Regjeringens utenrikspolitikk – hvordan du mister venner, påvirker ingen: Rahul Gandhis grav på Center

0
76

Kongressleder Rahul Gandhi. (Ekspressfoto)

Kongressleder Rahul Gandhi tok en grav på senteret i Bhutan og Kina under en pakt om grenseforhandlinger og sa at regjeringens utenrikspolitikk handler om hvordan man mister venner og påvirker ingen. < /p>

I en uttalelse sa Bhutan at utenriksminister Lyonpo Tandi Dorji og Kinas assisterende utenriksminister Wu Jianghao undertegnet torsdag MoU på “ tretrinns veikart ” for å fremskynde forhandlingene mellom Bhutan og Kina.

GOIs utenrikspolitikk: Hvordan miste venner og påvirke ingen, ” Gandhi twitret og merket en medierapport om avtalen mellom Bhutan og Kina.

India torsdag reagerte forsiktig på at Bhutan og Kina signerte avtalen. “ Vi har notert oss signeringen av Memorandum of Understanding (MoU) mellom Bhutan og Kina i dag. Du er klar over at Bhutan og Kina har hatt grenseforhandlinger siden 1984. India har på samme måte holdt grenseforhandlinger med Kina, ” Talsmann i Utenriksdepartementet Arindam Bagchi sa.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste India News.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.