Doet uw AirPods Pro het goed? Apple heeft zojuist zijn reparatieprogramma uitgebreid

0
67
Justin Duino

< p>Als je problemen ondervindt met je AirPods Pro, hebben we goed nieuws. Apple heeft zojuist het reparatieprogramma uitgebreid dat gratis reparaties of vervangingen biedt voor mensen die te maken hebben met krakende ruis, statische elektriciteit of problemen met ruisonderdrukking.

Volgens wijzigingen aan de Apple-ondersteuningspagina, opgemerkt door MacRumors, zal Apple nu repareer of vervang geselecteerde AirPods Pro-modellen tot drie jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum, in plaats van slechts twee jaar. Dit programma kwam in oktober aan nadat de eerste garantie van 1 jaar was verlopen, dus de meeste eigenaren die ze in 2019 kochten, zouden tot oktober 2022 gedekt moeten zijn.

Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat alleen geselecteerde vroege modellen mogelijk worden beïnvloed, en alle AirPods Pro die na oktober 2020 zijn gekocht, maken geen deel uit van dit uitgebreide programma.

Om precies te zijn, het document van Apple zegt dat het de volgende problemen met AirPods Pro kan oplossen:

  • Knetterende of statische geluiden die toenemen in luide omgevingen, bij inspanning of tijdens het telefoneren.

  • < p id="r8TjET">Actieve ruisonderdrukking werkt niet zoals verwacht, zoals een verlies van basgeluid of een toename van achtergrondgeluiden, zoals straat- of vliegtuiglawaai.

Betrokken gebruikers kunnen AirPods Pro retourneren aan Apple of een door Apple geautoriseerde serviceprovider. Als ze na een onderzoek in aanmerking komen voor het reparatieprogramma, krijgt u waarschijnlijk een gratis vervanging. Je kunt ook een afspraak maken in een Apple Store om de bal aan het rollen te krijgen op een nieuwe set knoppen.

via The Verge