Hur man tar bort en Discord -server

0
108

Att hantera en Discord -server kräver mycket arbete. Om du inte hittar tid att hantera din server kan du ta bort den från Discord. Detta är enkelt att göra, och vi kommer att visa dig hur du gör det i Discord på skrivbordet, webben och mobilen.

När du tar bort en server tar Discord bort all din data som delas på servern . Den här servern visas inte längre i dina Discord -menyer. Du måste vara helt säker innan du tar bort din server, eftersom när den väl har raderats kan du inte få den tillbaka.

För att radera en server måste du ha rollen som serverägare. i Discord.

Innehållsförteckning

  • Ta bort en Discord-server på skrivbordet eller på webben
  • Ta bort en Discord-server på mobilen

Radera en Discord-server på skrivbordet eller på webben

På en Windows-, Mac-, Linux- eller Chromebook -dator använder du antingen Discord -appen eller Discord -webbversionen för att ta bort en server.

Starta Discord på din dator för att starta. Logga in på ditt konto om du inte redan är det.

Annons

I Discord, från sidofältet till vänster, klicka på servern du vill ta bort.

Överst på serversidan, bredvid servernamnet, klickar du på nedåtpilen.

Från menyn som öppnas efter att du klickat på nedåtpilen väljer du “ Serverinställningar. ”

På “ Serveröversikt ” sida som öppnas, från sidofältet till vänster, välj “ Ta bort server. ”

Du kommer att se en “ Radera ” prompt. Klicka här på “ Ange servernamn ” rutan och skriv serverns fullständiga namn. Klicka sedan på “ Ta bort server. ”

Varning: När din server har raderats kan du inte återställa den. Se till att du verkligen vill ta bort din Discord -server.

Och din Discord -server är nu borttagen. Du eller någon annan medlem på servern kan inte komma åt servern längre.

RELATERAT: Hur man går med i en Discord Server

Ta bort en Discord -server på mobilen

På en iPhone, iPad eller Android -telefon kan du använda Discord -appen för att stänga en server.

Annonsering

För att starta, öppna Discord app på din telefon. Tryck på de tre horisontella linjerna högst upp till vänster på kranen.

Från menyn som öppnas efter att du har tryckt på de tre horisontella linjerna väljer du servern som du vill ta bort.

På serverskärmen, högst upp till höger, tryck på de tre punkterna. < /p>

På menyn med tre punkter väljer du “ Inställningar. ”

På &#8220 ; Serverinställningar ” sida som öppnas väljer du de tre prickarna i det övre högra hörnet.

I menyn med tre punkter trycker du på “ Ta bort server. &#8221 ;

A “ Radera ” uppmaningen visas. Klicka här på “ Ta bort ” knappen.

Annonsering

Du ’ re redo. Din valda Discord -server är nu borttagen.

Senare kan du, om du vill, konfigurera en ny Discord -server och bjuda in folk att gå med i den.

RELATED: Hur du skapar, konfigurerar och hanterar din Discord -server

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Hur man lurar eller behandlar i ‘ Animal Crossing: New Horizons ’ för Halloween
  • & rsaquo; Så här rensar du upp någon på Discord
  • & rsaquo; Så här använder du flera konton på Instagram
  • & rsaquo; Så här aktiverar du Snapchats mörka läge på iPhone
  • & rsaquo; Så här tar du bort ett Gmail -konto från iPhone och iPad