Bangalore University introduserer 4-årig BA/BSc Honours-kurs

0
44

De fireårige kursene vil ha avslutningsmulighet ved slutten av hvert år. (Foto med tillatelse: bangaloreuniversity.ac.in)

Med implementeringen av den nye nasjonale utdanningspolitikken (NEP) sa Bangalore University at den starter fireårige Bachelor of Arts og Bachelor of Science Honours-kurs fra studieåret 2021 -22. Rektor ved universitetsprofilen Prof Venugopal sa i en uttalelse at kursene ville ha mulighet for flere oppføringer og flere utganger.

Kursene er ferdighetsbaserte, valgbaserte og tverrfaglige, tverrfaglige og tverrfaglige av natur som vil gi studentene muligheten til valgfag på tvers av fagområdene i henhold til målene for den nye NEP, sa han.

Ifølge ham ville de fireårige kursene ha exit-alternativet ved slutten av hvert år.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

“ Studenter som ønsker å gå ut det første året kan benytte seg av et sertifikat i kunst/naturfag, avslutte det andre året vil få dem et diplom, avslutte på det tredje året vil få dem en grad og vellykket gjennomføring av fire år vil få dem BA/BSc Honours, ” uttalelsen leste.

Studentene har muligheten til å fortsette utdanningen til både etter-eksamen og doktorgrad, sa Venugopal. Han sa at etter en treårig grad kan studentene forfølge spesialisering i bestemte emner eller studere forskning i ett år.

LES | Det beste utdanningsinstituttet i India | Toppuniversiteter i India | Beste indiske ingeniørhøyskolen | Topp 10 forvaltningsinstitutter | Beste medisinske høyskoler i India

Rektor sa at BA Honours-kurset er i hovedfag som historie, økonomi, statsvitenskap, sosiologi, massekommunikasjon og journalistikk og i mindre fag som psykologi, scenekunst, billedkunst, kvinnestudier og valgfag i naturfag, ingeniørfag, handel og ledelse.

For realfagsgraden har studentene muligheten til å ta kombinasjonen av hovedfag som fysikk, kjemi, matematikk, statistikk og informatikk og valgfag fra kunst-, handels- og ledelsesfag.

Studentene må studere matematikk på 10+2 (pre-universitetsnivå) for å få opptak i realfag. Prof Venugopal sa at det første kurset er 30 seter hver for BA og BSc.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste utdanningsnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.