Horoskop idag, 18 oktober 2021: Vågen, Oxen, Jungfrun och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

0
69

Horoskop Idag, 23 oktober 2021: Vågen, Oxen, Jungfrun och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse.

ARIES (21 mars – 20 april): Så länge solen är så hjälpsam placeras du uppmuntras att vara livlig och oberoende. Under de kommande två veckorna bör därför ett av dina mål vara att vidga din sociala krets. Det finns ingen anledning att vara diskriminerande i detta skede – bli vän med alla och alla.

TAURUS (21 april – 21 maj): Om någonting har planets uppbyggnad i filosofiska områden i ditt diagram intensifierats, vilket gör det mer nödvändigt än någonsin att du fortsätter att ta ställning till dina principer. Varför inte föregå med gott exempel till människor som saknar din visdom och framsynthet?

MÅSTE LÄSA | I Rhea Chakraborty, arresterar Aryan Khan, NCB förlitar sig endast på WhatsApp -chattar

GEMINI (22 maj – 21 juni): Merkurius, din härskande planet, kombinerar poetisk skönhet med en verkligt djup känsla av praktiska möjligheter. Du kan uttrycka vad du vill säga på det sätt du vill säga det. Allt ser ganska nostalgiskt ut också! Precis rätt för den perfekta dagen. Förstör inte det.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

CANCER (22 juni – 23 juli): Oddsen tycks verkligen vara staplade mot dig den här veckan, men jag är övertygad om att efter de senaste erfarenheterna kan du klara nästan vad som helst. Om du fortfarande ser dig själv som en mjuk liten cancer, sluta nu. Det finns få människor som är så tuffa som du när du blir upphetsad.

Toppnyheter just nu

Klicka här för mer

LEO (24 juli – aug. 23): Månens nuvarande position i ditt diagram är något av en speciell händelse. Detta enkla faktum innebär att du har alla chanser att genomföra de stora förbättringar i ditt liv som har växt under det senaste året. Men, och detta är ett stort ”men”, du måste skaffa partners ’ support.

VIRGO (24 augusti – 23 september): Påverkan över ditt kreativa femte hus för oss tillbaka till ett tema som har höjt huvudet gång på gång under de senaste två åren – behovet av att känna att du gör något meningsfullt med ditt liv, inte bara driver med flocken.

LIBRA (24 september – 23 oktober): Om du är en av de bibliotekarier som är helt nöjd med var du bor, är du i en liten minoritet. De flesta av er, även de som har flyttat hem nyligen, är fortfarande i ett tillstånd av inhemsk osäkerhet. Det är ett tecken på att det kan komma ytterligare förbättringar.

SCORPIO (24 oktober – 22 november): Det finns något ljuvligt med din seriösa beslutsamhet att iller ut sanningen. Nu när du har lättare att säga vad du tänker på, kommer andra människor äntligen få chansen att dra nytta av din fantastiskt djupa visdomsfond.

SAGITTARIUS (23 november – 22 december): Hela veckan överskuggas av det eftertryckliga och entydiga förhållandet mellan solen och månen – i en mycket positiv mening. Detta kommer att vara helt till din fördel och kommer att uppmuntra dig att vidta alla nödvändiga åtgärder för att förbättra dig själv.

CAPRICORN (23 december – 20 januari): Du befinner dig fortfarande mitt i en period av personlig revolution som ibland speglar de dramatiska förändringarna på den globala scenen. Endast en annan Stenbock kommer verkligen att förstå ditt dilemma. Och bara en annan Stenbock kan förstå hur du behöver ordna om din ekonomi.

< /p>

AQUARIUS (21 januari – 19 februari): Om du vet vad som är bra för dig kommer du att ägna stor uppmärksamhet att se till att nära och kära är helt nöjda med ditt beteende. Du kan lyxa presenter och uppmärksamhet på dem vars gunst du söker. Du kan få exakt önskad reaktion!

FISKER (20 februari – 20 mars): Dina sociala aktiviteter blir både bredare och djupare. Några av er kan tänka på den dagen ni tog på er vissa gruppåtaganden, men ni har lite annat val än att fortsätta och fullgöra era plikter. Egentligen gillar du det hellre när du inte har något val om vad du ska göra!

📣 Indian Express är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste horoskopnyheterna, ladda ner Indian Express -appen.

  • Indian Express-webbplatsen har betygsatt GRÖN för sin trovärdighet och trovärdighet av Newsguard, en global tjänst som rankar nyhetskällor för sina journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd