De beste technische geschenken tussen $ 50-100 voor vakantie 2021

0
67
Ember/Google/Amazon

Het is een uitdaging om rond de feestdagen voor mensen te winkelen, maar wat is het enige waar iedereen van lijkt te houden? Nieuwe technologie! Al deze gadgets vallen tussen de $ 50-100, en er is een breed scala aan interesses en hobby's die in deze lijst worden behandeld.

Er zijn items voor muziekliefhebbers, zoals een Bluetooth-speaker of een mooie koptelefoon of oordopjes. We hebben hier ook lezers, koffieliefhebbers en gamers. Of je nu op zoek bent naar een praktischer item of iets dat gewoon leuk is, er zit vast iets in deze lijst dat je interesseert.

Als je’ Als je op zoek bent naar goedkope technische cadeaus voor kleinigheidjes, kijk dan ook eens naar onze favoriete technische cadeaus tussen $ 5 en $ 50. Ze zijn even cool als budgetvriendelijk!

Inhoudsopgave

Voor gezondheidsnoten: Fitbit Inspire 2
Voor een moderne esthetiek: Govee Smart LED-lichtbalken
Voor praktische Smart Power: Kasa Power Strip
Een betaalbare tablet: Amazon Fire HD 8
Voor de lezer: Amazon Kindle
Voor koffie Liefhebbers: Ember Smart Mug
Voor Smart Homes: Google Nest Hub
Voor de lol Instant Pics: Fujifilm Instax Mini
Voor comfortabel luisteren: Anker Soundcore Life Q20
Enkele geweldige oordopjes: Google Pixel Buds A-Series
Een flinke Bluetooth-speaker: Anker Soundcore Boost
Voor verbeterde tv-audio: TCL Alto 6 2.0-soundbar
Voor een veilig huis: Wyze Home Security-systeem
Game On!: Videogamecontrollers
Voor meer gamekeuzes: abonnementen op videogames

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van Review Geek, LifeSavvy en How-To Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

For Health Nuts: Fitbit Inspire 2

Fitbit

Je zou verbaasd zijn hoeveel meer je geïnteresseerd bent in het bijhouden van je gezondheid als je een fitnesstracker om je pols hebt. Fitbit's Inspire 2-tracker kan je dagelijkse stappen, verbrande calorieën, hartslag en meer volgen. En het is waterbestendig tot 50 meter, dus je kunt het in het zwembad dragen als zwemmen je favoriete sport is.

Het houdt zelfs je slaap bij om je dat te laten weten hoeveel tijd je doorbrengt in lichte, diepe en REM-slaap; Als u meer weet over uw slaappatroon, kunt u uw slaapkwaliteit verbeteren. Je kunt verwachten dat het ongeveer 10 dagen meegaat tussen oplaadbeurten.

For Health Nuts

Fitness Inspire 2

Fitbit's Inspire 2 is een geweldige introductie om je gezondheids- en fitnessdoelen bij te houden.

Amazon

$ 98.95

Voor een moderne esthetiek: Govee Smart LED-lichtbalken

Govee

Hoewel de belangrijkste reden dat u Govee's Light Bars zou kopen voor de esthetiek is, bieden ze wel wat kwaliteitslicht voor de kamer. Bovendien zijn ze slim, werken ze met spraakopdrachten van Alexa of Google Assistant en synchroniseren ze met je muziek.

Er zijn 16 miljoen verschillende kleuren om de lichtbalken perfect voor je te maken (of je kunt kiezen uit 12 vooraf ingestelde modi als je lui bent maar toch iets cools wilt). Er zit een intelligente camera aan de binnenkant die de kleuren op je tv-scherm detecteert (als je daarvoor kiest om de lichtbalken op aan te sluiten) en deze automatisch aan de balken koppelt en synchroniseert met de muziek.

Als je slimme LED-verlichting wilt speciaal voor je tv, dan kun je ook Govee's Immersion overwegen, die even gemakkelijk te installeren is en een mooi, modern element toevoegt aan de kamer.

Voor een moderne esthetiek

Govee Smart LED-lichtbalken

Govee's LED-lichtbalken versterken elke sfeer in de kamer, met meer dan 16 miljoen kleuren om uit te kiezen en de mogelijkheid om te synchroniseren met muziek.

Amazon

$ 79.99

Om praktische Smart Power: Kasa Strook van de macht

Kasa

< p>Hoewel deze stekkerdoos misschien niet de meest opwindende aankoop lijkt, is hij ongelooflijk handig. Deze slimme stekkerdoos van Kasa heeft zes beschikbare driepolige stopcontacten en drie beschikbare USB-poorten. Elke beschikbare plek om op aan te sluiten is slim, compatibel met Alexa en Google Home en eenvoudig te bedienen via de Kasa-app (Android/iOS).

