Vizio V-serie 2.1 Soundbar V21d-J8 Review: de nieuwe basislijn

0
72

Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Absoluut heet afval
 • 2 – Sorta lauwe vuilnis
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • 5 – Aanvaardbaar imperfect
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn soort
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Zwijg en neem mijn geld
 • 10 – Absoluut Design Nirvana

Prijs: $ 116 Nu kopen Justin Duino

Nadat je een nieuwe tv hebt gekocht, is het eerste wat je moet doen een mooi paar luidsprekers of een soundbar pakken. Aangezien bijna alles beter zal klinken dan de ingebouwde luidsprekers van de televisie, is het niet moeilijk om iets te vinden dat werkt. Gelukkig, als je een klein budget hebt en toch kwaliteitsgeluid wilt, hoef je niet verder te zoeken dan de Vizio V21d-J8-soundbar.

Dit is wat we leuk vinden

  < li>Beter dan de ingebouwde luidsprekers van een tv
 • Goedkoop en een grote waarde
 • Geweldig voor een slaapkamer

En wat Dat doen we niet

 • Bas ontbreekt
 • Controls zijn ingewikkeld

In tegenstelling tot de meeste soundbars is de V21d-J8 een alles-in-één unit zonder externe subwoofer. Afhankelijk van waar je de soundbar wilt gebruiken, kan dit een goede of slechte zaak zijn. Op zoek naar verbeterde geluidskwaliteit in een slaapkamer zonder dat je huis schudt? Dit werkt perfect. Wil je meer bas? Misschien wil je wat meer uitgeven aan zoiets als de Vizio V21x-J8, die wordt geleverd met een draadloze subwoofer.

Maar ik loop op de zaken vooruit. Hier vindt u alles wat u moet weten over de Vizio V21d-J8 2.1-soundbar.

Inhoudsopgave

Hardware en design: premium, maar de bediening is moeilijk
Geluidskwaliteit en functies: de basis komt aan bod
Conclusie: het is niet gek, maar het is je geld waard

Hardware en design: premium, maar bediening is moeilijk

1 van 4
Justin Duino
Justin Duino
Justin Duino
Justin Duino

Zoals bij alle soundbars is de Vizio V21d-J8 een lange balk met luidsprekers ingebed in een stoffen bekleding. De twee primaire drivers van de soundbar zijn naar voren gericht wanneer ze op een plat oppervlak zitten, terwijl de twee drie-inch subwoofers omhoog schieten.

Vizio bevat hardware om de soundbar aan een muur te bevestigen, maar dat zou richt de luidsprekers op het plafond en weg van iedereen die luistert. Hoewel ik deze opstelling niet heb getest, neem ik aan dat de geluidskwaliteit zou verslechteren als het geluid omhoog wordt geschoten in plaats van rechtstreeks in een open kamer.

Alle ingebouwde bedieningselementen van de soundbar bevinden zich aan de rechterkant van het apparaat, met een rij LED-indicatielampjes die door de voorkant schijnen. Ik heb deze fysieke knoppen nooit aangeraakt (waaronder power, input, Bluetooth, volume omlaag en volume omhoog) en heb in plaats daarvan de meegeleverde afstandsbediening gebruikt.

Helaas kan het aanpassen van audio- en modusinstellingen lastig zijn op de Vizio V21d-J8. Je moet de gebruikershandleiding van het apparaat bij de hand houden, want de enige visuele indicatie dat er iets is veranderd, zijn de LED-lampjes aan de voorkant van de soundbar. Ik heb hieronder verschillende screenshots van de gebruikershandleiding bijgevoegd.

1 van 2
Vizio

Zoals je kunt zien, moet je, afhankelijk van welke instelling je verandert, de kleur of het aantal LED-lampjes op de V21d-J8 in de gaten houden. Als gevolg daarvan bladerde ik door de EQ-modi totdat ik er een vond die ik leuk vond en nooit meer de afstandsbediening of aangepaste bedieningselementen aanraakte.

