Ny hærs luftfartsbrigade for LAC i østlig sektor

0
50

Utplasseringen av hærens luftfartsvinge inkluderer også våpenet ALH ikke langt fra LAC i Assam.

MED THE Line of Actual Control (LAC) som forblir spent i alle sektorer, reiste India en ny luftfartsbrigade i den østlige sektoren i år. Brigaden har mandat med oppgaven å øke overvåkingen langs LAC i den østlige sektoren.

Den nye brigaden ble oppvokst i mars på Missamari i Assam, nær Tezpur, og har funksjoner som Advanced Light Helicopters (ALH), Cheetah -helikoptre og Heron -droner, sa kilder.

Distribusjon av Army &#8217 ; luftfartsfløyen inkluderer også våpenvåpen ALH ikke langt fra LAC i Assam. Selv om funksjonen til den nye brigaden i stor grad er for etterretning, overvåking og rekognosering (ISR) aktiviteter for hæren, har den muligheten til å støtte hæren også for andre mål på LAC.

https: //images. indianexpress.com 2020/08/1×1.png

En kilde sa at luftfartsbrigaden med tre skvadroner opererer fra Missamari Army Aviation Base.

Oberstløjtnant Amit Dadhwal sa at Army Aviation Corps har utviklet seg fra enkle fly med fast ving med grunnleggende luftfart til state-of-the -kunstutstyr i dag, inkludert ALH Weaponised System Integrated og Light Combat Helicopters.

Forklaret | Hva er Army Aviation Corps, det yngste korpset i den indiske hæren?

“Disse Rotary Wing -plattformene gir oss og våre ledere og sjefer en mengde evner, slik at vi kan oppnå suksess i alle slags operasjoner,” sa han.

Helikoptrene bærer tropper i full kamp laster i alle slags forrædersk terreng og værforhold, og brukes til evakuering av ulykker, induksjon og de-induksjon.

Innføringen av den nye brigaden har funnet sted, selv om forhandlinger for å løse standoffet i østlige Ladakh har truffet en ny veisperring, med 50 000 tropper fra hver side som sannsynligvis vil tilbringe en vinter til i de harde klimaene.

Samtalene for å løse den mer enn 17 måneders avstanden traff en annen dødvann da Kina nektet å forlate Patroling Point (PP) 15 ved Hot Springs under den 13. runden av Corps Commander-nivåforhandlinger tidligere denne måneden. Et døgn etter møtet kom begge sider med sterke uttalelser, et avvik fra fortiden, og beskyldte hverandre for situasjonen.

På tampen av samtalene hadde hærens generalsjef MM Naravane nevnt at Kinas økte infrastruktur utvikling langs LAC betydde at den er der for å bli, og det er bekymringsfullt, selv om India vil matche distribusjonen.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste India News.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd.