De bästa tekniska gåvorna mellan $ 50-100 för semester 2021

0
77
Ember/Google/Amazon

Det är utmanande att handla för människor under semestern, men vad är det som alla verkar älska? Ny teknik! Alla dessa prylar kostar mellan $ 50-100, och det finns ett brett utbud av intressen och fritidsintressen i den här listan.

Det finns saker för musikentusiaster, som en Bluetooth-högtalare eller ett par trevliga hörlurar eller hörlurar. Vi har också täckt läsare, kaffeälskare och spelare här. Oavsett om du letar efter ett mer praktiskt föremål eller något som bara är roligt, finns det säkert något i den här listan som intresserar dig.

Om du letar efter billiga tech -presentstrumpor, se till att ta en titt på våra favoritteknologiska gåvor mellan $ 5 och $ 50. De är lika coola som budgetvänliga!

Innehållsförteckning

För hälsanötter: Fitbit Inspire 2
För en modern estetik: Govee Smart LED -ljusstänger
För praktisk smart ström: Kasa Power Strip
En prisvärd surfplatta: Amazon Fire HD 8
För läsaren: Amazon Kindle
För kaffeälskare: Ember Smart Mug
För smarta hem: Google Nest Hub
För roliga snabbbilder: Fujifilm Instax Mini
För bekväm lyssning: Anker Soundcore Life Q20
Några fantastiska hörlurar: Google Pixel Buds A-serie
En rejäl Bluetooth-högtalare: Anker Soundcore Boost
För förbättrat TV-ljud: TCL Alto 6 2.0 Sound Bar < br/> För ett säkert hem: Wyze Home Security System
Game On !: Videospelkontroller
För fler spelval: Videospelabonnemang

Trevlig helg! Denna artikel är en del av vår presentguide Holiday 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från Review Geek, LifeSavvy och How-To Geek för att hjälpa dig att välja den perfekta presenten till alla på din lista!

För Health Nuts: Fitbit Inspire 2

Fitbit

Du skulle bli förvånad över hur mycket mer du är intresserad av att hålla koll på din hälsa när du har en fitness tracker på handleden. Fitbit ’ s Inspire 2 -tracker kan spåra dina dagliga steg, förbrända kalorier, puls och mer. Och den är vattentät upp till 50 meter, så du kan bära den i poolen om du väljer simning.

Det kommer även att spåra din sömn så att du får veta hur mycket tid du spenderar i ljus, djup och REM -sömn; att förstå mer om dina sömnmönster hjälper dig att förbättra din sömnkvalitet. Du kan förvänta dig att det kommer att ta cirka 10 dagar mellan avgifterna.

För Health Nuts

Fitness Inspire 2

Fitbit's Inspire 2 är en bra introduktion för att hålla koll på dina hälso- och fitnessmål.

Amazon

$ 98,95

För en modern estetik: Govee Smart LED lysrör < /h2>

Govee

Även om huvudorsaken till att du får Govee's Light Bars är för estetiken, ger de lite kvalitetsljus för rummet. Dessutom är de smarta, arbetar med röstkommandon från Alexa eller Google Assistant och synkroniserar med din musik.

Det finns 16 miljoner olika färger för att göra ljusstängerna perfekta för dig (eller du kan välja från 12 förinställda lägen om du är lat men fortfarande vill ha något coolt). Det finns en intelligent kamera inuti som upptäcker färgerna på din TV -skärm (om det är det du väljer att ansluta ljusfältet till) och automatiskt matchar dem med staplarna och synkroniseras med musiken.

Om du vill ha smarta LED -lampor specifikt för din TV kan du också överväga Govee's Immersion, som är lika enkel att installera och ger ett snyggt, modernt element till rummet.

For a Modern Aesthetic

Govee Smart LED Light Bars

Govees LED Light Bars förstärker alla stämningen i rummet, med över 16 miljoner färger att välja mellan och dess förmåga att synkronisera med musik.

Amazon

$ 79,99

För Practical Smart Power: Kasa Power Strip

Kasa

Även om denna strömkabel kanske inte verkar vara det mest spännande köpet, så är det ’ är otroligt användbart. Denna smarta strömkabel från Kasa har sex tillgängliga uttag med tre stift och tre tillgängliga USB-portar. Varje ledig plats att ansluta till är smart, kompatibel med Alexa och Google Home och lätt att styra via Kasa -appen (Android/iOS).

