Få Outlook -e -postaviseringar i Chrome med den här tillägget

0
52

Vem säger att Microsoft Outlook och Google Chrome inte kan spela bra? Med det nya Outlook -tillägget för Google Chrome kan du få alla möjliga praktiska Outlook -funktioner utan att byta flik. Du kan till och med få aviseringar när ett nytt e -postmeddelande kommer.

Desktop -e -postklienter är inte för alla, men det fina du får med dem är aviseringar så snart ett nytt e -postmeddelande kommer. Om du nu är en Outlook -användare kan du få aviseringar och många andra funktioner med ett gratis officiellt Chrome -tillägg som Windows Central först upptäckte.

Med tillägget kan du komma åt både ditt arbete och personliga konton. Du kan läsa och skicka e -postmeddelanden från tillägget utan att behöva lämna din nuvarande flik.

RELATED Så här använder du Microsoft Outlooks nya sökruta

Av Naturligtvis gör det mycket mer än e-post, eftersom Outlook är en komplett uppsättning produktivitetsverktyg. Med tillägget kan du få åtkomst till din kalender genom möjligheten att skapa evenemang, se kommande och till och med gå med i möten.

RELATERAD Så här importerar och exporterar du kontakter mellan Outlook och Gmail

Det har också stöd för kontakter och uppgifter, så att du verkligen kan göra precis vad du kunde med skrivbordsversionen av Outlook direkt från Chrome -tillägget.

Om du är en Edge -användare har du haft tillgång till tillägget en tid, eftersom det först kom ut i juni 2021. Men för Chrome -användare som kände att de missade valet för att få det igång finns det nu om du laddar ner tillägget.

RELATERAT: Så här använder du flikgrupper i Microsoft Edge

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här aktiverar du mörkt läge i Google Maps på iPhone och iPad
  • & rsaquo; Fördröjd: Universal Control kommer inte att startas med macOS Monterey
  • & rsaquo; Din Mac får macOS Monterey den 25 oktober 2021
  • & rsaquo; Så här får du din Windows 11 -dator aldrig att gå i viloläge
  • & rsaquo; Vad är skillnaden mellan Apples M1, M1 Pro och M1 Max?