Naast die slimme functionaliteit is hij ook uitgerust met ETL-gecertificeerde overspanningsbeveiliging die al uw aangesloten apparaten beschermt tijdens een stroomstoot. Je kunt ook alle aangesloten apparaten in de gaten houden via de Kasa-app en apparaten uitschakelen die te veel stroom verbruiken.

Voor praktische slimme energie

Kasa Power Strip

Kasa's Smart Power Strip heeft zes beschikbare stopcontacten en drie USB-poorten, allemaal met slimme functionaliteit!

Amazon

$ 59.99
$ 79.99 Korting 25%

Een betaalbare Tablet : Amazon Fire HD 8

Amazon

Een tablet is het perfecte apparaat als je iets draagbaarder wilt dan een laptop, maar groter dan een smartphone. Amazon's Fire HD 8-tablet is een betaalbare tablet waarmee je al je favoriete programma's kunt binge via gedownloade apps, samen met al het andere dat je op je smartphone zou doen, alleen met een groter 8-inch scherm .

Binnenin is er 32 GB aan opslagruimte genoeg als je maar een paar van je favoriete apps wilt downloaden, maar je kunt er ook voor kiezen om tot 1 TB extra opslagruimte toe te voegen met een microSD-kaart. Bij een volledige lading krijg je er ongeveer 12 uur gebruik van, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik; het duurt slechts ongeveer vijf uur om hem volledig op te laden via USB-C.

Een betaalbare tablet

Amazon Fire HD 8

Voor het bekijken van uw favoriete tv-programma's of het bladeren door uw favoriete apps of websites, is Amazon's Fire HD 8-tablet perfect.

Amazon

$ 104.99

Voor de lezer: Amazon Kindle

< figure style="width: 1920px" class="wp-caption aligncenter">Amazon

Hoewel niets het gevoel van het lezen van een fysiek boek echt kan vervangen, is er zoveel liefde voor de Amazon Kindle dat het de moeite waard is om te kopen. Als je niet de ruimte of het geld hebt om de fysieke bibliotheek van je dromen bij je thuis te creëren, is een Kindle de perfecte plek om je bibliotheek digitaal te laten groeien. Het voordeel is dat je een kleine Kindle mee kunt nemen op vakantie in plaats van twee of drie zware boeken.

Met een schitteringsvrij scherm van 167 ppi is het net zo gemakkelijk te lezen als echt papier, zelfs in direct zonlicht. Binnenin is er 8 GB opslagruimte, wat misschien niet veel lijkt, maar zich vertaalt naar meer dan duizend boeken. En de batterij gaat niet zomaar een dag mee; het duurt ongeveer een week!

Voor de lezer

Amazon Kindle

Amazon's Kindle is fantastisch als je van lezen houdt, maar thuis of op vakantie geen ruimte hebt voor boeken.

Amazon

$ 109.99

Voor Coffee Lovers: Ember Smart Mok

Ember

Iedereen die een tijdje nodig heeft om een ​​warme drank op tijd op te drinken voordat deze koud (of erger nog, lauw) wordt, heeft deze Ember Smart Mug nodig. Deze slimme mok houdt je koffie of thee op de perfecte temperatuur totdat je klaar bent, zodat je de hele ochtend de tijd kunt nemen om er een slokje van te nemen zonder dat je je onder druk gezet voelt om het op te eten.

Direct uit de doos is de mok ingesteld om uw drankje op een mooie 135 ° F te houden. Je kunt de temperatuur eenvoudig wijzigen via de Ember-app (Android/iOS), en de mok onthoudt de laatste temperatuur waarop hij was ingesteld de volgende keer dat je hem aanzet. Op een volledige lading gaat hij ongeveer anderhalf uur mee. Of je kunt het op de oplaadonderzetter leggen om het de hele dag te gebruiken.

Voor koffieliefhebbers < h3>Ember slimme mok

Ember's Smart Mug is een game-changer voor iedereen die van koffie houdt, door het op de perfecte temperatuur te houden totdat je klaar bent.

Amazon

$97.99

Voor slimme huizen: Google Nest Hub

Google

De Nest Hub van Google is een slimme speaker met een schermupgrade. Naast een ingebouwde luidspreker die uitstekend geluid en 50% meer bas produceert dan de originele versie, is er ook een scherm waarop je content kunt bekijken. Je kunt YouTube-video's, Netflix-shows en meer streamen op de Nest Hub.

Je kunt de Google Assistent natuurlijk ook gebruiken om routines uit te voeren, afspraken en herinneringen in te stellen en willekeurige vragen te beantwoorden. Als je meerdere Google Nest-speakers in je hele huis hebt, kun je groepen maken en dezelfde audio afspelen in meerdere kamers.

Als je de slimme producten van Amazon in je huis gebruikt, probeer dan de Echo Show 5 voor een Google Nest Hub-equivalent.

