De bästa LEGO -gåvorna för semester 2021

0
71
LEGO

LEGO är en av få leksaker som lyckas överskrida ålder och som kan njutas av både barn och vuxna. Detta gör det till en säker satsning för åtminstone några få personer på din lista, och det finns också massor av alternativ. Oavsett om du letar efter kläder, dekorationer eller standard LEGO -set har vi täckt dig.

Innehållsförteckning

Julklassiker: LEGO Creator Pepparkakshus
Ett stort värde: LEGO Creator 3-i-1-set
En träskärm: LEGO Minifigur i trä
Bäst för Star Wars-fans: LEGO Millennium Falcon
Clean Tees: Adidas x Classic LEGO Graphic T-Shirt
Prisvärda äventyr: LEGO Creator 3-in-1 Space Mining Mech
Bäst för Harry Potter-fans: LEGO Harry Potter Hogwarts-ikoner
Tegelgjord dekoration: LEGO Art Sets
Bäst för NASA-fans: LEGO Creator NASA Space Shuttle Discovery
Race Ready: LEGO Speed ​​Champions Theme < br/> Bäst för Batman -fans: LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow Showdown
Nyckelringbas: LEGO DOTS Round 4×4 nyckelring
Personligt skrivet: LEGO DOTS Gel Pen
Show It Off: LEGO DOTS Monsterarmband

Trevlig helg! Denna artikel är en del av vår presentguide Holiday 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från Review Geek, LifeSavvy och How-To Geek för att hjälpa dig att välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Julklassiker: LEGO Creator Pepparkakshus

LEGO

Pepparkakshus är en vinterfavorit, men du kanske vill ha något som inte förstörs efter några veckor. LEGOs uppfattning om denna tradition behåller all charm med det riktiga på ett tegelbyggt sätt. Det är färgglatt, fullt möblerat och tänds till och med för att få dig på semesterhumör. Släng in ett par pepparkaksmänniskor och andra mindre dekorationer, så kommer detta bygge att se bra ut på en hylla året runt.

Christmas Classic

LEGO Creator Pepparkakshus

En vintertid favorit troget till tegelstenar.

Handla nu

& nbsp;

Ett stort värde: LEGO Creator 3-i-1-set < /h2>

LEGO

När det gäller budgetvänliga produkter ger 3-i-1-set många alternativ och kreativ inspiration i många former. Oavsett om det är djuphavsdjur, dinosaurier, djur eller olika fordon, är byggnaderna kvalitet utan att bryta mot priset på 20 dollar. Av alla de många alternativen här från LEGO gör dessa det bästa jobbet med att presentera byggsystemets oändliga potential, samtidigt som de ger fasta riktlinjer att följa om du inte vill hitta på någonting och bara bygga.

En träskärm: LEGO träminifigur

LEGO

Minifigurer är en häftklammer i LEGO-set, och denna sju-tums träversion är en bra dekorationsbit för alla LEGO -fans. Det är målbart, kan hålla LEGO-byggnader, och allt ser bra ut. Oavsett om du anpassar det med tegel och färg eller lämnar det som det är, är detta en smakfull dekoration som fortfarande gör sin LEGO-uppenbarhet uppenbar utan att vara alltför uppenbar.

En träskärm

LEGO Träminifigur < /h3>

Ta den ikoniska minfiguren i större skala med denna kvalitetsmodell i trä.

Handla nu

& nbsp;

Bäst för Star Wars-fans: LEGO Millennium Falcon

LEGO

Finns det ett mer ikoniskt skepp från galaxen långt, långt borta? Kanske, men vid denna tidpunkt är Falcon en så beprövad LEGO-klassiker som förtjänar att vara med i alla Star Wars-fanssamlingar om den inte redan är det. Det finns många versioner av detta bygge, till exempel den extravaganta 7500+ delen “ Ultimate ” utgåva, men den som vi har valt härifrån fångar det ikoniska utseendet du förväntar dig för ett ganska rimligt pris. Kasta in en besättning bestående av Chewbacca, Lando och dina favoritdroider, och detta kommer säkert att vara en njutning för alla fans av serien.

Naturligtvis gör LEGO många andra Star Wars -set också. Den prisvärda X-Wing-byggnaden med Luke Skywalker är ett stort värde, och för stora fans av The Mandalorian återställer LEGO's Razor Crest-set exakt det ikoniska skeppet från serien.

