Lee Curtis: Vad ska de göra, sparka mig från Halloween?

0
68

Skådespelaren Jamie Lee Curtis, 62, hyllar kvinnliga kollegor som öppet tar strid mot orättvisor i branschen, men själv ser hon ingen risk med att stötta dem. Det säger hon till The Guardian. – Jag riskerar ingenting genom att stötta dem. Vad ska de göra, sparka mig från Halloween? Jag är en gammal tant, säger hon. Jamie Lee Curtis är aktuell i ”Halloween kills”, ännu en av uppföljarna till klassikern ”Halloween” från 1978. Hon filmdebuterade i originalet som regisserades av John Carpenter. Läs hela intervjun via länken nedan. Under rubriken ”Intervjuer” rekommenderar Omni-redaktionen under helgen några intressanta intervjuer med personer från flera vitt skilda branscher. Intervjuerna är en del av Omnis helgsatsning med rekommendationer på läsvärda, aktuella och intressanta recensioner, intervjuer och långläsning som publiceras varje helg.