Läckta dokument visar hur nästa generations AirPods kan spåra din hälsa

0
46
Apple

Enligt The Wall Street Journal studerar och undersöker Apple sätt att lägga till nya hälsofokuserade funktioner till sina nästa generations AirPods. Och även om AirPods redan har funktioner som den nya konversationsförstärkningen för att hjälpa hörselskadade, är det kanske bara början på Apples ambitioner.

Enligt WSJ, som granskade läckta dokument från företaget, kan Apples populära knoppar en dag erbjudas hörapparater, inkludera en in-ear-termometer eller till och med hjälpa till att kontrollera och varna användare om hållningsvarningar.

I rapporten uppgav Wall Street Journal att dessa idéer inte förväntas till nästa år och kanske aldrig kommer att lanseras för konsumenterna eller att tidpunkten kan förändras. ” Att föreslå Apple är bara att brainstorma idéer, studera användbarhet eller utforska potentiella idéer mer än att aktivt lägga till funktioner. Men vi kunde se de första tecknen på sådana funktioner med den kommande tredje generationens AirPods.

Det är värt att notera att Apple har fortsatt att marknadsföra tillbehör som Apple Watch som hälsoapparater och lagt till en massa användbara funktioner för ägarna, så det är vettigt att överföra en del av det till andra bärbara enheter. Som sagt, Apple kommer att möta många hinder och tidskrävande vägspärrar när det gäller myndighetsgodkännande för sådana funktioner, vilket kan bromsa eller försena produktlanseringar.

Justin Duino

Ett utmärkt exempel är den nya Apple Watch 7, som skulle erbjuda en temperaturövervakningsfunktion. Men när klockan äntligen kom i slutet av september var den funktionen ingenstans att se.

Dessutom kan det vara en utmaning att kombinera dessa funktioner till en liten AirPod som redan får medelmåttig batteritid. Företaget kan dock göra dem lättare att aktivera eller inaktivera, för att inte tala om marknaden olika modeller helt. Vi är inte riktigt säkra på vad Apple har planerat, och WSJ -rapporten gick inte in på för mycket detaljer heller. Vad vi dock vet är att Apple fortsätter sina ansträngningar för att göra produkter mer användbara för alla.

Apple kommer att tillkännage nya enheter vid sitt evenemang den 18 oktober, och vi skulle kunna se den helt nya 3: e generationens AirPods under evenemanget. Och även om vi har hört några rykten om att de kommer att erbjuda hälsospårningsfunktioner, tyder denna rapport på att de inte kommer till AirPods när som helst snart.

via Engadget