Nanoleaf's nieuwste premium slimme lampen bedekt je muren in lijnen

0
73
Josh Hendrickson

< p>Vorig jaar maakte Nanoleaf grote indruk met zijn nieuwe Shapes-lijn van premium lampen, die het vervolgens uitbreidde tot een prachtige houtnerflook. Nu is het bedrijf terug met iets heel anders—Lines. Met Lines kun je je eigen vormen bouwen, van achthoeken tot vlinderdassen. Ze beginnen bij $ 199.

Op het eerste gezicht lijken lampen in de vorm van een lijn geen spectaculair idee, maar we hebben al een set bij de hand, en als je ze eenmaal aanzet, laten ze nog maar eens zien waarom Nanoleaf bekend staat om zijn premium verlichting . The Lines gebruiken een vorm van achtergrondverlichting om tinten van verschillende kleuren naar je muur te werpen in plaats van naar je te schijnen. Uiteindelijk zorgt het voor een beter soort omgevingslicht dat niet zo verblindend is als het zou kunnen zijn.

Josh Hendrickson

En in tegenstelling tot vergelijkbare inzendingen van Lifx en zelfs Govee, Nanoleaf's Lines zijn modulair. In het pakket krijg je verschillende verbindingsstukken die de lichtbalken met elkaar verbinden. Deze zeshoekige verbindingsstukken bevatten zes verbindingspunten waarmee je een lichtbalk verticaal, horizontaal of schuin kunt plaatsen. Met een beetje planning kun je vormen bouwen en de lampen aanpassen aan je muur.

Net als bij de Shapes-serie van Nanoleaf, worden Lines geleverd met verschillende handige smart home-functies. Ze maken verbinding met de Nanoleaf-app (iOS en Android), Google Assistant en Alexa. Maar ze dienen ook als een Thread Border-router, een bonus als je de Essentials-lijn van Nanoleaf bezit. Met een Thread border router zullen andere Thread producten sneller reageren op commando's. Het gebruik van Shapes als draadrandrouter maakte een opmerkelijk verschil voor de Essentials-lijn in onze tests. Nanoleaf belooft ook een update van het Lines-product om ze op een later tijdstip met Matter compatibel te maken.

Je krijgt ook een ingebouwde microfoon voor Nanoleaf's Rhythm Music Visualizer Technology, waarmee de lichten kunnen reageren op muziek in de kamer. En het kan verbinding maken met de pc-app van Nanoleaf en werken als een 'schermspiegel'. hoewel je hier geen volledig scherm van krijgt. Zie het als een ambient-uitbreiding voor het beeldscherm van je computer.

Nanoleaf Lines kunnen vanaf vandaag worden gereserveerd. Een starterspakket met negen regels kost $ 199,99 en een uitbreidingspakket met drie lijnen kost $ 79,99. De kits worden eind november 2021 verzonden.

Nanoleaf Lines

Het nieuwste van Nanoleaf, deze nieuwe slimme lampen hebben de vorm van lijnen. Dankzij hun modulaire ontwerp kun je bijna elke gewenste opstelling maken.

Pre-Order Nu