Gas vinden op uw route met Google Maps

0
128
Primakov/Shutterstock.com

Een noodzakelijk onderdeel van elke roadtrip is de allerbelangrijkste tankstop. Soms is het moeilijk om te weten wanneer uw volgende tankbeurt zal zijn. U kunt met Google Maps eenvoudig benzinestations aan uw reisplannen toevoegen.

Dit is een goede truc om te weten, omdat u de navigatie daarvoor niet hoeft af te sluiten. U kunt eenvoudig een tussenstop toevoegen aan uw bestaande route, uw voertuig tanken bij het tankstation en vervolgens uw reis vervolgen. U hoeft Google Maps nooit te stoppen.

GERELATEERD: Betalen voor benzine zonder uw auto te verlaten

Om te beginnen, opent u Google Maps op uw iPhone, iPad of Android-apparaat en begint u naar uw bestemming te navigeren door op “Starten te tikken. ”

Tik nu op het vergrootglaspictogram op de rechterkant van de kaart om te zoeken.

U kunt “Benzinestations” of zoek naar een specifieke tankstationnaam. Dit ziet er iets anders uit op de iPhone.

Advertentie

Benzinestations worden boven aan uw route weergegeven. Ze geven ook de huidige benzineprijs weer en hoeveel tijd er aan uw reis wordt toegevoegd als u stopt. Scroll over je route en selecteer een van de locaties.

Vervolgens wordt onderaan het scherm de informatie over het tankstation weergegeven. U kunt “Annuleren” of “Stop toevoegen.” Het tankstation wordt automatisch toegevoegd aan de route als je een paar seconden wacht; dit is een handsfree-functie.

Dat is8217 ;zitten! Google Maps brengt u nu naar het tankstation wanneer u het nadert. Na uw stop kunt u uw route vervolgen. Je kunt op elk moment benzinestations toevoegen door de zoekfunctie te gebruiken tijdens je reis.

GERELATEERD: De Assistent-rijmodus gebruiken in Google Maps

LEES VOLGENDE

  • › Raspberry Pi in- en uitschakelen
  • › Hoe een Discord-server te verwijderen
  • › Gasten optioneel maken voor Google Agenda-evenementen
  • › Mensen niet meer volgen op Instagram
  • › Browsen door gasten op een Chromebook uitschakelen