Navjot Singh Sidhu møter kongressledere for å komme med offisiell kunngjøring i dag

0
58

Sidhu etter å ha møtt KC Venugopal og Harish Rawat i Delhi. (Tashi Tobgyal)

OVER en fjorten dager etter at han trakk seg som president i Punjab -kongressen, tok Navjot Singh Sidhu opp sine spørsmål på et møte med ledende partiledere i kongressens hovedkvarter i Delhi torsdag. Han ble innkalt til hovedstaden av AICCs generalsekretær med ansvar for organisasjonen KC Venugopal, og partiets generalsekretær med ansvar for Punjab Harish Rawat.

Rawat sa til Indian Express etter møtet og sa at Sidhu fortalte dem at han ville følge partiledelsen. “ Retningen fra partiledelsen er klar. Han har fått ansvaret for å styrke kongressen i Punjab og tilføre entusiasme. Han burde gjøre det arbeidet, ” Rawat sa på spørsmål om Sidhu ville fortsette som president i Punjab -kongressen.

Rawat sa at Sidhu vil komme med en offisiell kunngjøring på fredag. “ Du får all informasjon om dette i morgen, ” sa han.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

Sidhu sa til journalister: “ Jeg har uttrykt bekymringene mine for kongressen og Punjab for panelet. Jeg har full tro på kongresspresidenten Priyanka ji og Rahul ji. Jo bhi nirnay challenge, woh Congress aur Punjab ke hit mein hoga (Uansett hvilken avgjørelse som blir tatt, vil det være til fordel for kongressen og Punjab). Jeg vil følge det de sier. ”

Tidligere på dagen, da han snakket på The Indian Express Idea Exchange, sa Rawat at Sidhu ikke hadde presset på for å akseptere hans oppsigelse og påpekte at han var aktivt involvert i partiarbeid. “ Jeg tror han har diskutert problemene han tok opp — han har diskutert det med sjefsministeren. På en sak har de kommet til en forståelse; på et annet problem, vil vi prøve å slå ut. Jeg er ganske håpefull. Han har ikke presset på for å godta sin avgang, ” sa Rawat.

“ Hans oppsigelse er bare på Twitter. Vi har sett det i aviser og medieoppslag. Han er veldig aktiv på kongressspørsmål. Nylig i Lakhimpur (på) bøndene ’ problem … han var en del av en marsj til Lakhimpur og tok også arrest. I Lakhimpur observerte han en rask … en dagers maun vrat også. Så han gjør sitt politiske arbeid, ” Rawat sa, på spørsmål om han var overbevist om at Sidhu ville fortsette som sjef for statskongressen.

Etter Sidhu's møte med partiledere, sa en kilde fra kongressen: “ I dag har han fortalte partiet om problemene sine. Alt dette mens han tok opp problemene stort sett på Twitter. Vi har hørt ham. Partiet kommer snart med en kunngjøring om fremtiden hans. ”

Kilder sa at Sidhu har blitt bedt om å ta kontakt med ansvarlig generalsekretær, i stedet for å ringe Rahul og Priyanka direkte. Partiet sendte også ut en melding ved å utnevne Siddharth Chattopadhayaya til vaktsjef i Punjab. Sidhu presset på for at Chattopadhayaya skulle være statens DGP.

“ Alle problemene han har tatt opp ser ut til å være offentlige stillinger. Tidligere var det generaladvokat og DGP; i går tok han opp spørsmål om sand og brennevin; i dag snakket han om forsinkelsen i lønnskommisjonen. Hvorfor tar han opp alle disse spørsmålene offentlig? Hvorfor ikke på festplattformen? Har han gjort det han lovet? Sov han i PPCCs hovedkvarter som han lovet mens han overtok, ” sa en partikilde.

Ifølge kilder ønsket Sidhu en forsikring om at han skulle være kongressens neste CM -ansikt i Punjab, han sier det ikke med så mange ord, men det presserende spørsmålet er at han ønsker å bli den neste CM ansikt. Er det ikke klart fra videoen som gikk viralt der han ble hørt si at 'gjør Bhagwant Singhs sønn til CM og deretter se &#8217 ;. Forstår ikke folk i Punjab, ” sa en partileder.

Kilder sa at Sidhu har blitt bedt om å gå tilbake til Punjab og jobbe for partiet. “ Seniorpartiledere vil sitte sammen og ta en samtale om hva som bør gjøres med Sidhu. CWC -møtet er på lørdag. Senior kongressledere vil være opptatt i morgen. Hvis de ikke klarer å ringe til Sidhu i morgen, vil saken bli forsinket med to-tre dager, ” sa en kilde.

Tidligere har Sidhu lagt ut sin avgang som PPCC -sjef på Twitter. Deretter møtte han Punjab -sjefsminister Charanjit Singh Channi, i nærvær av den sentrale observatøren Harish Chaudhary. Mens partiet ba Sidhu trekke sin avskjed, har han ikke gjort det ennå.

På Idea Exchange sa Rawat at partiet vet at Sidhu er “ styrt av følelser &#8221 ;. “ Faktisk er det visse saker som er veldig kjære for ham så vel som for kongresspartiet … Når han finner ut at det kan være en hikke eller svakhet i å håndtere problemene, reiser han spørsmål, ” sa han.

ICYMI | Bak Navjot Singh Sidhu exit: Capt out, han ønsket mer å si i regjeringen

“ Og av følelser har han meldt sin avgang ved å tweet. Det er ikke praksis i politiske partier, spesielt på kongressen. Men da vi visste at han alltid styres av følelser, har vi gitt ham tid. Jeg tror ting vil bli bedre. Vi har diskutert denne saken med sjefsministeren, og de vil slå ut det som er det lille problemet med to avtaler, ” sa han.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste India News.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.