MICAT 2022 registrering begynner, søknader åpner til 20. november

0
59

Registreringen er bare åpen for MICAT 1-eksamen, og siste dato for å søke er 20. november 2021. (Representativt bilde)

MICA, tidligere Mudra Institute of Communications, Ahmedabad, har gitt ut MICAT 2022 søknadsskjema. Registreringen er åpen online på mica.ac.in. MICAT 1 skal avholdes 4. desember 2021, mens eksamensdatoen for MICAT 2 er 29. januar 2022. Akkurat nå er registreringen bare åpen for MICAT 1 -eksamen, og siste dato for å søke er 20. november 2021. Online registrering for MICAT 2 kan gjøres fra 23. november 2021 til 16. januar 2022.

Slik søker du om MICAT 2022

Søknadsavgiften for MICAT 2022 -eksamen er Rs 2100. Kandidater kan betale søknaden med kredittkort/debetkort/nettbank. Kandidatene kan henvise til følgende trinn for informasjon om hvordan de søker MICAT 2022.

Les | IIM Indore lanserer online executive program i strategisk salgsledelse

Trinn 1: Registrer deg på nettstedet – Besøk det offisielle nettstedet på mica.ac.in og klikk på “Søk nå”. Et nytt vindu åpnes der du kan registrere deg ved å skrive inn navn, gyldig mobilnummer, aktiv e -postadresse.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

Trinn 2: Skriv inn din personlige informasjon – I dette trinnet angir du personlige detaljer som fødselsdato, kjønn, nasjonalitet, forelderens navn, korrespondanse og fast adresse. Det er viktig å skrive inn disse detaljene nøye fordi det samme vil bli skrevet ut på MICAT innrømmelseskort 2022.

Trinn 3: Last opp fotografi og signatur – Last opp bildet og signaturen i dette trinnet. Sørg for at bildene er i JPG/JPEG -format og at størrelsen er mindre enn 80 Kb.

Les også | IGNOU forlenger søknadsfristen for ny UG, PG -opptak juli 2021

Trinn 4 – Skriv inn pedagogiske detaljer – I dette trinnet skriver du inn dine akademiske detaljer som klasse X, XII og eksamenskarakterer. Hvis du har en høyere utdannelse eller en arbeidserfaring, bør du angi disse detaljene også.

Trinn 5: Skriv inn CAT/XAT/GMAT-detaljer – CAT-, XAT- og GMAT -poeng har fått vekt i det endelige resultatet. Kandidater må angi poengsummene for CAT 2021 eller XAT 2022 eller GMAT -score etter 2020. Kandidatene kan oppdatere poengsummene sine til 16. januar 2021.

Trinn 6: Programvalg &#8211 ; Nå må kandidatene velge programmet de vil søke om. 3 valg er gitt der – PGP/CCC/FPM.

Les også | Ambedkar University utgir andre liste, marginal nedgang i cut-off

Trinn 7: Velg testsenterpreferanse – I dette trinnet må kandidatene velge testbyens preferanse. Kandidater kan velge opptil 3 byer. I tillegg til preferanser for testsenter, må du også velge et alternativ for bypreferanser i GD/PI.

Trinn 8: Betaling av søknadsskjema – Kandidater må betale søknadsgebyret i det siste trinnet i registreringsprosessen. Uten fullstendig betaling av søknadsavgiften godtas ikke søknadsskjemaet.

MICA er en av de beste høyskolene i India som tilbyr lederprogrammer innen kommunikasjon. MICAT holdes for opptak i PGP (PGDM/PGDM-C)/CCC/FPM-kurs. Det gjennomføres hvert år i 2 faser. Valget av kandidatene gjøres ved å gi 20 prosent vekt til CAT/GMAT/XAT eksamenspoeng, 30 prosent vekt på MICAT -poengsum, 20 prosent vekt til GE -ytelse og 30 prosent vekt til PI.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste utdanningsnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.