Bäst för Star Wars-fans

LEGO Millennium Falcon

Ett av de mest ikoniska fartygen i all sci-fi i LEGO-form en gång till.

Amazon

$ 128,00
$ 159,99 Spara 20%

Rent utslagsplatser: Adidas x Classic LEGO Graphic T-Shirt

Adidas, LEGO

LEGO har gjort några klädpartnerskap just nu, men den här tröjan från Adidas lyckas fånga LEGO -stilen utan att vara motbjudande. Logotypen i tegel kan vara enkel, men den gör jobbet för fans som vill visa upp sin LEGO-kärlek i garderoben. Finns i både blått och gult, den här kvalitetsskjortan kommer säkert att bli en ny favorit för märkesfans.

Clean Tees

Adidas x Classic LEGO Graphic T-Shirt

En enkel design som kombinerar LEGO och Adidas utmärkt.

Handla nu

& nbsp;

Prisvärda äventyr: LEGO Creator 3-in-1 Space Mining Mech

LEGO

3-i-1-uppsättningarna är alltid ett stort värde, men den här rymd-temasatsen ger också en stor spelpotential i varje form. Oavsett om du skapar en kombinationsmekanism för främmande och utomjordingar, den lilla roboten eller den tvåbenta rullatorn, finns det många alternativ för både visning och spel. Denna LEGO-uppsättning ger gott om plats för kreativa, inspirerade byggnader, samtidigt som den ger en riktigt rolig byggbok för dem som föredrar den.

Prisvärda äventyr

LEGO Creator 3-in-1 Space Mining Mech

Denna 3-i-1-uppsättning ger ett fantastiskt värde i sina tre byggnader.

Amazon

$ 24,95

Bäst för Harry Potter-fans: LEGO Harry Potter Hogwarts Icons

LEGO

Det har släppts många Harry Potter -uppsättningar, men den här har lite av allt. Den är gjord av flera mindre byggnader istället för en massiv, vilket är ganska unikt jämfört med andra LEGO -set. Magiska böcker, halsdukar, drycker, trollstavar, en Golden Snitch och en massiv Hedwig är alla redo att byggas och visas på vilket sätt du tycker passar. Byggnaderna är stora och detaljerade, och du kan välja och välja dina favoriter utan att förbinda dig till hela uppsättningen.

För några mer budgetvänliga byggnader från denna franchise finns det också de mindre tegelstenarna byggde Dumbledores uppsättningar Phoenix och Hedwig. Båda dessa innehåller fortfarande mycket detaljer och till och med klaffar vingarna om du snurrar i handtagen.

Bäst för Harry Potter -fans

LEGO Harry Potter -ikoner

En samling av flera byggnader från Harry Potter -universum som sträcker sig från Hedwig till Golden Snitch.

Handla nu

& nbsp;

Brick-ified Decoration: LEGO Art Sets

< figure style = "width: 1600px" class = "wp-caption alignnone"> LEGO

Dessa uppsättningar lägger all vikt vid dekoration i motsats till LEGOs andra roliga lekcentrerade uppsättningar. Dessa affischliknande byggnader är helt gjorda av 1 x 1 dubbar och ger ikoniska karaktärer från Disney, Marvel och Star Wars till din vägg i en unik stil. De är ganska dyra för storleken, men för vuxna LEGO-fans är dessa ett utmärkt, dämpat sätt att visa upp din LEGO-nörd.

Tegelgjord dekoration

LEGO Art Series

Unika bitar att hänga på din vägg som fortfarande är beroende av LEGO-klossar.

Handla nu

& nbsp;

Bäst för NASA-fans: LEGO Creator NASA Space Shuttle Discovery

LEGO

För vuxna LEGO-fans går varumärket emellanåt in på ett fullmodellt modellområde, och denna Discovery-byggnad är ett bra exempel. Utsidan är mjukare än de flesta LEGO-byggnader samtidigt som den behåller den tegelbyggda charmen, den har ett displayställ och det finns minimala spelfunktioner här. Rymdentusiaster kommer att glädjas åt noggrannheten, tillsammans med Hubble Space Telescope -modellen som också ingår i uppsättningen. Det är dyrt, men det krävs många bitar för att få något att se så bra ut. Och dessutom är en lång byggnad ibland bara bra för själen.

