Jabra Elite 3 Review: Helt imponerande för under $ 100

0
176

Betyg: 8/10 ?

 • 1-Absolute Hot Garbage
 • 2 – Sorta Lukewarm Garbage
 • 3 – starkt felaktig design
 • 4 – några fördelar, många nackdelar
 • 5 – acceptabelt ofullkomligt
 • 6 – Bra nog att köpa på rea
 • 7 – Fantastiskt, men inte bäst i klassen
 • 8 – Fantastiskt, med några fotnoter
 • 9 – Håll käften och ta mina pengar
 • 10 – Absolute Design Nirvana

Pris: $ 79,99 Köp på Amazon < figure style = "width: 1920px" class = "wp-caption alignnone"> Kevin Bonnett

Jag har varit ett fan av Jabras öronsnäckor en tid och älskar de nyare 75t- och 85t -modellerna, så jag var sugen på att få tag på de senaste knopparna från företaget: Jabra Elite 3. För hälften kostnaden för sina föregångare, de är ett ganska fantastiskt val.

Här är vad vi gillar

 • Prisvärt
 • Bra batterilivslängd
 • Ljudkvaliteten är solid
 • Superkomfortabel passform hela dagen

Och vad vi inte gör

 • Väskan känns billig
 • Begränsad till sex förinställda musik
 • Ingen trådlös laddning
 • Ingen multipunktanslutning
 • < /ul>

  Jabras nyaste äkta trådlösa hörlurar är ett enastående val överallt och bevisar att de är redo att fortsätta företagets imponerande arv. Medan deras pris under 100 dollar betyder att de saknar några premiumfunktioner, är det ärligt svårt att tro att de är så billiga eftersom de låter så bra. Om du letar efter ett par hörlurar för att lyssna på musik och podcasts, titta på filmer eller ringa videosamtal kan du inte gå fel med dessa grundläggande (men anmärkningsvärda) knoppar.

  Innehållsförteckning

  Solid design, bekväm passform
  Thicc -ljud för ett tunt pris
  Enastående batterilivslängd, men …
  En enkel och trevlig användarupplevelse
  Boxen och vad som finns i den
  Slutliga tankar

  Solid design, bekväm passform

  Lyckligtvis höll Jabra det enkelt för Elite 3: erna när det gäller design. Alla som redan känner till företagets nyare öronsnäckor Elite 75t eller Elite 85t kommer inte att bli chockade av någonting här. På utsidan är det enda designelementet som har ändrats på knopparna att de nu rockar en triangelformad knapp istället för en som är cirkulär.

  Dessa öronsnäckor är gjorda av ett annat material än de andra två, men känns fortfarande av hög kvalitet och mycket hållbara. Varje knopp väger 4,6 gram och väskan väger 33,4 gram, vilket gör dem både små och lätta. De har också en IP55 -klassificering, vilket betyder att de kommer att stå emot damm, svett och lätt vatten, så kasta dem gärna i din gymväska eller bära dem om det duggar ute.

  När det gäller passform tog Jabra över 62 000 öronsökningar för att skapa en karta som representerar den genomsnittliga öronformen och använde data för att skapa en bättre passform för alla. Vid testning tyckte jag att Elite 3: erna var lika bekväma som sina föregångare; de förblev lika bekväma i slutet av dagen som de var när jag tog på mig dem på morgonen. De känner sig också säkra när de bär dem under ett träningspass eller när de går en promenad. Naturligtvis kommer de med två extra EarGel-tipsstorlekar i lådan, för dem som behöver en mer personlig passform.

  Jabra 75t -knopparna (vänster) och Jabra Elite 3 -knopparna (höger). Suzanne Humphries

  Fodralet är bara något kortare och bredare än 75t, vilket är bra eftersom det fortfarande är ganska litet och smalt. Den enda bummeren är att fodralet är gjort av ett tunt material som har lite ge när du klämmer på det, vilket är olyckligt. Bortsett från det behåller dock fodralet Jabras fina design med en platt topp och botten; det är lätt att hålla, det kan stå upp på en plan yta och det tar inte mycket plats i fickan.

