Google Pixel 6 -evenemang: hur man tittar och vad man kan förvänta sig

0
58
Google

Google gör sig redo att meddela nästa generation av Pixel -smartphones. Den redan tillkännagivna Pixel 6 och Pixel 6 Pro ska visas upp på evenemanget, som äger rum den 19 oktober 2021, klockan 13.00 ET (10.00 PT). Företaget kan också ha en del överraskningar att visa upp.

Så här ser du på Pixel 6-evenemanget

Om du vill om du vill veta mer om framtiden för Googles smartphones kan du gå till Googles evenemangssida.

Om du vill ha ett ännu enklare sätt att titta på, bokmärka den här sidan och titta på YouTube-videon som vi har inbäddat ovan.

Vad du kan förvänta dig Från Pixel 6 och Pixel 6 Pro

En av de mest spännande aspekterna av Pixel 6 och Pixel 6 Pro är Googles nya Tensor -processor, vilket är en betydande avvikelse från Qualcomm -processorerna Google vanligtvis användningsområden. Företaget säger att Tensor “ gör det möjligt för oss att göra de Google -telefoner som vi alltid har tänkt oss. ”

RELATERAD Vad är Google Tensor och varför gör Google sitt eget Processor?

Även om vi vet att Google kommer att använda sitt eget chip i Pixel 6, avslöjade företaget inte så mycket om chipets faktiska specifikationer, så vi får vänta tills den stora händelsen 19 september 2021, för att lära dig mer om vad det ger till bordet för processorkraft.

Vi har redan lärt oss lite om skärmarna på enheterna. Enligt The Verge har Pro en 6,7-tums QHD+ -skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Pixel 6 kommer med en 6,4-tums FHD+ -skärm med 90Hz uppdateringsfrekvens.

RELATERAD Så här justerar du fotobelysning med Google Foto på Pixel

Vi upptäckte också att telefonen skulle ha tre kameror, men vi lärde oss inte de faktiska specifikationerna för linserna. Med Google som fokuserar på kvaliteten på kamerorna för sina Pixel -enheter, förväntar vi oss att företaget kommer att lägga stort fokus på dem också vid evenemanget.

Det är lite annorlunda att gå in i ett event som det här redan vet de två primära enheterna som kommer att visas, men det kommer att vara intressant att se vilka detaljer Google fortfarande vill visa upp.

Vad kommer Google att meddela annars?

Utanför Pixel 6 och Pixel 6 Pro finns det många spekulationer om att Google kommer att tillkännage en hopfällbar Pixel -enhet. Tyvärr har Google varit väldigt tyst när det gäller en hopfällbar telefon, så vi får vänta och se om företaget har något att meddela i det avseendet.

RELATERAD När är Android 12: s utgivningsdatum?

Förutom enheter kommer företaget sannolikt att meddela oss när Android 12 kommer att startas på Pixel -enheter. Medan Android 12 är tekniskt ute, har det inte tagit sig till telefoner, så vi förväntar oss inte att företaget fyller i oss när vi kan ladda ner operativsystemet.

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här kontrollerar du vilka webbplatser som kan komma åt din plats i Mozilla Firefox
  • & rsaquo; Så här öppnar du kontrollpanelen i Windows 11
  • & rsaquo; Så här tar du helskärmsbilder i Chrome på Android
  • & rsaquo; Ditt Twitch -lösenord läckte inte ut i det stora hacket
  • & rsaquo; Vad är betatestning?