn compleet draadloos. Er zitten er kleine oorhaakjes aan, om uitvallen te voorkomen.

Beats Fit Pro in vier kleuren

Je kunt kiezen uit minimaal vier kleuren: wit, zwart, grijs en roze, waarbij de laatste wat meer naar lila neigt. De iOS 15.1 beta verklapt dat er actieve ruisonderdrukking, Adaptive EQ en een transparantiemodus aanwezig zijn. Binnenin zit een H1-chip om makkelijk te kunnen wisselen en om Siri te gebruiken. Ze zouden op 1 november aangekondigd moeten worden en de levering volgt dan een paar dagen later.

De Beats Fit Pro zijn gericht op mensen met een actievere levensstijl. De langere oorhaakjes zorgen ervoor dat ze beter in je oor blijven zitten tijdens workouts. Ze gaan 6-7 uur mee op een batterijlading. Er zit een oplaadcase bij die de gebruiksduur verlengt tot 27-30 uur. Deze oplaadcase lijkt op die van de Powerbeats Pro, de oordopjes die waarschijnlijk ook nog op de markt blijven.

Apple heeft de Beats Fit Pro ook Android-vriendelijker gemaakt, door snel koppelen, batterijniveau en aangepaste bediening beschikbaar te stellen via de Beats-app.