Utöver den smarta funktionaliteten är den också utrustad med ETL-certifierat överspänningsskydd som skyddar alla dina anslutna enheter under en överspänning. Du kan också övervaka alla anslutna enheter via Kasa -appen och stänga av alla som tar för mycket ström.

För praktisk smart ström

Kasa Power Strip

Kasas Smart Power Strip har sex tillgängliga uttag och tre USB-portar, alla med smart funktionalitet!

Amazon

$ 59,99
$ 79,99 Spara 25%

en prisvärd Tablet : Amazon Fire HD 8

Amazon

En surfplatta är den perfekta enheten när du vill ha något mer bärbart än en bärbar dator men större än en smartphone. Amazon ’ s Fire HD 8-surfplatta är en prisvärd surfplatta som låter dig binge alla dina favoritprogram via nedladdade appar tillsammans med allt annat du skulle göra på din smartphone, bara med en större 8-tums skärm .

Inuti finns det 32 ​​GB lagringsutrymme om du bara planerar att ladda ner några av dina favoritappar, men du kan också välja att lägga till upp till 1 TB extra lagringsutrymme med ett microSD -kort. Vid full laddning får du cirka 12 timmars användning ur den, vilket gör den utmärkt för daglig användning; det tar bara cirka fem timmar att ladda den helt via en USB-C.

En prisvärd surfplatta

Amazon Fire HD 8

För att titta på dina favorit-tv-program eller bläddra bland dina favoritappar eller webbplatser är Amazons Fire HD 8-surfplatta perfekt.

Amazon

$ 104,99

till läsaren: Amazon Kindle

Amazon

Även om ingenting verkligen kan ersätta känslan av att läsa en fysisk bok, finns det så mycket att älska om Amazon Kindle som gör det värt att köpa. Om du inte har utrymme eller pengar för att skapa det fysiska biblioteket för dina drömmar i ditt hem, är en Kindle det perfekta stället att växa ditt bibliotek digitalt. Uppsidan är att du kan ta med en liten Kindle på din semester istället för två eller tre tunga böcker.

Med en 167 ppi bländfri skärm är det lika lättläst som faktiskt papper, även i direkt solljus. Inuti finns det 8 GB lagringsutrymme, vilket kanske inte låter som mycket men översätter till över tusen böcker. Och batteriet räcker inte bara en dag; det varar i ungefär en vecka!

För läsaren

Amazon Kindle

Amazons Kindle är fantastiskt om du älskar att läsa, men du har inte plats för böcker i ditt hem eller på semester.

Amazon

$ 109,99

För kaffeälskare: Ember Smart Mug

Ember

Alla som tar ett tag att avsluta en varm dryck i tid innan det blir kallt (eller värre, ljummet) behöver denna Ember Smart Mug. Denna smarta mugg håller ditt kaffe eller te vid den perfekta temperaturen tills du är klar med det, så att du kan ta dig tid att smutta på det hela morgonen utan att känna dig pressad att slutföra det.

Direkt i lådan, är muggen inställd för att hålla din dryck på en trevlig 135 ° F. Du kan enkelt ändra temperaturen via Ember -appen (Android/iOS), och muggen kommer ihåg den senaste temperaturen den sattes till nästa gång du slår på den. Vid full laddning räcker det i ungefär en och en halv timme. Eller så kan du lägga ner den på laddningsbanan för att använda den hela dagen.

För kaffeälskare

Ember Smart Mug

Ember's Smart Muggen är en spelväxlare för alla som gillar kaffe och håller den i perfekt temperatur tills du är klar.

Amazon

$ 99,75

För Smart Homes: Google Nest Hub

Google

Googles Nest Hub är en smart högtalare med en skärmuppgradering. Förutom att ha en inbyggd högtalare som ger utmärkt ljud och 50% mer bas än originalversionen, finns det också en skärm som låter dig se innehåll. Du kan strömma YouTube -videor, Netflix -program med mera på Nest Hub.

Sedan kan du naturligtvis använda Google Assistant för att utföra rutiner, ställa in möten och påminnelser och svara på slumpmässiga frågor. Om du har flera Google Nest -högtalare i hela ditt hem kan du skapa grupper och spela samma ljud i flera rum.

Om du använder Amazons smarta produkter i ditt hem kan du prova Echo Show 5 för en motsvarande Google Nest Hub.

