Grijp deze uitrusting om uw banketbakkerservaring te upgraden

0
50
Spring Chef/Page Street Publishing/OXO

Als je ooit in de elegante, delicate wereld van het bakken van gebak hebt willen duiken, heb je de juiste benodigdheden nodig om het te doen. We hebben hier al je musthaves!

GERELATEERDDe beste taartplaat voor heerlijke desserts

Gebak bakken is een bijzonder precieze vorm van bakken, gevuld met deeg, crèmes, wrongel en andere items die vaak een paar extra stappen nemen en veel aandacht voor detail vereisen .

Je hoeft geen professional te zijn om mooie taarten, taarten, macarons, eclairs en ander gebak te leren bakken, maar je moet wel over de juiste apparatuur beschikken. Voordat je je bakspel naar een hoger niveau tilt, moet je ervoor zorgen dat je deze items hebt om je te helpen de nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen.

Inhoudsopgave

Een siliconen bakmat met geleiders
Een betrouwbare bakplaat
Een Franse deegroller
Een taartvorm
Een deegschraper
Een deegborstel
Een deegblender
Kookboeken met recepten en methoden

Fijne feestdagen! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van LifeSavvy, How-To Geek en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Een siliconen bakmat met geleiders

Angadona

Een siliconen bakplaat is handig voor alle soorten non-stick bakken, maar de Anadona Silicone Macaron Bakmat Set wordt geleverd met een twist die banketbakkers zullen waarderen. In plaats van alleen een gewone mat, hebben deze siliconenvellen markeringen voor het maken van die lastige macarons.

Naast de markeringen op de matten zelf, worden ze geleverd met een set spuitzakken en tips, die geschikt zijn voor macarons maken, maar kunnen ook worden gebruikt voor andere soorten leidingen en gebak.

Angadona Siliconen Macaron Bakmat Set

Anti-stick matten met extra begeleiding voor het maken van macarons en meer.

Amazon

$ 20.99

Een betrouwbare bakplaat

Nordic Ware

Alle de mooie bonusuitrusting zal geen goed doen zonder een betrouwbare set bakplaten. Dat is waar de Nordic Ware Baker's Half Sheet van pas komt.

Deze stevige bakplaten zijn gemaakt van natuurlijk aluminium en verdelen de warmte gelijkmatig, wat cruciaal is bij het bakken van delicate, temperatuurgevoelige gebakjes. Bovendien hebben ze opstaande randen – geen zorgen dat afzonderlijke stukken eraf glijden wanneer je ze uit de oven haalt!

Nordic Ware Baker's Half Sheet

Stevige aluminiumplaten vormen de perfecte basis voor het bakken van gebak.

Amazon

$ 27.50

Een Franse Rolling Pin

KARRYONG

Franse deegrollers zijn een beetje anders dan de stijlen die je misschien gewend bent, maar ze kunnen een groot verschil maken bij het werken met elk soort deeg dat moet worden uitgerold.

De KARRYYOUNG Franse deegroller is een taps toelopende, handvatloze Franse houten deegroller, met drie verschillende houtopties. Dit ontwerp geeft individuele bakkers meer controle, wat van cruciaal belang is bij het uitrollen van zaken als deeg. Meer specifieke controle kan het verschil maken om het deeg niet te veel te belasten. Het is nog gemakkelijker schoon te maken, omdat het allemaal uit één stuk massief hout bestaat!

KARRYYOUNG Franse deegroller

Franse deegrollers zien er intimiderend uit, maar ze geven banketbakkers ongelooflijke controle.

Amazon

$ 9.95

A Tart Pan

Wilton

Als je van gebak houdt, zul je waarschijnlijk op een gegeven moment ook taarten gaan bakken. Zoals je misschien al vermoedt, hebben die dunne, delicate desserts een speciale pan nodig om ze precies goed te krijgen.

Voor een goed gevormde, goed gekookte korst, wil je de Wilton Excelle Elite Non- Stok taartvorm. Het is duurzaam, heeft de kenmerkende geribbelde randen van een taartvorm en heeft een verwijderbare bodem om die delicate gebakjes uit de pan te krijgen – geen zorgen over het breken van de korst tijdens het verwijderingsproces! Als bonus is de pan verkrijgbaar in twee verschillende ronde maten en een rechthoek, voor al je creatieve creativiteit.

Wilton Excelle Elite taartvorm met antiaanbaklaag

Deze taartvorm met antiaanbaklaag en een verwijderbare bodem is een must-have.