Om du har några yngre rymdfantaster i ditt liv kommer rymdfärjan äventyrset dock att få mycket mer körsträcka. Den har en minifig, är lättare att hålla i ena handen och innehåller fortfarande en mini-satellitbyggnad, den är till och med en 3-i-1-uppsättning, så du kan också skapa en raket och en månlandare med samma bitar.

Bäst för NASA -fans

LEGO Creator NASA Space Shuttle Discovery

Denna exakta modell av rymdfärjan som säkert kommer att tillfredsställa alla diehard NASA-fan.

Amazon

$ 199,95

Race Ready: LEGO Hastighet mästare tema

LEGO

LEGO har gjort ett fantastiskt jobb med Speed ​​Champions -temat, dessa bilar kan vara små, men de har otroligt många detaljer packade i. Funktionella hjul och minifigurer gör dessa uppsättningar bra att spela, men LEGO &# 8217; s pågående framsteg när det gäller att få dessa bilar att se ut som verkliga gör dem också till fantastiska displayenheter. Hur som helst, de pressar aldrig för hårt med priserna så att samla massor av dem är relativt enkelt.

Det finns ganska många av dessa uppsättningar, men LEGO släppte nyligen en ny rad med ännu mer detaljerade bilar än vad som hade gjorts tidigare. Denna linje innehåller bilar som Koenigsegg Jesko, Toyota GR Supra och McLaren Elva, men äldre uppsättningar som Ferrari F8 Tributo och Nissan GT-R NISMO är också bra.

Bäst för Batman-fans: LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow Showdown

LEGO

The Dark Knight -trilogin gav oss en intressant version av Batmobile, och nu kan den för alltid minnas i tegelform. Denna uppsättning lyckas balansera visning och spel utmärkt, tack vare Batman och Scarecrow minifigurer, olika prylar, och det finns till och med ett alternativt huvud för Batman för att förbättra spelscenarier. Men trots detta och mellanklasspriset ser själva byggnaden fortfarande ganska filmnoggrann ut och kommer säkert att älskas av alla vuxna fans också.

Om du vill ha något som vuxna fans kommer att älska ännu mer har LEGO släppt fullmodellversioner av ett par Batmobiles inklusive Tumbler och Batmobile 1989.

Bäst för Batman-fans

LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow Showdown

En prisvärd men ändå exakt modell av Tumbler — perfekt för både visning och spel.

Handla nu

& nbsp;

Nyckelringbas: LEGO DOTS Round 4 × 4 nyckelring

LEGO

För en mindre gåva i år visar denna nyckelring den klassiska LEGO -charmen och möjliggör mycket anpassning i enlighet därmed. I slutändan är det bara en rund LEGO -bas som alla klossar kan fästas på, men den kommer med en liten samling som hjälper dig att komma igång. Du kan förvandla detta till allt du vill att du kan få det att fungera inom rymden, vilket perfekt fångar kärnan i LEGO.

Nyckelringbas

LEGO DOTS Round 4×4 Key Chain

< p class = "product-features"> En anpassningsbar nyckelring bas som kan byggas av att använda alla LEGO klossar.

Handla nu

& nbsp;

Personligt skrivet: LEGO DOTS Gel Pen

LEGO

Dessa är inte dina typiska gelpennor, funktionellt är de det men de har några LEGO -dubbar nära toppen för anpassning. Oavsett om du använder de få tegelstenarna som ingår i lådan eller sådana från din egen samling, är detta ett bra sätt för vanliga författare att få en penna som talar till dem. Och även om dubbutrymmet är begränsat finns det fortfarande mycket att göra här om du tänker utanför boxen.

Personligt skrivet

LEGO DOTS Gel Pen

Dessa vanliga pennor har dubbar redo för alla LEGO klossar du måste fästa.

Amazon

$ 19,99

Show It Off: LEGO DOTS Monster Armband

< img src = "http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif"/> LEGO

Finns i en mängd olika färger och kommer med små samlingar av skräddarsydda LEGO-klossar för dekorera, dessa armband är en bra present till yngre superfläktar (och de unga i sinnet). Du kan fästa dina egna tegelstenar för lite extra variation och skapa något helt unikt att slå på handleden. Två ingår också i en uppsättning, och var och en har en annan färg för fler alternativ.

Monsterarmbanden finns i färger med glass, äventyr, monster, stjärnljus och sjöjungfrun.

Visa det

LEGO DOTS Monsterarmband

Med en mängd olika färger och stilar är dessa armband det perfekta tillbehöret för alla unga LEGO superfans .

Handla nu

& nbsp;