De bästa iPhone 13 -fodralen för semester 2021: skyddets gåva

0
62
Framesira/Shutterstock.com

Innehållsförteckning

Vad du ska leta efter i ett iPhone 13 -fodral 2021
Bästa iPhone 13 Övergripande fodral: Apple silikonfodral med MagSafe
Bästa budget iPhone 13 -fodral: Spigen Liquid Air Armor
Bästa MagSafe iPhone 13 -fodral: Apple Clear -fodral med MagSafe
Bästa Wallet iPhone 13 -fodral: Smartish iPhone 13 Wallet -fodral
Bästa robusta iPhone 13 -fodral: OtterBox Defender Series
Bästa klara iPhone 13 -fodral: OtterBox Symmetry Clear Series
Bästa tunna iPhone 13 -fodral: Totallee Thin iPhone 13 -fodral
Bästa läder iPhone 13 -fodral: Apple -läderfodral med MagSafe


Trevlig helg! Denna artikel är en del av vår presentguide Holiday 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från How-To Geek, LifeSavvy och Review Geek för att hjälpa dig att välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Vad du ska leta efter i ett iPhone 13-fodral 2021

När du köper en vacker modern smartphone som iPhone 13 verkar det nästan synd för att täcka det i ett fodral. Du kan dock fortfarande välja ett fodral som accentuerar din enhet samtidigt som du förbättrar din upplevelse och skyddar din investering.

Det finns en mängd olika fall utformade för olika ändamål. Det finns inget fodral som passar alla, vilket betyder att det är viktigt att välja ett fodral som fokuserar på dina specifika behov.

Om du vill skydda din telefon mot skador och repor, men är inte särskilt orolig för chocken från att tappa den, då är ett silikonskydd troligen det bästa alternativet. Tunna silikonfodral kan vara ett bra sätt att förhindra mindre kosmetiska skador utan att lägga till mycket vikt eller tjocklek på smarttelefonen.

Motsatsen till dessa tunna, silikonfodral är robusthöljen. De flesta av dem, särskilt de som erbjuder droppskydd, tenderar att vara skrymmande. Det är avvägningen för ytterligare skydd, men om du arbetar utanför eller i extrema arbetsmiljöer är det vad du behöver.

Tydliga fodral, oavsett om de är gjorda av mjuk silikon eller styv plast, är ett bra sätt att visa upp telefonens utseende. Enligt vår erfarenhet är dock hårda klara fall mer benägna att samla synliga repor om de inte behandlas med en anti-repbeläggning, och de är också benägna att gulna. Om du inte har något emot att köpa ett nytt klart fodral då och då är de dock ett bra alternativ.

Speciellt för iPhone 13 bör du vara särskilt uppmärksam på om ett fodral stöder MagSafe -tillbehör eller laddning. Ett MagSafe -fodral gör att MagSafe -anslutningen fungerar utan störningar och fast grepp från magneterna. Även om du kanske får MagSafe att arbeta med fall som inte säger att de är kompatibla, kan du inte lita på att det fungerar som det ska.

En annan viktig funktion att leta efter i alla telefonväskor är en upphöjd läpp. Oavsett om du har ett skärmskydd eller inte, kan de flesta skärmskador undvikas om du använder ett fodral som förhindrar att skärmen rör vid golvet. Å andra sidan kan en upphöjd läpp komma i vägen när du sveper över skärmkanten, så det är något att tänka på om det kan uppröra dig.

När det gäller design och estetik är det helt upp till dig. Kom dock ihåg att en gripig textur på ditt fodral kan hjälpa till att förhindra att det glider och tappar!

Med allt detta i åtanke, här är våra iPhone 13 -fodralrekommendationer.

Obs! Fodralen nedan passar bara standard iPhone 13 -modellen. De passar inte iPhone 13 mini, Pro eller Pro Max.

Bästa iPhone 13-fodral överlag: Apple Silikonfodral med MagSafe

< figurstil = "bredd: 650px" class = "wp-caption alignnone"> Apple

Fördelar

 • ✓ Högkvalitativ grip på utsidan i silikon
 • ✓ Mikrofiberinteriör
 • ✓ Exakt, magnetjusterad passform
 • ✓ MagSafe -kompatibel
 • ✓ Stort kompletterande färgval

Nackdelar

 • ✗ Silikonfodral ger minimalt fallskydd

Även om detta inte är Apple Silicon som alla pratar om, finns det fortfarande mycket att älska om det vanliga Apple Silicone -fodralet till iPhone 13.

