Hur man strömmar varje “Halloween” -film

0
137
chingyunsong/Shutterstock.com

Du kan inte döda Michael Myers, och du kan inte heller döda Halloween -serien. Skräckserien har upprepade gånger startats om och återuppfattats sedan originalet 1978, och det fortsätter bara. Så här kan du strömma alla Halloween -filmer.

Innehållsförteckning

Halloween (1978)
Halloween II (1981)
Halloween III: Häxans säsong
Halloween 4: Michael Myers återkomst
Halloween 5: Michael Myers hämnd < br/> Halloween: The Curse of Michael Myers
Halloween H20
Halloween: Resurrection
Halloween (2007)
Halloween II (2009)
Halloween (2018)

RELATERAD: De 10 bästa skräckfilmerna på Amazon Prime Video

Halloween (1978)

Regissören John Carpenter sparkade igång franchisen och uppfann praktiskt taget slasher -subgenren med denna skräckklassiker. Jamie Lee Curtis spelar tonåring barnvakt Laurie Strode i den sömniga förorten Haddonfield, Illinois, som terroriseras av flyktade mördaren Michael Myers på Halloween -kvällen. Den här filmen etablerar Michael ’ s kusligt tomma vita mask, jolleseglade jumpsuit och tysta, oförsonliga uppförande. Det är fullt av ikoniska skräckbilder, skapade av Carpenter med begränsade resurser och gränslös fantasi.

Halloween strömmar på IndieFlix ($ 4,99 per månad efter en sju dagars gratis provperiod) och Shudder ($ 5,99 per månad efter en sju dagars gratis provversion), gratis med annonser på Roku-kanalen och gratis via många offentliga bibliotek på Hoopla.

Titta på IndieFlix Watch on Shudder Watch på Roku Channel Watch på Hoopla

Halloween II (1981)

Denna uppföljare börjar omedelbart där den första filmen slutade, samma kväll, när tonåringen Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) behandlas på det lokala sjukhuset för hennes skador, och psykiatern Dr. Loomis (Donald Pleasence) jagar fortfarande Michael Myers. John Carpenter återvänder som medförfattare och producent, vilket garanterar en smidig övergång från den tidigare filmen, med Rick Rosenthal som nu regisserar. Halloween II fastställer fler viktiga element i Michael Myers -personalen, inklusive hans irriterande motstånd mot att bli dödad.

Halloween II finns att köpa digitalt ($ 11,99+) och hyra ($ 3,99) från iTunes, Amazon, Google Play , Vudu och andra digitala butiker.

Titta på iTunes Watch på Amazon Watch på Google Play Watch på Vudu

Halloween III: Season of the Witch

I tron ​​att Michael Myers-historien hade löpt ut försökte producenten John Carpenter göra Halloween-serien till en antologi, med denna Michael-fria film. Season of the Witch fokuserar på att en läkare (spelad av Tom Atkins) undersöker eventuellt onda Halloween -masker, som han tror kan ha barnen som bär dem för trick eller behandling. Det är mer mystiskt än blodigt, och medan publiken avvisade flytten från Michael Myers vid den tiden har Season of the Witch blivit en kultklassiker.

Annonsering

Halloween III : Season of the Witch finns att köpa digitalt ($ 13,99+) och hyra ($ 3,99) från iTunes, Amazon, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på iTunes Watch på Amazon Watch på Google Play Watch på Vudu

Halloween 4: Michael Myers återkomst

Inte ens John Carpenter kunde döda Michael Myers, som återvänder hit efter att ha tagit bort den tredje filmen. Med både Carpenter och Jamie Lee Curtis borta, riktar Michael sig nu mot sin unga systerdotter Jamie Lloyd (Danielle Harris), tillsammans med olika andra invånare i Haddonfield. Donald Pleasence's Dr Loomis är fortfarande på sitt spår, ett decennium efter händelserna i de två första filmerna. Harris blir serien ’ känslomässigt ankare, medan filmskaparna börjar lägga till ännu mer bakhistoria och mytologi till Michaels karaktär.

Halloween 4: The Return of Michael Myers strömmar på Shudder ($ 5,99 per månad efter en sju dagars gratis provversion) och finns att köpa digitalt ($ 9,99) och hyra ($ 3,99) från iTunes, Amazon, Vudu och andra digitala butiker. < /p> Köp Köp Köp på Amazon Köp

Halloween 5: Michael Myers hämnd

Danielle Harris återvänder som Jamie Lloyd, återigen förföljd av sin farbror Michael Myers, i den femte Halloween -filmen. Efter direkt från händelserna i den fjärde filmen fördjupar och komplicerar Halloween 5 den ibland förvirrande Myers -mytologin, då Michael återigen återupplivas och frigörs. Filmen hålls ihop av Harris som Jamie och Donald Pleasence som Dr Loomis, och gör fortfarande allt de kan för att stoppa Michaels senaste dödsresa i Haddonfield.