  Thicc -ljud för ett tunt pris

  Med tanke på att dessa knoppar kostar långt under $ 100, är ​​ljudet de producerar fantastiskt. I alla musikgenrer låter bas på Elite 3s anständigt, medan mids och highs konsekvent låter skarpa och ljusa. Även om basen inte är i närheten av så robust och fysiskt närvarande som den uppenbarligen skulle vara i mer premium hörlurar, är den fortfarande närvarande och det låter bra med tanke på dess prispunkt.

  Jabras HearThrough -teknik för omgivande ljud är okej också här, men den kan definitivt förbättras. Jag skulle älska att se det göra mer för att finslipa röster och andra viktiga ljud istället för att förstärka oönskat bakgrundsljud så mycket. SideTone — ljudåterkopplingen du hör från din egen röst när du pratar i mikrofonen vid ett samtal — kan också låta mer naturlig.

  Kevin Bonnett

  Den största bummeren i denna kategori är bristen på en anpassningsbar equalizer. I Jabras Sound+ app (tillgänglig på Android/iOS) kan du välja mellan en av sex förinställda musik — Neutral, Bass boost, Smooth, Speech, Diskant boost och Energize — men om du &#8217 ; är inte ett fan av dessa förskalade ljud som du inte har tur. Om du vill ha anpassningsbar EQ vill du få ett dyrare par Jabra, som 75 -talet.

  En av de mer anmärkningsvärda sakerna med Elite 3s är att de saknar traditionell aktiv brusreducering MEN har vad Jabra kallar en “ bullerisolerande design. ” Företaget lade in ANC i tidigare modeller, för vad det är värt, men utelämnade det troligtvis här för att sänka kostnaderna. Du kan dock trycka på knappen på vänster hörlur en gång för att aktivera brusisoleringsfunktionen. förvånansvärt nog gör det ett bra jobb för att klippa ut bakgrundsbrus (och är bättre än ingenting).

  Enastående batterilivslängd, men …

  Precis som många andra är jag en hörluraranvändare hela dagen. Jag använder dem under mina morgonträning; för videosamtal med kollegor och familjemedlemmar; att lyssna på musik, podcaster, YouTube -videor och sociala medier under hela dagen; under min pendling eller när jag jobbar från ett kafé; och ibland för spel, filmer och lite TikTok i slutet av dagen. Robust batteritid är ett måste för mig och Elite 3: erna besviken inte.

  De håller cirka sju timmar ur fodralet och kan gå sammanlagt 28 timmar med laddningsfodralet innan jag måste ansluta dem igen. Du kan också snabbt ladda knopparna i bara 10 minuter och få ytterligare en timmes uppspelning ur dem , vilket är perfekt för när du bara behöver lite mer tid. När jag testade dem matchade Elite 3s mer eller mindre de specifikationerna, vilket var tillräckligt för att få mig igenom dagen.

  Yay USB-C laddning! Kevin Bonnett

  Lådan laddas också via USB-C, vilket är samma standard som jag använder för resten av mitt redskap, så jag behövde inte gräva upp och lägga till ännu en sladd till min installation. Min enda påstående här är att fallet inte stöder trådlös laddning; med tanke på deras prispunkt är utelämnandet förståeligt men det suger fortfarande. Det är dock ingen affärsbrytare, och med Elite 3: s friska batterikapacitet kan jag inte verkligen hitta en bra anledning att klaga på det.

  En enkel och trevlig användarupplevelse

  Hörlurar kan låta bra och se vackra ut, men om de inte är lätta att använda det förstör det hela upplevelsen. Lyckligtvis är Elite 3: erna överlag bra — exakt vad jag har förväntat mig av Jabras öronsnäckor. De startar omedelbart och ansluter när de lyfts ur laddningsfodralet och stängs av efter antingen 15 minuter utan anslutning eller 30 minuter utan aktivitet i slutet, vilket hjälper till att spara batteriet.

  < p>Tack och lov valde Jabra fysiska knappar över touchkontroller på dessa knoppar, och deras inbyggda kontroller fungerar perfekt varje gång. För den högra öronsnäcken, genom att trycka en gång växlar uppspelning och paus, två hoppar framåt ett spår och tre tar dig tillbaka ett spår, medan ett långt tryck höjer volymen något. Med den vänstra öronsnäcken växlar ett enda tryck på ljudisoleringen och HearThrough-funktionerna, och när du trycker länge trycker du ner volymen lite (även om du inte kan styra med hur mycket).