Apple ’ s Silikonfodral är enkelt, ger lite volym till telefonen, finns i ett rimligt antal färger och är fullt kompatibelt med MagSafe -tillbehör. Medan Apples fodral inte kommer att rädda din iPhone 13 från en allvarlig nedgång, bör den göra ett bra jobb för att förhindra repor och bucklor.

Det finns också gott om små Apple-detaljer för att motivera det lite överkomliga priset, jämfört med de flesta tredjeparts kiselhöljen som du hittar online. Bortsett från högkvalitativ silikon, är insidan av fodralet fodrad med mikrofiber, och magneter fäster höljet i perfekt inriktning.

Med en så väl avrundad uppsättning funktioner och kvalitet är det ’ s lätt att rekommendera Apple Silikonfodral som rätt val för de flesta.

Bästa iPhone 13 -fodral överlag < h3> Apple silikonfodral med MagSafe för iPhone 13

Detta silikonfodral från Apple är en premiumprodukt med stor uppmärksamhet på detaljer och kompatibilitet med Apples MagSafe-tillbehör.

Amazon

$ 49,99

Bästa Budget iPhone 13 Case: Spigen Liquid Air Armor < /h2>

Spigen

Fördelar

 • ✓ Mycket tunn för ett omslag som inkluderar droppskydd med luftficka
 • ✓ Grippy yta
 • ✓ Mycket billigt
 • ✓ Höjda läppar för att skydda skärmen och kameror

Nackdelar

 • ✗ Utilitaristisk design

iPhone 13 är inte en billig smartphone, men det betyder inte att du måste lägga en förmögenhet på ett fodral för att skydda den. Spigens Liquid Air Armor -fodral lyckas erbjuda ett attraktivt fodral som inkluderar droppskyddsteknik i form av luftkuddar.

Den har en gripande utsida och upphöjda läppar för skärmen och kameran. Färgalternativen är begränsade och designen kommer inte att tilltala alla, men till det här priset får du mycket mer än du förväntar dig av det här fodralet.

Bästa budget iPhone 13 Fall

Spigen Liquid Air Armor

The Spigen Air Armor-fodralet är vänligt mot både din plånbok och din glänsande nya iPhone 13. Det är förnuftigt utformat och erbjuder utmärkt stötskydd till detta pris.

Amazon

$ 14,99

Bästa MagSafe iPhone 13 Case: Apple Clear Case med MagSafe

Apple

Fördelar

 • ✓ Full MagSafe -kompatibilitet
 • ✓ Visar din telefon vackert

Nackdelar

 • ✗ Tydliga fodral kan vara svårare att hålla rena

Apples silikonfodral är ett bra allroundval, men det döljer själva telefonen. Det finns också det faktum att många föredrar ett hårt fodral snarare än ett mjukt, gummiaktigt. För dem som föredrar hårda fodral kommer Apple Clear Case med MagSafe att föredra produkten.

Apple har gett detta fodral en anti-repbeläggning, vilket hjälper till med ett vanligt problem, tydliga fall där repor är för märkbara. Precis som med silikonfodralet får du magneter som hjälper till att anpassa telefonen ordentligt till MagSafe -laddaren också.

Om du vill att det näst bästa är att lämna ett fodral från din telefon men också vill ha den hjälpsamma MagSafe -magneter, det här fodralet är det som ska köpas.

Bästa MagSafe iPhone 13 -fodral

Apple Clear-fodral med MagSafe för iPhone 13

Det är klart att det här fodralet från Apple erbjuder den bästa visuella behandlingen av din telefon när du arbetar med MagSafe-tillbehör, med ett förstklassigt utseende.

Amazon

$ 49,00

Bästa Wallet iPhone 13 Case: smartish iPhone 13 Wallet Case

Smartish

Fördelar

 • ✓ Mycket smart kreditkortsgrepp och glidmekanism
 • ✓ Ingen irriterande flip-open design
 • ✓ Grippy och snyggt strukturerad
 • ✓ Inte så skrymmande som du kan förvänta dig
 • ✓ Luftfickor i hörnen för fallskydd

Nackdelar

 • ✗ Ingen MagSafe eller trådlös laddning

Trots varumärket skulle du vara mer än “ smartish ” att överväga detta Smartish iPhone 13 Plånboksfodral om du vill sluta bära en plånbok.

