Uitgelekte documenten laten zien hoe de volgende generatie AirPods uw gezondheid kunnen volgen

0
66
Apple

Volgens The Wall Street Journal bestudeert en verkent Apple manieren om nieuwe gezondheidsgerichte functies toe te voegen aan de volgende generatie AirPods. En hoewel AirPods al functies hebben zoals de nieuwe Conversation Boost om slechthorenden te helpen, is dat misschien nog maar het begin van Apple's ambities.

Volgens de WSJ, die gelekte documenten van het bedrijf bekeek, zouden de populaire oortjes van Apple ooit hoortoestellen kunnen krijgen, een oorthermometer kunnen bevatten of zelfs kunnen helpen bij het controleren en waarschuwen van gebruikers over houdingswaarschuwingen.

In het rapport vermeldde de Wall Street Journal wel dat deze ideeën 'niet volgend jaar worden verwacht en mogelijk nooit zullen worden uitgerold naar consumenten', anders zou de timing kunnen veranderen.” Apple suggereren is gewoon brainstormen over ideeën, het nut bestuderen of simpelweg potentiële ideeën verkennen, meer dan het actief toevoegen van functies. We konden echter de eerste tekenen van dergelijke functies zien met de aankomende 3e generatie AirPods.

Het is vermeldenswaard dat Apple doorgegaan is met het op de markt brengen van accessoires zoals de Apple Watch als gezondheidsapparaten, met een hele reeks handige functies voor eigenaren, dus het is logisch om een ​​deel daarvan over te zetten naar andere wearables. Dat gezegd hebbende, zou Apple met tal van hindernissen en tijdrovende wegversperringen te maken krijgen met betrekking tot de goedkeuring van dergelijke functies door de regelgevende instanties, wat productlanceringen zou kunnen vertragen of vertragen.

Justin Duino

Een goed voorbeeld is de nieuwe Apple Watch 7, die een functie voor temperatuurbewaking moest bieden. Toen het horloge eind september eindelijk arriveerde, was die functie echter nergens te bekennen.

Bovendien kan het een uitdaging zijn om deze functies te combineren in een kleine AirPod die al een middelmatige batterijduur heeft. Het bedrijf zou ze echter gemakkelijker kunnen in- of uitschakelen, om nog maar te zwijgen van het volledig op de markt brengen van verschillende modellen. We weten niet echt zeker wat Apple van plan is, en het WSJ-rapport ging ook niet al te veel in detail. Wat we echter wel weten, is dat Apple zich blijft inspannen om producten voor iedereen nuttiger te maken.

Apple zal nieuwe apparaten aankondigen tijdens zijn evenement op 18 oktober, en we zouden de geheel nieuwe 3e kunnen zien. generatie AirPods tijdens het evenement. En hoewel we een paar geruchten hebben gehoord dat ze functies voor het volgen van de gezondheid zullen bieden, suggereert dit rapport dat ze niet snel naar AirPods zullen komen.

via Engadget