Apple verlaagt AirPods en verslaat prijzen tijdens de Amazon-uitverkoop van vandaag

0
61
Justin Duino

< p>Op zoek naar een nieuw paar oordopjes? Verschillende modellen van Apple's AirPods en Beats-koptelefoons zijn vandaag te koop bij Amazon, waaronder de fantastische AirPods Pro, die een 9/10 scoorde in onze gedetailleerde recensie.

Hier zijn alle AirPods en Beats hoofdtelefoons te koop vandaag:

  • Airpods (Gen 1): $ 120 ($ 40 korting)
  • AirPods (Gen 2, draadloze oplaadcase): $ 160 ($ 39 korting)
  • AirPods Pro: $ 200 ($ 50 korting)
  • AirPods Max: $ 470 ($ 80 korting)
  • Beats Studio Buds: $ 130 ($ 20 korting)
  • PowerBeats Pro: $200 ($50)
  • Beats Solo3: $128 ($71 korting)
  • Beats Flex: $ 38 ($ 31 korting)

Houd er rekening mee dat Apple Beats bezit, en als gevolg daarvan lijken Beats-hoofdtelefoons en -oordopjes erg op AirPods. De Beats Studio Buds hebben in feite dezelfde ANC- en transparantiefuncties als AirPods Pro, maar kosten bijna $ 100 minder.

Deze deal duurt niet lang, dus pak hem voordat hij voorgoed verdwijnt!< /p>

Apple AirPods Pro

Apple's AirPods Pro zijn voorzien van ANC- en Transparantie-modi, plus geavanceerde audiokwaliteit en een comfortabele pasvorm. Net als alle oordopjes van Apple en Beats maken ze automatisch verbinding met je iPhone, iPad of Mac.

Amazon

$ 179.99
$ 249.00 Bespaar 28%

Apple AirPods Max – Hemelsblauw

Apple's eerste over-ear hoofdtelefoons, de AirPods Max, beschikken over next-gen ANC- en Transparency-modi, plus fysieke knoppen en bedieningselementen voor audio. Ze zijn ook ongelooflijk comfortabel.

Amazon

$ 469,98
$ 549.00 Bespaar 14%

Nieuwe Beats Studio Buds – True Wireless Noise Cancelling Earbuds – Compatibel met Apple en Android, ingebouwde microfoon, IPX4-classificatie, zweetbestendige oortelefoons, klasse 1 Bluetooth-hoofdtelefoon – wit

< p class="product-features">Beats Studio Buds is in feite een goedkopere versie van Apple's AirPods Pro. Ze hebben misschien niet die funky stengels, maar ze hebben een uitgebalanceerde geluidskwaliteit, ANC en transparantie.

Amazon

$ 129.95
$ 149.95 Bespaar 13%