Halloween 5: The Revenge of Michael Myers streamar på Shudder ($ 5,99 per månad efter en sju dagars gratis provversion) och finns att köpa digitalt ($ 9,99) och hyra ($ 3,99) från iTunes, Amazon, Vudu och andra digitala butiker. < /p> Watch on Shudder Watch on iTunes Watch on Amazon Watch on Vudu

Halloween: The Curse of Michael Myers

Med den slutgiltiga framträdandet av Donald Pleasence som Dr Loomis, avslutar den sjätte Halloween -filmen den allt mer invecklade berättelsen som började i Halloween 4. Jamie Lloyd skickades tidigt och Danielle Harris dyker inte upp. Men Paul Rudd dyker upp i en av sina tidigaste roller som den vuxna versionen av en av barnen Laurie var barnvakt i originalfilmen. Tecken på den oroliga produktionen kan ses i det oskiljaktiga slutresultatet, som blev dåligt mottaget av fans och kritiker.

Annonsering

Halloween: The Curse of Michael Myers streamar på Paramount+ ($ 5,99 per månad efter en sju dagars gratis provperiod) och gratis med annonser på Pluto TV.

Titta på Paramount+ Titta på PlutoTV

Halloween H20

Jamie Lee Curtis återvänder som Laurie Strode för den här filmen som fungerar som en direkt uppföljare till Halloween II, utan att ignorera händelserna i de tre föregående filmerna. Efter att ha förfalskat sin död har Laurie levt gömt under ett antaget namn i 20 år och uppfostrat en tonårs son som spelas av Josh Hartnett. Men naturligtvis återvänder Michael och spårar henne på internatet där hon arbetar. H20 är mer grundad och strömlinjeformad än de tre föregående filmerna, med Curtis som ger tillbaka en välbehövlig respekt för serien.

Halloween H20 finns att köpa digitalt ($ 12,99+) och hyra ($ 2,99+) från iTunes, Amazon, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på iTunes Watch på Amazon Watch på Google Play Watch på Vudu

Halloween: Resurrection < /h2>

Efter den välvilja som genererades vid den nya starten av Halloween H20 återvänder nästa film till en generisk slashermall, som dödar Jamie Lee Curtis ’ Laurie Strode de första minuterna. Michael flyttar sedan fokus till en dokusåpa som filmas i Myers familjehus och slog sig igenom de olika tävlande. Det är ett försök att få Michael till internetåldern, men till och med återkomsten av Halloween II -regissören Rick Rosenthal kan inte göra mycket för konceptet.

Halloween: Resurrection är tillgängligt för digital köp ($ 12,99+) och hyra ($ 2,99+) från iTunes, Amazon, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på iTunes Watch på Amazon Watch på Vudu

Halloween (2007)

Filmaren Rob Zombie tar över franchisen för en fullständig omstart, med en film som både fungerar som en utökad ursprungshistoria för Michael Myers och en nyinspelning av John Carpenters original. Scout Taylor-Compton tar över som Laurie Strode, med Malcolm McDowell som Dr. Loomis och tidigare proffsbrottaren Tyler Mane som en massiv version av Michael. Zombie kombinerar sin kärlek till snuskiga exploateringsfilmer med välbekanta inslag i Halloween -serien för en nyinspelning som gör mer än att bara kopiera originalet.

Annonsering

Halloween finns att köpa digitalt ($ 12,99) och hyra ( 3,99 $) från iTunes, Amazon, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på iTunes Watch på Amazon Watch på Google Play Watch på Vudu

Halloween II (2009)

Rob Zombie återvänder för att regissera en uppföljare till hans nyinspelning, med mer spelrum för att driva sin egen konstnärliga stil. Resultatet är en surrealistisk, spökfull utforskning av psyken hos både Laurie Strode och Michael Myers, när Laurie tar itu med trauman att vara en sista tjej i en skräckfilm. Det är fortfarande blodigt och läskigt, men Zombie -filmen är också hallucinerande och experimentell på sätt som inga andra filmer i serien har försökt. Zombie bygger på handlingen i hans tidigare film medan han tar serien någon annanstans.

Halloween II finns att köpa digitalt ($ 9,99+) och hyra ($ 3,99) från iTunes, Amazon, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på iTunes Titta på Amazon Titta på Google Play Titta på Vudu

Halloween (2018)

Efter att Rob Zombie lämnat franchisen bestämde producenterna sig för att återgå till välbekanta karaktärer och teman. Återigen ignorerar den här filmen det mesta som kom innan, och fungerar istället som en direkt uppföljare till den ursprungliga Halloween. John Carpenter är ombord som verkställande producent för att vägleda regissören och medförfattaren David Gordon Green. Jamie Lee Curtis återvänder som Laurie Strode, som levt som en enstöring sedan hennes möte med Michael för 40 år sedan. Efter att ha varit inlåst under hela den tiden flyr Michael för att komma efter Laurie och hennes familj.

Halloween finns att köpa digitalt ($ 11,99+) och hyra ($ 3,00+) från iTunes, Amazon, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på iTunes Titta på Amazon Watch på Vudu

RELATERAT: De 10 bästa skräckfilmerna på Netflix

LÄS NÄSTA < ul id = "nextuplist">

  • & rsaquo; Så här kontrollerar du vilka webbplatser som kan komma åt din plats i Mozilla Firefox
  • & rsaquo; Så här öppnar du kontrollpanelen i Windows 11
  • & rsaquo; Så här tar du helskärmsbilder i Chrome på Android
  • & rsaquo; Ditt Twitch -lösenord läckte inte ut i det stora hacket
  • & rsaquo; Vad är betatestning?