Luna Display verandert nu uw iPad in een tweede Windows-monitor

0
53
Astropad

Luna Display van Astropad is een mooi product dat van je iPad een draadloze tweede monitor maakt. En hoewel het aanvankelijk alleen beschikbaar was voor de Mac, kondigde het bedrijf deze week volledige ondersteuning voor Windows-machines aan, waardoor het nuttiger dan ooit is. Ja, deze kleine gadget maakt van je iPad een draadloze tweede monitor voor een Windows-pc.

Hoewel dit product niets nieuws is, lanceerde Apple uiteindelijk een concurrerend product dat hen wat problemen bezorgde. Eerder dit jaar heeft Luna Thunderbolt- en Ethernet-ondersteuning toegevoegd aan de Target Display Mode voor Mac, en nu gaan ze nog een stap verder door uit te breiden naar een ander platform.

Om precies te zijn, de Luna Display update naar versie 5.0 voegt ondersteuning toe voor Windows-pc's. Dus als je al een Luna hebt, wacht dan op de update en je bent helemaal klaar.

Luna maakt een kleine dongle die het signaal naar je iPad stuurt, waardoor deze als secundair scherm kan fungeren voor degenen die nieuw zijn in het product. Die dongles zijn beschikbaar in USB-C, Mini DisplayPort of HDMI. Zorg er dus voor dat je de nieuwste software gebruikt, sluit de dongle aan op je pc met HDMI of USB-C en probeer het eens.

Astropad beloofde oorspronkelijk dat deze update in mei zou aankomen, maar het liep onderweg een paar vertragingen op. Dat gezegd hebbende, het is beter laat dan nooit. Als je een extra iPad hebt liggen en een secundair scherm voor Windows wilt, is dit een geweldige optie.

via 9to5Mac