Tesla Cybertruck-priserna försvinner från webbplatsen — Kommer en prishöjning?

0
79
Tesla

Efter att ha försenat Cybertruck till slutet av 2022 tidigare i år har Tesla tagit bort alla omnämnanden av priser, specifikationer och modellinformation från Cybertrucks bokningswebbplats över natten, vilket fått många att tro att en prisökning kommer.

Nu , sidan har helt enkelt en “ Köp nu ” -knapp där kunder kan reservera sina egna med en återbetalningsbar deposition på $ 100 och säger att “ du kommer att kunna slutföra din konfiguration när produktionen närmar sig 2022. ”

Kan Tesla förbereda en prishöjning eller till och med en omdesign? Det är svårt att veta, eftersom de är ganska tysta när det gäller dessa saker. Som sagt, under Teslas aktieägarmöte den 7 oktober tillskrev Musk fördröjningen till reservdelar när det utvecklar ny batteriteknik som kommer att användas i Cybertruck.

Tesla

Före idag erbjöd webbplatsen tre olika modeller att välja mellan, inklusive ett prisvärt RWD-alternativ med en motor från 39 900 dollar, vilket var det billigaste fordonet på hela webbplatsen i slutet av 2021.

  • Enmotorig RWD med 250+ mils räckvidd , 0-60 på 6,5 sekunder, och startpriset på $ 39,900
  • Dual Motor AWD med 300+ mils räckvidd, 0-60 på 4,5 sekunder och startpris på $ 49,900
  • Tri Motor AWD med 500+ mils räckvidd, 0-60 på 2,9 sekunder och startpris på 69 900 dollar

Tesla presenterade först Cybertruck långt tillbaka i november 2019, och sedan dess har mycket förändrats. Till att börja med var ingångsnivån Cybertruck dyrare än flera tillgängliga bilar, vilket inte längre är fallet.

I likhet med den tysta övernattningsbytet till Cybertrucks webbplats idag har Tesla långsamt höjt priset på sina fordon under 2021. Till exempel i början av året kostade basmodellen 3 $ 36.990, men nu börjar den på $ 41.990 efter flera små ökar i juli, plus den senaste prisökningen över natten i början av oktober.

Med alla dessa förändringar under hela året gjorde den mest prisvärda Cybertruck -bokningen det till det billigaste fordonet i Teslas sortiment. Uppenbarligen är det inte troligt, varför det är en stor chans att vi kommer att se några förändringar innan lastbilen släpps.

Mycket har förändrats på elbilsmarknaden sedan fordonet debuterade första gången för nästan två år sedan, inklusive batteriteknik och konkurrenskraft. Som ett resultat finns det en chans att vi skulle kunna se justeringar i designen, uppgraderingar av batteriet eller mer innan Cybertrucks oundvikliga release i slutet av 2022 och början av 2023.

Vem vet , kanske är alla dessa Cybertruck -förseningar värre än vi trodde.

via Electrek