Geluidskwaliteit en functies: De basis is behandeld

Justin Duino

Wanneer je de Vizio V21d-J8 omdraait, vind je alle input die je nodig hebt. Dit omvat HDMI met eARC, optisch, een USB-poort die het afspelen van WAV-bestanden aankan en stereo AUX. Er is ook een speciale spraakassistent AUX-ingang die kan worden gebruikt met Google Assistant en Alexa slimme luidsprekers. Als je apparaat geen AUX-uitgang heeft, kun je de permanente Bluetooth-functie van de soundbar gebruiken om ervoor te zorgen dat je stemassistent altijd beschikbaar is via de V21d-J8.

Zolang uw tv in de afgelopen vijf jaar of zo is vervaardigd, zou u een HDMI ARC-poort aan de achterkant van de set moeten vinden. Sluit de meegeleverde HDMI-kabel aan op beide ARC-poorten van uw televisie en soundbar en het installatieproces zou voltooid moeten zijn. In de meeste gevallen kunt u nu de afstandsbediening van uw tv zoals gewoonlijk gebruiken en zal deze het volume aanpassen en de soundbar inschakelen.

GERELATEERDWat is deze HDMI ARC-poort op mijn tv?

Mogelijk moet je naar de instellingen van je tv gaan en hem vertellen dat hij ARC moet gebruiken voor audio-uitgang als dingen niet correct werken. Het is bedoeld als een plug-and-play-ontwerp, dus hopelijk zou je geen problemen moeten tegenkomen, want ik had geen fatsoenlijke oude televisie.

Hoewel de V21d-J8 deel uitmaakt van de Vizio V-serie van budgetvriendelijke producten, was ik relatief verrast door de geluidskwaliteit die deze soundbar kon produceren. Zoals ik hierboven al liet doorschemeren, ontbreekt de bas, maar al het andere is verrassend eenvoudig.

De V21d-J8 ondersteunt Dolby Audio (DTS TruVolume en DTS Virtual:X), maar ik vond het niet dat de virtuele geluidsfuncties veel aan de ervaring toevoegden, dus ik hield ze uit. De standaard EQ-instellingen waren meer dan goed genoeg om in de meeste scènes een duidelijke dialoog te bieden, maar de basversterkingsmodi konden de kleine ingebouwde woofers niet helpen.

GERELATEERDHoe werken 'surround'-soundbars?

Maar de algehele audio-ervaring is alles wat ik zou willen van een soundbar die ik niet van plan ben te gebruiken in mijn belangrijkste entertainmentruimte. Zelfs bij hoge volumeniveaus is het dialoogvenster gemakkelijk te begrijpen en wordt het achtergrondgeluid niet vervormd. Ik wou dat er meer bas was, maar de ingebouwde subs zijn prima voor casual kijken.

Conclusie: het is niets geks, maar het is #8217;s je geld waard

Justin Duino

< p>Het thema van deze recensie is dat de luidsprekers van je tv zuigen en dat bijna alles je luisterervaring zal verbeteren. Voor iets meer dan $ 100 kun je de audio enorm verbeteren met de Vizio V21d-J8. De bas ontbreekt en de bedieningselementen voor het wijzigen van instellingen kunnen lastig zijn, maar dat zijn offers die horen bij een budget-soundbar.

Of je nu een beter geluid nodig hebt in een secundaire kamer of gewoon een budget-soundbar om je vast te houden totdat je iets meer premium kunt kopen, je kunt niet fout gaan met de V21d-J8.

Beoordeling: 8/10 Prijs: $ 116 Kopen Nu

Dit is wat we leuk vinden

 • Beter dan de ingebouwde luidsprekers van een tv
 • Goedkoop en voordelig
 • Geweldig voor een slaapkamer

And What We Do not

 • Bas ontbreekt
 • Controls zijn ingewikkeld< /li>