3e generatie AirPods debuut met ruimtelijke audio en meer voor $ 179

0
62
Apple

Vandaag heeft Apple, na maanden van rapporten en geruchten, eindelijk de geheel nieuwe, volledig opnieuw ontworpen 3e generatie AirPods aangekondigd met ruimtelijke audio en meer. Deze nieuwe AirPods lenen ontwerpelementen en functies van de duurdere AirPods Pro in een vergelijkbaar maar bijgewerkt ontwerp ten opzichte van de originelen. Dit is wat u moet weten en wanneer u uw eigen kunt krijgen.

Deze nieuwe 3e generatie AirPods hebben een kortere steel en bieden een populair one-size-fits-most-ontwerp dat perfect is voor de meeste oren.

3e generatie AirPods: wat is er nieuw?

Door het nieuwe ontwerp te combineren met de H1-chip van Apple, bieden deze nieuwe AirPods verbeterde geluidsfuncties zoals Spatial Audio en Adaptive EQ. Gebruikers krijgen ook draadloos opladen, een kleine batterijduur en meer, allemaal voor slechts $ 179. Bovendien zijn ze vanaf volgende week beschikbaar.

Apple

De nieuwe AirPods 3e generatie heeft een volledig opnieuw ontworpen custom driver gebouwd door Apple, krachtsensor aanraakbedieningen op beide stuurpennen, Dolby Atmos en Find My-netwerkondersteuning, om nog maar te zwijgen van zweet- en waterbestendigheid.

Wat de levensduur van de batterij betreft, zegt Apple dat gebruikers een lichte toename kunnen verwachten tot 6 uur continu luisteren, waarbij de batterijhouder in totaal vier oplaadbeurten biedt. Als gevolg hiervan zullen de AirPods en de behuizing een gecombineerde batterijduur van 30 uur bieden.

3e generatie AirPods Prijs & Releasedatum

Apple

Sinds de eerste aankomst in 2016, zijn de originele AirPods een van de meest populaire oordopjes of hoofdtelefoons ooit geworden. En hoewel we in 2019 een kleine update hebben gekregen, is dit de eerste belangrijke wijziging in de toppen van Apple. Sindsdien hebben echter verschillende andere merken uitstekende alternatieven uitgebracht, maar dit is het antwoord van Apple.

Nu voor wat je echt wilt weten. De geheel nieuwe 3e generatie AirPods kosten $ 179 en zijn vanaf volgende week beschikbaar, met leveringen vanaf 26 oktober. Pak de jouwe via de onderstaande link.

3e generatie AirPods

Koop vandaag nog de geheel nieuwe, opnieuw ontworpen 3e generatie AirPods voor $179. Verzending volgende week.

Nu winkelen