Voor slimme huizen

Google Nest Hub

Google's Met de Nest Hub van de 8217 kun je al je smarthome-apparaten verbinden en een extra virtuele assistent toevoegen aan elke kamer.

Nu winkelen

 

Voor de lol Instant Pics: Fujifilm Instax Mini

Fujifilm

Er is gewoon iets leuks aan het maken van een foto met vrienden of familie en het eindproduct direct kunnen zien. Fujifilm's Instax Mini neemt je mee terug naar de tijd van Polaroid-foto's met een modern tintje.

De Instax Mini is, nou ja, mini, dus hij is gemakkelijk in je tas te stoppen en overal mee naartoe te nemen. Er is een ingebouwde macromodus en een selfiespiegel, dus het is gemakkelijk om de perfecte foto van voren te maken en geen film te verspillen. En over film gesproken, je moet wat Instax Mini Film apart kopen om te beginnen.

Voor leuke instantfoto's

Fujifilm Instax Mini

De Fujifilm Instax Mini creëert heel veel plezier en geweldige herinneringen voor jou en vrienden met instant foto's.

Amazon

$ 59.95
$ 69.95 Bespaar 14%

Voor comfortabel luisteren : Anker Soundcore Life Q20

Anker

Een goede hoofdtelefoon met ruisonderdrukking is essentieel voor iedereen die snel wordt afgeleid door willekeurige geluiden of gesprekken om hen heen. Zelfs als je een van die weinige mensen bent die nooit wordt afgeleid, biedt de Soundcore Life Q20-hoofdtelefoon van Anker nog steeds kwaliteitsgeluid voor wanneer je naar iets wilt luisteren en ruisonderdrukking voor wanneer je dat niet doet .

Audio op deze komt goed uitgebalanceerd en helder door. Voor ruisonderdrukkingsdoeleinden zijn er vier microfoons aan de binnenkant die achtergrondgeluid helpen detecteren en opheffen. Met één keer opladen gaat de Soundcore-hoofdtelefoon van Anker ongeveer 40 uur mee, of ongeveer 600 nummers.

Voor comfortabel luisteren

Anker Soundcore Life Q20

Hoofdtelefoons zijn altijd een geweldige investering en dit paar van Anker gaat een tijdje mee en geeft je geweldige ruisonderdrukking geluid.

Amazon

$ 49.99
$ 59,99 Bespaar 17%

Sommige Awesome oordopjes : Google Pixel Buds A-Series

Google

Google's A-Series Pixel-oordopjes behoren tot de beste echte draadloze oordopjes die je voor deze prijs kunt krijgen. Binnenin bevinden zich dynamische luidsprekerdrivers van 12 mm die audio van superhoge kwaliteit leveren. Ze hebben ook Adaptive Sound-technologie die het volume automatisch aanpast als je van een lawaaierige naar een rustige ruimte gaat.

Bovendien zijn ze zweet- en waterbestendig (IPX4), dus u kunt er zorgeloos mee trainen. U kunt tot vijf uur luisteren of ongeveer de helft van de spreektijd op een enkele opladen. Hoewel vijf uur misschien kort klinkt, moet u er rekening mee houden dat deze oordopjes worden geleverd in een oplaadcassette die ongeveer 24 uur langer meegaat.

Als u niet zoveel wilt uitgeven aan oordopjes , bekijk de SoundCore Life A2-oordopjes van Anker; deze hebben ruisonderdrukkingstechnologie, een totale speeltijd van 35 uur met de oplaadcassette en een behoorlijk helder geluid.

Enkele geweldige oordopjes

Google Pixel Buds A-Series

Voor een uitstekend paar oordopjes die u nooit meer zonder wilt, hoeft u niet verder te zoeken dan de A-Series Pixel-oordopjes van Google.

Nu winkelen

 

Een flinke Bluetooth-luidspreker: Anker Soundcore Boost

Anker

Anker heeft naam gemaakt in de wereld van koptelefoons, oordopjes, powerbanks en speakers omdat ze kwaliteitsproducten leveren tegen een betaalbare prijs. Wanneer een nummer wordt afgespeeld op deze Soundcore Boost-speaker, klinken de hoge tonen geweldig vanwege de titanium drivers aan de binnenkant en de lage tonen even uitstekend dankzij de exclusieve analysetechnologie van Anker die in realtime werkt om lagere frequenties te verbeteren.

Na één keer opladen (via USB-C) gaat het ongeveer 12 uur mee. Het is ook waterdicht, met een IPX7-classificatie, dus je kunt het meenemen naar het zwembad of op wandelingen zonder je zorgen te maken over het weer of een paar spatten.

Een flinke Bluetooth-luidspreker

Anker Soundcore Boost

Anker's Soundcore Boost-luidspreker is een beest, met zijn titanium drivers en exclusieve technologie die de bas verbetert.

