Sonia Gandhi til CWC: 'Jeg er en fulltid og praktisk kongresspresident'

0
53

Kongresspresident Sonia Gandhi på arbeidsutvalgsmøtet i New Delhi lørdag. (Foto: Twitter/@INCIndia)

Kongresspresident Sonia Gandhi slo tilbake på kritikere i partiet og sa at hun var en & #8220; heltid og praktisk partipresident &#8221 ;.

Tilsynelatende reagerte han på kommentarer fra noen G-23-ledere om at partiet trenger en aktiv president, sa Sonia: “Jeg er, hvis du vil tillate meg å si det, på heltid og overlate kongresspresident. ”

Les også | Prashant Kishor bør først bli med i kongressen, deretter gi ideer, sier Harish Rawat

“De siste to årene har et stort antall av våre kolleger, spesielt de yngre, påtatt seg lederroller i å ta partipolitikk og programmer til folket – enten det er agitasjon fra bønder, tilbud om lindring under pandemien, og belyser problemer bekymring for ungdom og kvinner, grusomheter på dalitter, adivasis og minoriteter, prisstigning og ødeleggelse av offentlig sektor, sa kongresspresidenten under sin åpningstale.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png Ghulam Nabi Azad ved AICCs hovedkvarter i Delhi lørdag.

Hun la til: “Aldri har vi latt spørsmål av offentlig betydning og bekymring gå uten adresse. Du er klar over at jeg har tatt dem opp med statsministeren, det samme har Manmohan Singh og Rahul ji. Jeg har regelmessig hatt samspill med likesinnede politiske partier. Vi har avgitt felles uttalelser om nasjonale spørsmål og koordinert strategien vår også i parlamentet. ”

Bhupesh Baghel ved AICCs hovedkvarter i Delhi lørdag.

Hun sa videre: “Jeg har alltid satt pris på ærlighet. Det er ikke nødvendig å snakke til meg gjennom media. Så la oss alle ha en gratis og ærlig diskusjon. Men det som bør kommuniseres utenfor de fire veggene i dette rommet, er den kollektive avgjørelsen fra CWC. ”

Kapil Sibal, en av G 23 -lederne, sa under en pressekonferanse forrige måned: «I vårt parti er det for øyeblikket ingen president, så vi vet ikke hvem som tar disse avgjørelsene. Vi vet, men vi vet det ikke. ”

Ashok Gehlot ved AICCs hovedkvarter i Delhi lørdag.

Gandhi, mens han refererte til organisasjonsvalg for valg av en ny president, sa: “Hele organisasjonen ønsker en gjenoppliving av kongressen. Men dette krever enhet og å holde partiets interesser i høysetet. Fremfor alt krever det selvkontroll og disiplin. ”

Hun la til: “Jeg er veldig bevisst på at jeg har vært midlertidig kongresspresident siden CWC, ba meg om å komme tilbake i denne egenskapen i 2019. Vi hadde deretter, kan du huske, ferdigstilt et veikart for valg av en vanlig president ved 30. juni 2021. Men den andre bølgen av Covid-19 overtok landet, og denne fristen ble forlenget på ubestemt tid av CWC i møtet den 10. mai 2021. I dag er det anledning til å bringe klarhet en gang for alle. En plan for fullverdige organisasjonsvalg ligger foran deg. ”

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste India News.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.