CAT 2021: Hvordan de siste 5 årene toppers scoret 100 prosentil

0
122

IIM Ahmedabad vil gjennomføre CAT 2021. (Fotokreditt: Aglasem.com)

IIM Ahmedabad holder CAT 2021 28. november 2021. Inntakskortet for eksamen vil bli utgitt 27. oktober. Når CAT 2021 innrømmelseskortet er ute, vil kandidatene bare ha en måned på seg til å forberede seg til den største MBA -opptaksprøven. Rundt 2,30 lakh kandidater forventes å dukke opp til eksamen, og konkurransen kommer definitivt til å bli høy.

De som ønsker å knekke CAT 2021 må fremskynde forberedelsen og revisjonen. Bortsett fra dette, må kandidatene også øve CAT tidligere år papir og mock test. Imidlertid kan de som ønsker å bli best og se eksamen med den høyeste percentilen, lære et tips eller to fra de siste 5 -års topperne. Slik forberedte topperne seg til eksamen.

#1 Ashish Sen CAT 2020 topper – Ashish scoret 100 prosent i CAT -eksamen i fjor. Ashish begynte med å prøve en full test for å vurdere seg selv. Etter det lagde han en studieplan for å rydde alle konseptene. Så begynte han å prøve falske tester. Han analyserte alltid testresultatene for å forbedre seg til neste gang.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

#2 Aaryan Kapoor CAT 2020 topper – Aaryan scoret 100 prosent i CAT 2020. Han ga 2-3 timer daglig på hverdager i tillegg til praksisplassen og 6-8 timer i helgene til CAT-eksamensforberedelse. Han prøvde mock -tester av alle de store treningsinstituttene som TIME, CL, CATking, etc. Han anbefaler å slette alle de grunnleggende konseptene før han starter mock -testene.

#3 Rahul Manglik CAT 2019 topper < /sterk>– Rahul Manglik scoret 99,99 prosentil i CAT 2019. Han begynte med å gå gjennom hele pensum og rydde alle konseptene for å sikre nøyaktighet. For å fremskynde beregningene lærte han vediske matematikk -triks. I den siste måneden med forberedelser, forsøkte han 1 mock test hver dag for å øke forberedelsesnivået.

#4 Lakshya CAT 2019 topper – Lakshya scoret 99,99 prosentil i CAT 2019. Han forsøkte en mock -test for å analysere basenivået og skilte deretter sterke og svake punkter. Når han hadde klaret de grunnleggende konseptene, begynte han å prøve 1 CAT-test hver uke og nesten 3-4 RC-er hver dag. Å lese romaner til daglig hjalp ham mye, spesielt i VARC -delen.

#5 Swapnil Suman CAT 2018 topper – Swapnil scoret 100 prosent i CAT 2018. Swapnil ble bare tilberedt fra bøker uten noen coachinginstitusjon. Per ham er de beste bøkene for CAT 2021 Arun Sharma -bøker for VARC og DILR, mens han for Quant gikk for Sarvesh Verma. Han forsøkte 3-4 mock-tester på hverdager og 1-2 mock-tester i helgene. For mock -tester refererte han til forskjellige kilder som T.I.M.E., Career Launcher, IMS, etc. Han forsøkte minst 54 mock -tester.

#6 Sai Praneeth Reddy CAT 2017 topper – Sai Praneeth scoret 100 prosent i CAT 2017. Sai viktigste forberedelsesstrategi var å gi så mange håpetester som mulig. Analyse av mock -tester er like viktig for å prøve en mock -test. For VARC-forberedelser hjalp han mye med å lese romaner og sakprosa.

#7 Nilanjan Dutta CAT 2016 topper – Nilanjan scoret 100 prosent i CAT 2016. Nilanjan laget 2 strategier for CAT – Den ene for å forberede eksamen, og den andre, spesielt for eksamensdagen. Analyse av falske tester er veldig viktig ifølge Nilanjan, da det hjelper med å forstå forberedelsesnivået.

Common Aptitude Test (CAT) er en av de mest fremste undersøkelsene i India. Det gjennomføres hvert år av en av IIM-ene for opptak til lederprogrammer på de beste b-skolene i India. I år utføres CAT 2021 av IIM Ahmedabad. Vanskelighetsgraden for CAT er vanligvis moderat til hard. Alle de 20 IIM -ene og FMS Delhi krever CAT 2021 -poeng for opptak.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste utdanningsnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.