Amazon

$ 59.99

voor een betere TV Audio: TCL Alto 6 2.0 Sound Bar

TCL

De meeste mensen realiseren zich pas hoe slecht het oorspronkelijke geluid van hun tv is als ze een soundbar kopen en het verschil horen. De Alto 6 Sound Bar van TCL is een betaalbare optie die kwaliteitsgeluid levert met Dolby Digital-decodering.

Hoewel je favoriete tv-programma's en films beter zullen klinken op je tv met de soundbar, kun je je telefoon aansluiten via Bluetooth en er ook je favoriete nummers op streamen. De Alto 6 is ook supergemakkelijk in te stellen, met behulp van Bluetooth of een directe verbinding via HDMI, USB, AUX of optisch.

Voor verbeterde tv-audio

TCL Alto 6 2.0 Sound Bar

Met TCL's Alto 6 Sound Bar aangesloten op uw tv, realiseert u zich hoe slecht het oorspronkelijke geluid van uw tv is.

Amazon

$ 79.99

Voor een Secure Home: Wyze Home Security System

Wyze

Dit basissysteem voor huisbeveiliging van Wyze omvat een hub, een toetsenbord, een bewegingssensor, twee toegangssensoren en zes maanden 24/7 bewakingsservice. Dit systeem is beginnersvriendelijk, met intuïtieve en gemakkelijke instructies om te volgen.

Het is ook gemakkelijk toe te voegen aan het systeem. Voor elk raam en elke deur in je huis kun je extra bewegingssensoren of toegangssensoren aanschaffen en deze probleemloos integreren. Na de zes maanden durende 24/7 bewakingsservice die bij uw aankoop is inbegrepen, moet u $ 4,99 per maand betalen om de vereiste service voort te zetten.

Als u een meer betaalbare optie, probeer het beveiligingssysteem van Kangaroo, waarvoor geen maandelijks abonnement vereist is. Of, als je gewoon een videodeurbel wilt die de voorkant van je huis bedekt, overweeg dan om te investeren in een Ring Doorbell.

Voor een veilig huis

Wyze huisbeveiligingssysteem

Wyze biedt een geweldige kit voor mensen die nieuw zijn op het gebied van huisbeveiliging, die supergemakkelijk is in te stellen en te onderhouden!

Amazon

$ 99,98

Game On!: Videogamecontrollers

PlayStation/Xbox

Voor PS5/PC-gamers

PS5 DualSense-controller

PlayStation's nieuwe DualSense-controller is een prachtig stukje technologie, vooral als je de PS5 hebt om het mee te ervaren. Zo niet, dan is pc een goede tweede.

Koop nu

 

Videogamecontrollers zijn niet goedkoop, maar het is leuk om extra's te hebben voor multiplayer-games of zelfs gewoon een nieuw ontwerp om aan toe te voegen uw collectie. Er is een controller voor je console naar keuze: PS5, Xbox Series X/S of Nintendo Switch.

Elk van deze controllers kan ook via Bluetooth met een pc worden gebruikt, waardoor bepaalde games veel gemakkelijker te spelen (in plaats van een muis en toetsenbord te gebruiken).

Voor Xbox-/pc-gamers

Xbox Series X-controller

Voor gamers die van Xbox hun favoriete console hebben gemaakt, is dit een fantastische controller voor de Series X/S of de Xbox One. Het werkt ook prima met een pc!

Nu winkelen

 

Voor meer spelkeuzes: Abonnementen op videogames

Xbox/PlayStation

Xbox/PC Gaming-abonnement

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate is de gaming-abonnementsservice waarmee je het meeste waar voor je geld krijgt. buck nu.

Amazon

$39,99
$44,99 Bespaar 11%

Een gaming-abonnement is de perfecte koop als je constant niet weet welk spel je moet spelen. Voor iedereen die games op een Xbox of op hun pc speelt, is Xbox Game Pass Ultimate van grote waarde. Je kunt nieuwe games spelen zodra ze uitkomen, evenals de geweldige achterstand van een heleboel Xbox-games.

Of, als je voornamelijk op een PlayStation speelt, is een PS Now-abonnement zeker de moeite waard voor alleen $60 per jaar. Games draaien vrij constant, waardoor je nieuwe games kunt spelen terwijl je favorieten een tijdje op de service blijven. Als je een PS5 hebt, is het zeker de moeite waard om ook in een PS Plus-abonnement te investeren; dit abonnement geeft PS5-spelers toegang tot de PlayStation Classics Collection, die een heleboel PS4-hits bevat.

PlayStation/PC Gaming Subscription

PlayStation Now

PS Now geeft je toegang tot een enorme bibliotheek met PlayStation-favorieten en ze voegen constant nieuwe games toe die je kunt spelen.

Amazon

$ 59,99