Kortfilm om klær under Durga Puja kjøper hjerter i Agartala

0
64

En terskel fra Pujor Jama.

Bortsett fra å være et religiøst ritual, er Durga Puja et symbol på nyhet for alle, inkludert nye klær til Puja. Basert på dette temaet har en ung animatør og designer laget en kortfilm som fanger øyeboller på en OTT-plattform.

Ikke så unik, men en sårt tiltrengt historie, 'Pujor Jama' (klær til Puja) er en 30-minutters kortfilm regissert av Samarpan Bhattacharjee, 28. Filmen er skrevet, produsert og regissert av en gruppe unge gutter og jenter.

Historien dreier seg om Tubai, en gutt fra en vanskeligstilte familie . “Historien er ikke unik, ettersom vanskeligstilte barn er overalt å se. Men det er det som skiller det, sier Bhattacharjee.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png Filmen er tilgjengelig på ABC Talkies og koster $ 58.

Bhattacharjee har tidligere jobbet i Kolkata og kom tilbake for et år siden til Agartala. Han har drevet sosiale medier -kampanjer om den lokale kulturen i Tripura og engasjert seg i å produsere egne og kommersielle annonser, animasjonsproduksjoner etc.

Sam, som han med glede kalles, sa at han prøver å gjøre kortfilmer til en bransje ved hjelp av OTT -plattformer.

“Jeg har jobbet med noen animasjoner og designet firmaer og har praktisert i Kolkata. Jeg føler meg i Tripura, markedet er litt tregt. Men så tar ting fart. En god ting er at jeg finner mer samarbeid enn konkurranse her. Det er et lite sted, og alle kjenner alle, og det er mye hjelp tilgjengelig på vakt, sier han.

Om hvorfor historien vil være fornuftig for alle, sa Bhattacharjee til indianexpress.com, “Jeg føler de små vanskelighetene vi møter hver dag, de underrepresenterte følelsene er det vi ønsket å vise i vår produksjon. Og disse følelsene er så undervurdert. Tross alt er dette hva festligheter handler om. ”

Filmen er tilgjengelig på ABC Talkies og er priset til Rs 58. Filmen får et godt seertall ifølge produksjonsgruppen, men de første rapportene kommer innen neste måned.

Produksjonsteamet har Rahul Acharjee, en ung lokal gründer og forretningsmann som produserer filmen med Ganak Debbarma som direktør for fotografering. Ganak og Sanjoy Debnath har også passet på filmens film mens Ridhik Shil, en ung skuespiller, som spiller hovedrollen som Tubai, Payel Das, som spiller Tubais mor, Soura Pratim Sharma, som blir spilt som Abdul Chacha og andre som Ongker Bhowmik, Chayanika Talapatra var alle på audition lokalt. Det meste av rollebesetningen ble valgt gjennom en appell på sosiale medier og ble betalte skuespillere.

Sam jobber nå med et andre prosjekt, som sannsynligvis kommer i produksjon i desember i år.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste nyhetene i Nordøst -India.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.