För smarta hem

Google Nest Hub

Google &# 8217; s Nest Hub hjälper dig att ansluta alla dina smarta hems enheter och lägger till en extra virtuell assistent i alla rum.

Handla nu

& nbsp;

För roliga ögonblicksbilder: Fujifilm Instax Mini

Fujifilm

Det är bara något roligt med att ta en bild med vänner eller familj och att kunna se slutprodukten direkt. Fujifilms Instax Mini tar dig tillbaka till tiden med Polaroid -bilder med en modern touch.

Instax Mini är, ja, mini, så det är lätt att stoppa i väskan och ta med sig överallt. Det finns ett inbyggt makroläge och en selfiespegel, så det är lätt att ta den perfekta framåtvända bilden och inte slösa film. Och på tal om film, du måste hämta lite Instax Mini Film separat för att komma igång.

För roliga snabbbilder

Fujifilm Instax Mini

Fujifilm Instax Mini skapar massor av roliga och fantastiska minnen för dig och vänner med snabbbilder.

Amazon

$ 59,95
$ 69,95 Spara 14%

För bekväm lyssning : Anker Soundcore Life Q20

Anker

Ett bra par brusreducerande hörlurar är viktiga för alla som lätt blir distraherade av slumpmässiga ljud eller konversationer runt dem. Även om du är en av de få personer som aldrig blir distraherad, ger Anker Soundcore Life Q20-hörlurar fortfarande kvalitetsljud för när du vill lyssna på något och brusreducering när du inte vill .

Ljud på dessa kommer genom välbalanserad och skarp. För brusreducering finns det fyra mikrofoner inuti som hjälper till att upptäcka och avbryta bakgrundsbrus. På en enda laddning kan Ankers Soundcore -hörlurar hålla i cirka 40 timmar, eller ungefär 600 låtar.

För bekväm lyssning

Anker Soundcore Life Q20

Hörlurar är alltid en bra investering och det här paret från Anker kommer att hålla dig ett tag och ge dig fantastisk brusreducering ljud.

Amazon

$ 49,99
$ 59,99 Spara 17%

Vissa Enorma Earbuds : Google Pixel Buds A-Series

Google

Googles A-serie Pixel-öronsnäckor är några av de bästa äkta trådlösa öronsnäckor du kan få tag på för detta pris. Inuti finns 12 mm dynamiska högtalardrivrutiner som levererar ljud av hög kvalitet. De har också Adaptive Sound -teknik som justerar volymen automatiskt när du rör dig mellan ett bullrigt utrymme och ett tyst.

Dessutom är de svett- och vattenbeständiga (IPX4), så du kan ha ett bekymmersfritt träningspass med dessa i. Du kan få upp till fem timmars lyssningstid eller ungefär hälften så mycket samtalstid på en enda avgift. Även om fem timmar kan låta kort, kom ihåg att dessa knoppar kommer i ett laddningsfodral som ger cirka 24 timmar till.

Om du inte vill spendera så mycket på öronsnäckor , kolla in Ankers SoundCore Life A2 -öronsnäckor; dessa har brusreducerande teknik, en total speltid på 35 timmar med laddningsfodralet och ett ganska skarpt ljud.

Några fantastiska hörlurar

Google Pixel Buds A-Series

För ett utmärkt par öronsnäckor kommer du aldrig att vilja lämna hemmet utan att leta längre än Googles Pixel-knoppar i A-serien.

Handla nu

& nbsp;

En rejäl Bluetooth-högtalare: Anker Soundcore Boost

Anker

Anker har gjort sig ett namn i en värld av hörlurar, hörlurar, kraftbanker och högtalare eftersom de levererar kvalitetsprodukter till en överkomlig prispunkt. När en låt spelas på denna Soundcore Boost-högtalare låter topparna bra på grund av titanförarna inuti och nedgångarna låter lika utmärkt på grund av Ankers exklusiva analysteknik som fungerar i realtid för att förbättra lägre frekvenser.

På en enda laddning (gjord via USB-C) kommer den att hålla i cirka 12 timmar. Den är också vattentät, med IPX7 -klassning, så att du kan ta den med dig till poolen eller på vandringar utan att behöva oroa dig för vädret eller några stänk.

En rejäl Bluetooth -högtalare

Anker Soundcore Boost

Ankers Soundcore Boost-högtalare är ett odjur med sina titan-drivrutiner och exklusiv teknik som förbättrar basen.

