“Boe” je buren voor een beetje pre-Halloween plezier

0
59
Maglara/Shutterstock

Als het nog geen traditie is in uw buurt, dan staat u iets te wachten: “Booing” biedt je een leuke kans om je vrienden en buren wat lekkers te bezorgen in de aanloop naar Halloween.

Wat is boe-geroep precies? Er is geen exact beginpunt voor de praktijk. De beste schatting die we u kunnen geven is dat het 20-30 jaar geleden begon, hoogstwaarschijnlijk in het middenwesten van de Verenigde Staten. In veel buurten is het zo'n lange traditie dat de meeste mensen zich niet kunnen herinneren waar het begon.

GERELATEERD“Boozen” is het plezier van Halloween “Booing” met een volwassen twist

In sommige gebieden heet het “Booing,” en in andere heet het “Ghosting”—het is duidelijk dat de laatste zin werd aangenomen lang voordat “ghosting” betekende het negeren van iemands pogingen om met u te communiceren. Er is zelfs een volwassen versie genaamd Boozing!

Het idee is eenvoudig en het enige dat ingewikkeld kan zijn, is hoe overboord je wilt gaan met het versieren van je tas of wat je erin stopt. Hier is hoe het werkt.

Pak wat Halloween-snoepjes of kleine non-food-traktaties als je weet dat de ontvanger voedselallergieën of dieetbeperkingen heeft. Over het veilig en leuk maken van Halloween voor kinderen met allergieën gesproken, als je nog nooit van het Teal Pumpkin Project hebt gehoord, is het nu een goed moment om het eens te proberen.

Stop wat lekkers om te delen met je buren in kleine papieren zakjes of een andere feestelijke container. Als je het leuk vindt om geslepen te worden, voel je dan vrij om te beginnen met de schone lei van een gewone papieren zak en van daaruit verder te gaan, maar er zijn heel veel schattige Halloween & #8220;traktatie" tassen zoals dit 40-count pack en 60-count pack, die beide worden geleverd met handige (en schattige!) stickers om de tassen te verzegelen.

Halloween traktatiezakjes (60-pack)

Deze kleine zakjes zijn perfect voor het achterlaten van traktatiezakjes in je buurt.

Amazon

$ 13.99

Tot slot het belangrijkste onderdeel en wat de Boo Bag, nou ja, een Boo Bag maakt: bevestig een kopie van dit kleine boe-gedicht en laat het op hun veranda achter.

BeenBooed.com

Nadat je stiekem de boo-tas hebt verlaten, je vrienden en buren genieten van de lekkernijen, plak de “We’ve been BOO-ed!” ondertekenen in hun venster, en, als ze willen, vooruit betalen. (We raden aan om een ​​paar extra afdrukken mee te nemen om het voor je buren gemakkelijker te maken om deel te nemen als ze dat willen.)

In onze buurt is het een leuke traditie om de kleine BOO-ed! borden vermenigvuldigen zich langzaam in de buurt terwijl Halloween nadert en met een beetje snoep inpakken en afdrukken, kun je het ook in je buurt zien. En natuurlijk, als er in jouw buurt geen kinderen zijn voor Boo en je niet zeker weet of je volwassen buren echt een zak snoep en snuisterijen willen, is er altijd drank!