De beste horrorfilms op Hulu in 2021

0
67
Lost_in_the_Midwest/Shutterstock.com

Van grote nieuwe releases tot obscure cultklassiekers, Hulu heeft horrorfilms voor zowel gewone kijkers als hardcore fans. Hier zijn enkele van de beste horrorfilms om op Hulu te streamen.

Inhoudsopgave

Slecht haar
Kruipen
Frankenstein en het monster uit de hel
Laat de juiste binnen
Bezitter
Zeekoorts
Zuidwaarts

GERELATEERD: De 10 beste originele Hulu-tv-series

Slecht haar

Beste White People-maker Justin Simien komt met een ander soort satire in Bad Hair, een periodestuk dat zich afspeelt in de wereld van kabel-tv in 1989. Het is een perfecte recreatie van een "urban" muziekvideonetwerk, waar de druk om erbij te horen de jonge werkneemster Anna (Elle Lorraine) ertoe aanzet om hairextensions te nemen. Helaas zijn die hairextensions demonisch bezeten en hongerig naar bloed (maar ze zien er geweldig uit).

Kijk op de beste gaven Hulu How-To Geek voor doorzagen van het snoer voor Holiday 2021 Roku Streaming Stick 4K + Amazon

$ 69.99
& nbsp;

Chromecast met Google TV Shop Apple TV 4K Amazon

$ 169.00
$ 179,00 Bespaar 6%

Siri Remote Amazon

$ 54.98
$ 59.00 Bespaar 7%

Fire TV Cube Amazon

$ 119.99
& nbsp;

Xbox Series S-winkel Xbox Game Pass Ultimate-winkel HBO Max-winkel Disney Plus-winkel Netflix-winkel Hulu Live TV-winkel Crunchyroll-winkel

Crawlen

Een orkaan biedt de perfecte omstandigheden voor alligators om de stad in te zwemmen en op mensen te kauwen in de horrorfilm Crawl met dierenaanvallen. Regisseur Alexandre Aja wekt een indrukwekkende spanning op met zijn gekke uitgangspunt, en ster Kaya Scodelario houdt de film gegrond als de hoofdpersoon, een studente die vastbesloten is haar gevangen vader (Barry Pepper) te redden van zowel het stijgende water als de dodelijke alligators.

Bekijk op Hulu

Frankenstein en het monster uit de hel

De laatste film in Hammer Productions’ Frankenstein-serie, Frankenstein en het monster uit de hel, heeft niet veel te maken met de originele roman van Mary Shelley. Maar het bevat nog een geweldige uitvoering van Peter Cushing als Hammer's versie van Frankenstein, hier gepresenteerd als zowel een gevangene als een arts in een gekkenhuis. Frankenstein werkt samen met een andere gevangene/arts om opnieuw leven te creëren uit dood weefsel, wat natuurlijk vreselijk mis gaat.

Bekijk Hulu

GERELATEERD: De 10 beste sciencefictionfilms op Hulu

Laat de juiste erin

Zweeds vampierdrama, Let the Right One In, heeft een kille premisse die bij de kille omgeving past. Lina Leandersson fascineert als een bovennatuurlijk zelfverzekerd kind dat eigenlijk een onsterfelijke bloedzuiger is, en wiens vriendschap met een jonge verschoppeling een meer sinistere agenda verbergt. Het verhaal van twee buitenbeentjes die elkaar vinden is verrassend zacht, ook al onthult het een hele geschiedenis van verschrikkingen.

Bekijk op Hulu

GERELATEERD: De 10 beste comedyfilms op Hulu

Bezitter

Filmmaker Brandon Cronenberg treedt in de voetsporen van zijn horror-icoon vader (David Cronenberg) met de grafische en verontrustende Possessor. Andrea Riseborough speelt een zakelijke huurmoordenaar die de lichamen van andere mensen kan overnemen, met Christopher Abbott als haar laatste slachtoffer. De film onderzoekt vragen over identiteit en moraliteit en biedt tegelijkertijd trippy visuals en veel maagverscheurend geweld.

Bekijk op Hulu

Zeekoorts

< p>

Schrijver-regisseur Neasa Hardiman put uit sci-fi horrorklassiekers zoals Alien en John Carpenter's The Thing voor haar wezenfilm Sea Fever. De bemanning van een vissersboot, met een afgestudeerde student (Hermione Corfield) meeliftend, ontmoet een gigantisch monster in de oceaan. De dreiging wordt nog verraderlijker wanneer het beest kleine besmettelijke larven achterlaat op de boot (en in de mensen).

Bekijk Hulu

GERELATEERD: De 10 beste acties Films op Hulu

Zuidwaarts

Horror-anthologiefilms zijn bijna altijd inconsistente kijkervaringen, en veel worden samengevoegd uit volledig niet-gerelateerde stukken. De filmmakers achter Southbound lossen dat probleem op door de verschillende verhalen naadloos van de ene naar de andere over te laten gaan, met enkele doorlopende personages en locaties, zelfs van verschillende creatieve teams. Het resultaat is een verzameling verhalen die de griezeligheid van de lege woestijn op verschillende gruwelijke en spannende manieren vastlegt.

Kijk op Hulu The Best Streaming Devices voor Holiday 2021 Best Streaming Device Overall Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$ 49.99
& nbsp;

Beste budget-streamingapparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 29.99
 

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2020) Amazon

$ 92,70
$ 99,99 Bespaar 7%

Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 34.99
$ 49,99 bespaar 30%

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Winkel Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199.99
& nbsp;

Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169.00
$ 179,00 Bespaar 6%

LEES NEXT

  • & rsaquo; Land of regio wijzigen in de Google Play Store
  • › Valve verbiedt nu Steam-games met Blockchain, NFT of Crypto
  • › PC-games installeren stuurprogramma's op laag niveau in Windows
  • › De AANTAL.ALS-formule gebruiken in Microsoft Excel
  • › Microsoft stopt met plannen voor 3D Emoji op Windows 11