Google Pixel 6-evenement: hoe te kijken en wat te verwachten

0
153
Google

Google maakt zich klaar om de volgende generatie Pixel-smartphones aan te kondigen. De reeds aangekondigde Pixel 6 en Pixel 6 Pro moeten worden getoond tijdens het evenement, dat plaatsvindt op 19 oktober 2021, om 13.00 uur ET (10 uur PT). Het bedrijf heeft misschien ook wat verrassingen om mee te pronken.

Hoe het Pixel 6-evenement te bekijken

Als je wilt om meer te weten te komen over de toekomst van de smartphones van Google, ga je naar de evenementenpagina van Google.

Of, als je een nog eenvoudigere manier wilt om te kijken, maak dan een bladwijzer voor deze pagina en bekijk de YouTube-video die we hierboven hebben ingesloten.

Wat te verwachten Van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro

Een van de meest opwindende aspecten van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro is de nieuwe Tensor-processor van Google, wat een belangrijke afwijking is van de Qualcomm-processors die Google normaal gesproken toepassingen. Het bedrijf zegt dat Tensor ons in staat stelt om de Google-telefoons te maken die we altijd voor ogen hebben gehad.

GERELATEERDWat is Google Tensor en waarom maakt Google zijn eigen verwerker?

Hoewel we weten dat Google zijn eigen chip in de Pixel 6 gaat gebruiken, heeft het bedrijf niet veel onthuld over de daadwerkelijke specificaties van de chip, dus we zullen moeten wachten tot het grote evenement op 19 september 2021 om meer te weten te komen over wat het oplevert voor verwerkingskracht.

We hebben al wat geleerd over de schermen op de apparaten. Volgens The Verge heeft de Pro een 6,7-inch QHD+ scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. De Pixel 6 wordt geleverd met een 6,4-inch FHD+-scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz.

GERELATEERDFotobelichting aanpassen met Google Foto's op Pixel

We ontdekten ook dat de telefoon drie camera's zou hebben, maar we leerden de eigenlijke specificaties van de lenzen niet. Omdat Google zich richt op de kwaliteit van de camera's voor zijn Pixel-apparaten, verwachten we dat het bedrijf er ook veel aandacht aan zal besteden tijdens het evenement.

Het is een beetje anders om naar een evenement te gaan zo kennen we al de twee primaire apparaten die te zien zullen zijn, maar het zal interessant zijn om te zien met welke details Google nog wil pronken.

Wat gaat Google nog meer aankondigen?

Buiten de Pixel 6 en Pixel 6 Pro wordt er veel gespeculeerd dat Google een opvouwbaar Pixel-apparaat zal aankondigen. Helaas is Google extreem stil geweest met betrekking tot een opvouwbare telefoon, dus we zullen moeten afwachten of het bedrijf wat dat betreft iets aan te kondigen.

GERELATEERDWanneer is de releasedatum van Android 12?

Naast apparaten zal het bedrijf ons waarschijnlijk laten weten wanneer Android 12 wordt gelanceerd op Pixel-apparaten. Hoewel Android 12 technisch gezien niet beschikbaar is, heeft het zijn weg naar telefoons nog niet gevonden, dus we verwachten dat het bedrijf ons informeert over wanneer we het besturingssysteem kunnen downloaden.

LEES VOLGENDE

  • › Hoe u kunt controleren welke websites toegang hebben tot uw locatie in Mozilla Firefox
  • › Het Configuratiescherm openen op Windows 11
  • › Schermafbeeldingen van volledige pagina's maken in Chrome op Android
  • › Je Twitch-wachtwoord is niet gelekt tijdens de grote hack
  • › Wat is bètatesten?