”Matchningsproblem” kuvar restaurangernas comeback

0
116

Det finns ett ”matchningsproblem” på arbetsmarknaden för restaurang, uppger både Visita och Hotell- och restaurangfacket för Dagens Nyheter. Förbundsordföranden Malin Ackholt menar att Arbetsförmedlingen har ett stort ansvar. – Vi har arbetslösa i hela landet, och arbetsgivare söker arbetskraft i hela landet. Här måste Arbetsförmedlingen kunna göra ett bättre jobb, säger hon. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp för affärsläsare. Omni Ekonomi ger Sveriges bästa bevakning av börs-, bolags- och marknadsnyheter. Omnis läsare erbjuds nu att läsa Omni Ekonomi gratis hela hösten (två månader, värde 318 kronor). Erbjudandet är helt utan förpliktelser, det blir ingen automatisk förlängning och du behöver inte ange något kreditkortsnummer. Erbjudandet gäller endast dig som inte har nyttjat prova-på-erbjudande från Omni Ekonomi tidigare.