Een systeembrede zoekopdracht uitvoeren op een Samsung Galaxy-telefoon

0
63
Karlis Dambrans/Shutterstock.com< /figuur>

De iPhone heeft een handige functie genaamd “Spotlight” waarmee u naar alles op uw telefoon kunt zoeken. Samsung Galaxy-telefoons hebben een vergelijkbare functie die u misschien niet kent. We laten je zien hoe je het kunt gebruiken.

Het idee achter “Spotlight” en de systeembrede zoekfunctie van Samsung is om verschillende dingen op uw apparaat allemaal vanaf één plek te kunnen vinden. Dat omvat apps, contacten, instellingen, mappen en meer. Het is een gemakkelijke manier om iets te vinden zonder door apps en menu's te hoeven bladeren.

GERELATEERD: Spotlight Search gebruiken op uw iPhone of iPad

Samsung maakt het supereenvoudig om overal in het hele systeem te zoeken. Veeg eenvoudig vanaf de onderkant van het scherm omhoog en houd een seconde vast om de recente apps weer te geven. Als je navigatie met drie knoppen gebruikt, tik je op de knop voor recente apps.

Je ziet een zoekbalk bovenaan het scherm boven de recente apps. Typ wat u zoekt in deze balk.

De resultaten zullen hieronder verschijnen. Blijf typen totdat u vindt wat u zoekt. De resultaten zijn onderverdeeld in secties. voor apps, instellingen, snelkoppelingen, zoekopdrachten en meer. Scroll naar beneden voor meer resultaten.

Dat is echt alles wat er is. U kunt deze zoekbalk op elk moment openen door het scherm met recente apps te openen. Het is er altijd om u te helpen iets snel te vinden. Android heeft deze functie niet ingebouwd, maar het is leuk dat Samsung deze heeft toegevoegd aan Galaxy-apparaten.

GERELATEERDWanneer krijgt Android een systeembrede zoekopdracht in iPhone-stijl? LEES VOLGENDE

  • › Een privésessie inschakelen in Spotify
  • › Google Pixel 6-evenement: hoe te kijken en wat te verwachten
  • › Hoe u kunt zien welke gegevens Twitter over u heeft
  • › Hoe u uw Smart Home kunt bedienen vanuit Samsung Snelle instellingen
  • › Hoe Microsoft OneDrive op Windows 10 te resetten om synchronisatieproblemen op te lossen