Fungerar dina AirPods Pro? Apple har precis utökat sitt reparationsprogram

0
71
Justin Duino

< p> Om du har problem med din AirPods Pro har vi goda nyheter. Apple har precis utökat reparationsprogrammet som erbjuder gratis reparationer eller ersättningar för dem som har knastrande ljud, statisk eller problem med brusreducering.

Enligt ändringar på Apples supportsida, upptäckt av MacRumors, kommer Apple nu fixa eller byt utvalda AirPods Pro -modeller i upp till tre år från det ursprungliga inköpsdatumet, istället för bara två år. Detta program anlände i oktober efter att den första 1-årsgarantin löpte ut, så de flesta ägare som köpte dem 2019 bör vara täckta fram till oktober 2022.

Med detta sagt ser det ut som att endast utvalda tidiga modeller kan påverkas, och alla AirPods Pro som köpts efter oktober 2020 är inte en del av detta utökade program.

För att vara specifik säger Apples dokument att det kan åtgärda följande problem med AirPods Pro:

  • Sprakande eller statiska ljud som ökar i höga miljöer, med träning eller när du pratar i telefon.

  • < p id = "r8TjET"> Aktiv brusreducering fungerar inte som förväntat, till exempel en förlust av basljud eller en ökning av bakgrundsljud, till exempel gata eller flygplan.

Berörda användare kan returnera AirPods Pro till Apple eller en auktoriserad Apple -tjänsteleverantör. Efter en undersökning, om de är berättigade till reparationsprogrammet, kommer du sannolikt att få en ersättare gratis. Du kan också boka tid i en Apple Store för att få bollen att rulla på en ny uppsättning knoppar.

via The Verge