Amazon

$ 12.69
$ 14.59 Bespaar 13%

Een gebakjedeeg Schraper

MS WGO

Als je met deeg werkt, vooral delicaat of plakkerig deeg dat gevoelig is voor hantering, gebruik dan een deegschraper zoals de MS WGO Pro deegschraper om deeg van de beste kwaliteit te garanderen.

Het gebruik van een deegschraper helpt om de hitte van je handen weg te houden van het deeg zelf, terwijl je ook alle stukjes op het aanrecht of de banketmat wegschraapt. Bovendien doet het ook dienst als snijder of scorer, zodat u de nodige plakjes kunt maken op taartbodems, broodjes en andere gebakken goederen. Dit model wordt zelfs geleverd met een liniaal om uniforme plakjes te kunnen meten!

MS WGO Pro Dough Gebakschraper

Werk zonder zorgen aan het deeg.

Amazon

$ 5.99
$ 9.99 U bespaart 40%

Een Borstel van het Gebakje

OXO

Voor het bestrijken van eierwas, zachte boter of andere vullingen heb je een goede banketbakkersborstel nodig. Het is een kleine moeite, maar wel een die er echt toe kan bijdragen dat uw gebak er professioneler uitziet en aanvoelt (en zelfs smaakt!)

De OXO Good Grips Natural Pastry Brush is een gemakkelijk vast te pakken kwast voor al je gebakbehoeften. Het is gemaakt met natuurlijke varkensharen die beter standhouden dan synthetische borstels, met een goed afgedichte borstelkop om te voorkomen dat voedseldeeltjes in de structuur van de borstel terechtkomen.

OXO Good Grips Natural Pastry Brush

Natuurlijke, flexibele borstelharen voor een deegborstel die het doet alle.

Amazon

$ 7.99

Een gebakjemixer

Spring Chef

Een goede deegblender is de sleutel tot het goed mengen van veel deegdeeg. In tegenstelling tot andere methoden om ingrediënten te combineren, snijdt een deegblender de vetten en droge ingrediënten (en vloeistoffen) samen zonder het deeg te overbelasten.

De Spring Chef Dough Blender heeft vijf goed uit elkaar geplaatste messen en een gemakkelijk handvat, waardoor het is zelfs voor beginners gemakkelijk om het te gebruiken om banketbakkersdeeg te snijden. Gebruik het om een ​​onbeperkt aantal deegsoorten te maken, van banketbakkersdeeg tot koekjes en meer.

Lente Chef-deegmixer

Een deegblender is een must voor het combineren van delicaat deeg.

Amazon

$ 8.97

kookboeken met recepten en werkwijzen

Als je in de wereld van het bakken van gebak duikt, is het hebben van geweldige recepten en tips cruciaal om het goed te doen. Zoek naar kookboeken die heerlijke recepten combineren met stapsgewijze uitleg over het maken van de basis. Gebak omvat vaak verschillende variaties op een handvol technieken, dus het is handig om kookboeken te hebben die zich richten op het beheersen van die technieken om mee te beginnen.

Frans gebak eenvoudig gemaakt: onfeilbare recepten voor eclairs, taarten, macarons en meer

Molly Wilkinson creëert de perfecte gids voor het maken van alle soorten Frans gebak van hoge kwaliteit. Elke sectie gaat dieper in op een bepaald soort deeg of gebak, en vertakt zich vervolgens van de basis om complexere, heerlijke recepten te maken voor soezen, taarten, mousse, bladerdeeg en nog veel meer.

Winkel Nu

$ 19.59
$ 22.99 Bespaar 15%

Bakken met Mary Berry: cakes, koekjes, taarten en gebak van de Britse koningin van het bakken

Mary Berry, de iconische Britse chef-kok (en geliefde ster van The Great British Baking Show), stelt voor elke bakker een kookboek samen. Het staat boordevol klassieke recepten en biedt begeleiding bij het beheersen van alles, van taarten en taarten tot delicate gebakjes (en ook sommige koekjes en cakes).

Nu winkelen

$ 13.97
$ 19.95 Bespaar 30%

Pastry bakken kan voelen een beetje intimiderend op het eerste, maar het doesn & # 8217 Dat hoeft niet, zeker niet met deze benodigdheden in je hoek. Of je nu je bestaande bakkennis in het algemeen wilt uitbreiden of een bepaalde lekkernij onder de knie wilt krijgen, deze boeken en hulpmiddelen helpen je om je in een mum van tijd op je gemak te voelen met de complexiteit van gebak!