Det här fodralet har tillräckligt med plats för tre kreditkort (eller objekt med kreditkortsstorlek) och lite papperskassa. Om det är allt du vanligtvis har i plånboken, ger detta plats för en ficka eller en plånbok. Push-pull-systemet för att få ut dina kort är bättre än att försöka dra ett kreditkort från en särskilt täta fickor.

Smartish-fodralet erbjuder också en skyddande kamera och skärmläpp, samtidigt som den integreras luftdynor i hörnen. På baksidan kan du dock inte använda MagSafe eftersom plånboksinnehållet ligger mellan telefonens baksida och det du vill bifoga.

Men om det inte är ett problem kan du förvara allt på ett ställe med Smartishs plånboksfodral.

Bästa Wallet iPhone 13 -fodral

Smartish iPhone 13 Plånboksfodral

Med en smart kortutdragningsdesign, luftskyddsfallskydd, plats för lite kontanter, och inget irriterande flip-lock, detta är förmodligen det bästa plånboksfodralet du kan köpa för en iPhone 13.

Amazon

$ 19,99

Bästa Robust iPhone 13 Case: OtterBox Defender serien

Otterbox

Fördelar

 • ✓ Förhöjda kanter för att skydda din skärm i ansiktsfall
 • ✓ A hävdade fyra gånger den militära droppteststandarden

Nackdelar

 • ✗ Skärmskydd säljs separat
 • ✗ Något skrymmande

Otterbox är det största namnet i robusta telefoner, så det borde inte vara någon överraskning att de har tagit platsen i vår robusta iPhone 13 -fodralskategori. Som sagt, det är inte namnet som gör det här fodralet så tilltalande.

Otterbox Defender Series -fodralet har ett skal med flera lager med upphöjda läppar för att skydda din kamera och skärm. Den har också en flik för att stoppa vatten, damm och smuts från att komma in i Lightning -porten. Defender levereras med ett hölster som fungerar som ett bältesklämma och ett stativ. Kort sagt, det här är ett fall som en yrkesutövare kommer att uppskatta.

Det här fodralet stöder inte MagSafe, och det kommer inte med ett inbyggt skärmskydd. OtterBox har dock uppgett att dess skärmskydd är kompatibla med Defender -serien. Annat än det är den enda verkliga nackdelen att detta skydd kommer med betydande extra bulk — om du inte behöver extremt skydd kanske du vill leta någon annanstans.

Bästa robusta iPhone 13 -fodral

OtterBox Defender Series SCREENLESS Edition-fodral till iPhone 13

Otterbox Defender-fodralet erbjuder ett allvarligt skydd mot nästan alla typer av skador du kan tänka dig att hända din iPhone 13. Men sinnesro kommer på bekostnad av en smal telefon.

Amazon

$ 59,95

Bästa klara iPhone 13-fodral: OtterBox Symmetry Clear Series

Otterbox

Fördelar

 • ✓ Klar men ändå robust
 • ✓ MagSafe -laddningskompatibel
 • ✓ Håller en tunn profil trots ytterligare skydd

Nackdelar

 • ✗ MagSafe -laddning kommer att fungera, men pucken fastnar faktiskt inte magnetiskt

Så vi tycker att Apple Clear -fodralet är det bästa MagSafe -fodralet, men det är inte det bästa tydliga fodralet . Enkelt uttryckt är MagSafe inte en viktig funktion för alla. MagSafe -klarläget är otroligt coolt, men det är ett utmärkt MagSafe -fodral som råkar vara klart, inte tvärtom.

Om du specifikt letar efter ett tydligt fodral och inte bryr dig om MagSafe, tror vi att OtterBox Symmetry Clear Series är det bättre valet.

Klar men noggrant robust, känns Symmetrin som det bästa av två världar. Även om du inte kan använda MagSafe -tillbehör med den, kan du fortfarande ladda den med en MagSafe -puck — den kommer inte att hålla sig magnetiskt på baksidan. Detta innebär också att andra trådlösa laddare ska fungera. Det är robust, det är klart och det får din iPhone att se bra ut.

Bästa klara iPhone 13 -fodral

Telefonfodral för Symmetry Clear för iPhone 13

Symmetry Clear-fodralet är robust, men tack vare sin tydliga färg ser det inte skrymmande ut och låter din iPhone 13 design lyser igenom. MagSafe-laddning fungerar även om den inte håller sig till telefonen.

