Letar du efter en PS5? Sony kan sälja dig en

0
58
Mr.Mikla/Shutterstock.com

Om du har varit på en till synes oändlig strävan efter att köpa en PlayStation 5 kan Sony ha en lösning för dig. Företaget erbjuder möjligheten att registrera sig för en chans att köpa en konsol direkt från Sony.

RELATERAT: PlayStation 5 vs Xbox Series X: vilken ska du köpa ?

Sony har en ny registreringssida där du kan logga in på ditt PlayStation -konto och registrera dig för att få chansen att köpa en PS5 från Sony. Den viktigaste delen av frasen är “ chans, ” eftersom det inte finns någon garanti för att registrering ger dig möjlighet att köpa en PS5.

Företaget säger att “ Om du väljer det kommer vi att kontakta dig via e -post med instruktioner och detaljer. ” Men hur väljer företaget människor? Enligt Sonys vanliga frågor, “ Vårt val är baserat på tidigare intressen och PlayStation -aktiviteter. ” Förmodligen betyder det att spelare som använder sina PlayStation -konsoler ofta och köper många spel är mer benägna att bli accepterade.

När det gäller när du kan köpa en PlayStation 5 om du är vald säger Sony att inbjudningar kommer att gå ut i november 2021. Det betyder att du inte kommer att behöva vänta för länge för att lägga din beställning och ta hem en PS5 .

RELATED Best Buy lägger PS5 -köp bakom en Paywall

Om du inte är vald säger Sony att du inte kommer att få ett e -postmeddelande, så om du inte får något under november kan du gå tillbaka till dina andra metoder för att försöka hitta en PS5, till exempel Best Buy nya prenumerationsprogram eller genom en scalper. Eller så kanske du bara har tur och hittar en hos din favorithandlare.

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här kontrollerar du vilka webbplatser som kan komma åt din plats i Mozilla Firefox
  • & rsaquo; Så här öppnar du kontrollpanelen i Windows 11
  • & rsaquo; Så här tar du helskärmsbilder i Chrome på Android
  • & rsaquo; Ditt Twitch -lösenord läckte inte ut i det stora hacket
  • & rsaquo; Vad är betatestning?