  Android-användare har två alternativ för att dubbelklicka på vänster knopp via Jabras Sound+ -app: Du kan antingen aktivera din röstassistent eller börja spela slumpmässiga låtar i Spotify. Jag är inte säker på varför någon skulle välja det senare alternativet framför röstassistenten, men hej, kanske hittar du en ny låt att älska. Omfamna kaoset. Och på tal om vilka, Android -användare är begränsade till antingen Amazon Alexa eller “ Android standard, ” vilket betyder ( ugh! ) utlöser Bixby för Samsung -användare. Dessutom är denna funktion platt-out inte tillgänglig för iOS-användare. C ’ est la guerre, antar jag.

  Dessutom kan du i Jabras Sound+ -app hålla headsetets firmware uppdaterad, hitta dina öronsnäckor via Find My Jabra-funktionen, registrera dem för två års garanti (mot skador från vatten och damm ), läs snabbstartguiden eller onlinehandboken, växla HearThrough och välj bland sex förinställningar för musikutjämnare.

  Antingen fungerar knoppen i Monoläge, vilket är trevligt. Detta låter dig multitaska lite lättare utan att använda HearThrough, om det inte är din grej. Även om jag älskar att det här läget stöds för båda knopparna, betyder det att vad du än tittar på eller lyssnar på inte automatiskt kommer att pausa när du plockar ut en knopp. Du vinner en del, du förlorar en del.

  Elite 3 -knopparna stöder inte multipunktsanslutning, vilket är jobbigt, så jag kan inte sömlöst växla mellan att lyssna på musik i min telefon och titta på videor på min dator. Det är troligen bara ett annat sätt att hålla kostnaden nere, men multipoint är en stor bekvämlighet att förlora när du väl har vant dig vid det. Min andra irritation med knopparna är den irriterande uppsättningen pip och sudd som den spelar när du ansluter, kopplar bort och växlar olika funktioner ombord. Ja, det här är mer en fråga om personlig preferens än enhetens egenart, men för mig stör dessa ljud i onödan media jag försöker njuta av.

  Boxen och vad som finns i den

  Förpackningen för Jabra Elite 3 är enkel och minimal, och det finns ’ s inget slöseriöverskott. Den är gjord av hållbara FSC-certifierade material och använder miljövänliga grönsaksbaserade bläck. Du kan också kasta förpackningen i papperskorgen när du är klar med den. I lådan finns en Kom igång-guide, två extra uppsättningar EarGel-tips, en kort USB-A till USB-C-sladd och ett litet häfte med säkerhets- och garantiinformation.

  Det kanske inte verkar vara en stor grej, men det är alltid trevligt att se ett företag visa uppmärksamhet kring dess påverkan på miljön. Överdriven förpackning, särskilt när den inte kommer från en hållbar källa eller är återvinningsbar, är bara löjligt just nu. Även om förpackningsmaterial inte har så mycket att göra med ljudkvaliteten hos Elite 3: erna, går dessa åtgärder långt för att hjälpa dig att må lite bättre om att köpa dem och stödja Jabra.

  Kevin Bonnett

  < h2 role = "heading" aria-level = "2"> Slutliga tankar

  Det är trevligt att se Jabra lägga till ett budgetvänligt par hörlurar till sin fantastiska sortiment. Det är ännu trevligare att se att Elite 3 -knopparna är den verkliga affären och värda vartenda öre. Trots att du saknar några lyx och har några finurligheter är det lätt att rekommendera Jabra Elite 3s till alla som letar efter en enastående uppsättning knoppar under $ 100.

  Betyg: 8/10 Pris: $ 79,99 Köp på Amazon

  Här är vad vi gillar

  • Prisvärt
  • Bra batteritid
  • Ljudkvaliteten är solid
  • Superkomfortabel passform hela dagen

  Och vad vi inte gör

  < p>

  • Fodralet känns billigt
  • Begränsat till sex förinställda musik
  • Ingen trådlös laddning
  • Ingen multipunktsanslutning