Amazon

$ 59,99

För Förbättrad TV Audio: TCL Alto 6 2,0 Sound Bar

TCL

De flesta människor inser inte hur dåligt deras TV -inbyggda ljud är förrän de köper en soundbar och hör skillnaden. TCLs Alto 6 Sound Bar är ett prisvärt alternativ som levererar kvalitetsljud med Dolby Digital -avkodning.

Även om dina favorit -tv -program och filmer låter bättre på din TV med ljudfältet, kan du ansluta telefonen via Bluetooth och strömma dina favoritlåtar på den också. Alto 6 är också superenkel att installera med antingen Bluetooth eller en direktanslutning via HDMI, USB, AUX eller optisk.

För förbättrat TV -ljud

TCL Alto 6 2.0 Sound Bar

Med TCLs Alto 6 Sound Bar ansluten till din TV inser du hur dåligt din TV: s inbyggda ljud är.

Amazon

$ 79,99

För en säker Home: Wyze Home Security System

Wyze

Detta grundläggande hemmasäkerhetssystem från Wyze inkluderar ett nav, en knappsats, en rörelsesensor, två ingångssensorer och sex månaders 24/7 övervakningstjänst. Detta system är nybörjarvänligt, med intuitiva och enkla instruktioner att följa.

Det är också lätt att lägga till systemet. Du kan köpa ytterligare rörelsesensorer eller entrésensorer för varje fönster och dörr i ditt hem och integrera dem utan krångel. Efter den sexmånaders 24/7 övervakningstjänst som ingår i ditt köp måste du betala 4,99 dollar per månad för att fortsätta den nödvändiga tjänsten.

Om du vill ha ett billigare pris alternativ, prova Kangaroos säkerhetssystem, som inte kräver en månadsplan. Eller, om du bara vill att en videodörrklocka ska täcka ditt hem, kan du överväga att investera i en ringdörrklocka.

För ett säkert hem

Wyze Home Security System

Wyze erbjuder ett bra kit för de nya inom hemmasäkerhet som är superenkla att installera och underhålla!

Amazon

$ 99,98

Game On !: Videospelkontroller

PlayStation/Xbox

För PS5/PC -spelare

PS5 DualSense Controller

PlayStation nya DualSense-kontroller är en underbar teknik, speciellt om du har PS5 att uppleva den med. Om inte är datorn en nära sekund.

Handla nu

& nbsp;

Videospelkontroller är inte billiga, men det är trevligt att ha tillbehör för flerspelarspel eller till och med bara en ny design att lägga till din samling. Det finns en kontroller för din valda konsol: PS5, Xbox Series X/S eller Nintendo Switch.

Vilken som helst av dessa kontroller kan också användas via Bluetooth med en PC, vilket gör vissa spel mycket lättare att spela (snarare än att använda mus och tangentbord).

För Xbox/PC-spelare

Xbox Series X Controller

För spelare som har gjort Xbox till sin valda konsol är detta en fantastisk kontroller för antingen Series X/S eller Xbox One. Det fungerar också bra med en PC!

Handla nu

& nbsp;

För fler spelval: Videospel-prenumerationer

Xbox/PlayStation

Xbox/PC Gaming -prenumeration

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate är spelprenumerationstjänsten som ger dig det mesta för dig bock just nu.

Amazon

$ 39,99
$ 44,99 Spara 11%

Ett spelabonnemang är det perfekta köpet om du ständigt förlorar vad du ska spela. För alla som spelar på en Xbox eller på sin dator är Xbox Game Pass Ultimate ett stort värde. Du kan spela nya spel när de kommer ut, liksom den fantastiska eftersläpningen på massor av Xbox -spel.

Eller, om du främst spelar på en PlayStation, är ett PS Now -abonnemang definitivt värt det för endast $ 60 per år. Spel roterar ganska konsekvent, vilket ger dig nya spel att spela medan du lämnar favoriter på tjänsten ett bra tag. Om du har en PS5 är det verkligen värt att investera i ett PS Plus -abonnemang också; denna prenumeration ger PS5 -spelare tillgång till PlayStation Classics Collection, som innehåller massor av PS4 -träffar.

PlayStation/PC Gaming -prenumeration

PlayStation Now

PS Now ger dig tillgång till ett stort bibliotek med PlayStation-favoriter och de lägger hela tiden till nya spel som du kan spela.

Amazon

$ 59,99