Amazon

$ 29,99

Best Thin iPhone 13 Case: Totallee Thin iPhone 13 Fall

Totallee

Fördelar

 • ✓ Mycket tunn på 0,02 tum
 • ✓ Upphöjd läpp för kameraskydd

Nackdelar

 • ✗ Skydd mot mindre droppar i bästa fall, det här fodralet är främst för att skydda mot repor och repor.

Det är inte bara Apple som bestämmer sig för att tävla om titeln på det tunnaste fodralet med sina produkter . Totallee hävdar att deras tunna iPhone 13 -fodral är det tunnaste du kan köpa. Vi försökte hitta en annan med en mindre tjocklek, men Totallee har det tunnaste fodralet.

Detta 0,02-tums iPhone 13-fodral lyckas fortfarande ha en upphöjd ram runt kameran för att skydda den, men det sträcker sig inte till själva skärmen. Totallee säger att ett skärmskydd rekommenderas, vilket innebär att det här fodralet inte erbjuder skärmskydd. Det annonseras också för att hantera “ mindre ” faller, men med så lite material för att dämpa hösten kommer iPhone 13 i sig att ta chocken.

Vad ett tunt fodral som detta kommer att göra för dig är att bevara den kosmetiska integriteten i din iPhones kropp. Repor, stötar och bucklor bör avvärjas, och om du är säker på att du inte kommer att tappa telefonen är det här omöjligt tunna fodralet det bästa.

Bästa tunna iPhone 13 -fodral

Totallee Thin iPhone 13-fodral

Totallees fall är riktigt tunt. På 0,02 tum märker du knappt att fallet var där. Förvänta dig inte mycket skydd utöver mindre repor och bucklor.

Amazon

$ 39,00

Bästa Läder iPhone 13 Case: Apple Fodral med MagSafe

Apple

Fördelar

 • ✓ Äkta läder
 • ✓ Bra färgalternativ
 • ✓ Mycket rimligt pris
 • ✓ Lovar perfekt passform tack vare magnetisk inriktning

Nackdelar

 • ✗ Mycket minimalistisk finish och design
 • ✗ Vissa användare kanske vill ha robust skinn med ett mer rått utseende

Även våra bästa syntetmaterial staplar sig inte mot läder. Om du är okej med en animalisk produkt behöver du inte leta längre än Apples läderfodral med MagSafe om du letar efter ett förstklassigt iPhone 13 skyddshölje.

Det &#8217 ; är bara lite dyrare än silikonfodralet, vilket känns som ett äkta fynd med tanke på att det förmodligen kommer att hålla längre än iPhone själv. Naturligtvis kommer läderfodralet att vädra med tiden och börja patina. Det är en del av den charm som läderfans förväntar sig!

Apples läderfodral är fullt MagSafe -kompatibelt och har samma inre magneter som passar telefonen perfekt i fodralet. Slutligen kommer ingenting att skydda din telefon mot repor, stötar och bucklor som läder.

Bästa läder iPhone 13 -fodral

Apple läderfodral med MagSafe

Apples läder iPhone 13 -fodral är vackert och blandar traditionella material med modern teknik. Om du är en läderfan är detta det bästa fodralet för din nya iPhone.

Amazon

$ 59,99

De bästa iPhones för Holiday 2021: På varje Apple Fan önskelista Bästa iPhone Övergripande iPhone 13 Amazon

$ 829,00
& nbsp;

Skaffa den mindre versionen iPhone 13 mini Amazon

$ 729,00
& nbsp;

Bästa budget iPhone iPhone SE Amazon

$ 399,00
& nbsp;

Budget iPhone med Face ID iPhone 11 Amazon

$ 599,00
& nbsp;

Bästa premium iPhone iPhone 13 Pro Amazon

$ 999,00
& nbsp;

Bästa iPhone-kamera iPhone 13 Pro Max Amazon

$ 1199,00
& nbsp;

Bästa batterilivslängd iPhone 13 Pro Max Amazon

$ 1099,00
& nbsp;

Batterifodral till iPhone 13 LVFAN 4800mAh batterifodral för iPhone 13/13 Pro Amazon LÄS NÄSTA

 • & rsaquo; Så här kontrollerar du vilka webbplatser som kan komma åt din plats i Mozilla Firefox
 • & rsaquo; Så här öppnar du kontrollpanelen i Windows 11
 • & rsaquo; Så här tar du helskärmsbilder i Chrome på Android
 • & rsaquo; Ditt Twitch -lösenord läckte inte ut i det stora hacket
 • & rsaquo; Vad är betatestning?