10 måste-ha brevpapper för människor som älskar journalföring

0
63
Buqoo/Cambond/Spacrea

Om du missar det absoluta högt med att köpa skolmaterial varje år, finns det en god chans att du nu är en vuxen journalist. Oavsett om du har en anteckningsbok med dagliga tankar eller om du är en fullständig bulletjournalist, finns det inget som brevpapper.

RELATED Bli inspirerad att skriva fler bokstäver med dessa brevpapper

Det bästa med brevpapper är dock att det är omöjligt att få nog. Så småningom tar nästan allt slut. Det finns inga sidor kvar i en journal, pennan har inget bläck och klisterlapparna är borta. Vad är skadan när du handlar efter några förebyggande säkerhetskopior eller lägger till några nya artiklar som du inte redan har.

Oavsett om du handlar för dig själv eller någon annan , det finns vissa föremål du alltid kan använda, och de behöver inte bara vara funktionella. De kan också se snygga ut på ditt skrivbord.

Om du är ute efter nya brevpapper eller är på jakt efter en present till en brevpapperälskande vän, har vi ’ fick några idéer.

Innehållsförteckning

Kvalitetspennor
Skrivbord Organizer
Anteckningsblock för att göra-lista
Utsmyckade klisterlappar
Dekorativ anteckningsbok
Washi -tejp
Gymklipp
pennor
suddgummi
prenumerationer

Trevlig helg! Denna artikel är en del av vår presentguide Holiday 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från LifeSavvy, How-To Geek och Review Geek för att hjälpa dig att välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Kvalitetspennor

Cambond

Även om det är ett självklart val är kvalitetspennor ett måste för människor som älskar brevpapper och de som journalför. Låt oss vara ärliga, inte alla pennor är skapade lika, och inte alla ser bra ut på ditt skrivbord.

Dessa kulspetspennor från Cambond gör båda. Med en vridning för att förlänga toppen behöver du inte oroa dig för att tappa en topp, och för dem som gillar att ta med sina pennor när de är på farten innehåller de ett robust klipp som kan fästas i en ficka eller anteckningsbok. Pennorna finns också i en mängd olika färger, inklusive blått, rött, svart och silver, och beroende på vilken nyans du väljer kan de skriva med svart, blått eller rött bläck.

När det gäller deras prestanda, pennorna sitter för närvarande ganska på 4,3 av 5 betyg med över 2000 recensioner på Amazon. Det är ganska säkert att säga att människor gillar dem.

Cambond Blue Ballpoint Pens < /h3>

Med flera färger och fina recensioner är dessa pennor ett perfekt val för alla.

Amazon

$ 9.99
$ 13,99 Spara 29%

Desk Organizer < /h2>

Spacrea

Alla som redan har sin rätta andel av brevpapper vet att det kan bli rörigt snabbt. Släng pennor, highlighters och pappersvaror i en låda, så har du tur om du någonsin hittar det du behöver. Det är därför en bra arrangör är nyckeln.

Denna bit från Spacrea har alla fack du behöver. Det finns upphöjda och lutade hyllor för att placera och organisera pennor. Placera dem med de färgade ändarna utåt så att du alltid vet vad du strävar efter. Under det finns en platt hylla perfekt för föremål som klisterlappar, vita-out och tejp. Slutligen kan lådan längst ner rymma allt som kan gå förlorat om det lämnas löst som gympklipp, suddgummi eller tumklappar.

Sammantaget är det den perfekta arrangören tack vare sin smarta inställning , och hej, det gör inte ont att det är rosaguld.

< h3> Spacrea-pennhållare och skrivbordshållare

Håll alla dina brevpapper perfekt snygga.

Amazon

$ 18,97

att göra-lista Block

Sweetzer & amp; Orange

De som bullet journal kanske inte är helt rätt för detta brevpapper, men de som helt enkelt älskar att skriva ner sina dagliga tankar eller de som älskar organisatoriska verktyg kommer definitivt att vilja ha en uppsättning av dessa att-göra-lista blad.

RELATERAD Så här skapar du din Bullet Journal Se bra ut (även om du inte är artist)

Medan vissa anteckningsblock ber dig att begränsa dina tre bästa uppgifter eller sätta upp mål för dagen (vilket är helt bra om du har tid), är det lika enkelt som det kommer. Med en att göra-lista-rubrik och radade rader för checklista-objekt kan du anteckna alla saker du behöver för att få gjort på en dag enkelt och snabbt antingen före sänggåendet eller det första på morgonen.

Anteckningsavsnittet längst ner är den enda främmande funktionen, och det är faktiskt inte främmande alls. Anteckna en dagligvaruvara du behöver, skriv ner en påminnelse för din nästa dags att göra-lista eller till och med lägga till ett mantra för din dag.

To Do List Anteckningsblock från Sweetzer & amp; Orange

Håll ordning på dina tankar med denna lättanvända anteckningsblock.

Amazon

$ 6.99

förbättrade Självhäftande block

Buqoo

För dem som ständigt glömmer att lägga till saker i sina att-göra-listor eller behöver göra anteckningar om dokument, är klisterlappar ett måste för brevpapper. Om du använder dem ofta, varför inte göra dem söta?

Denna uppsättning klisterlappar med marmortema från Buquoo är gjorda av 80 g/m2 papper (så det är lite tjockare än normalt) att ’ hjälper till att förhindra blödning, och de har en stark självhäftande rygg som inte bara kan fästa på din anteckningsbok eller dokument utan också på en vägg eller ett skrivbord. För under $ 16 får du hela 600 ark så att du kommer att fyllas på ett tag.

Buqoo Sticky Notes Marble Memo Pad

Denna marmor mönstret är elegant och passar till alla heminredning.

Amazon

$ 14,98

dekorativ Notebook

Coboll

En anteckningsbok måste stå emot mycket slitage, men om du förmodligen vill att det ska se bra ut också, eller hur? Med det här alternativet från Coboll får du allt.

Kanske mest uppenbart är den här anteckningsboken underbar med ett blått och rosa agatsteninspirerat mönster, elastiskt guldlås och guldbandbandmärke. Det är inte bara vackert. Journalen är ultrafunktionell med en smart dold ficka på baksidan och krämfärgade sidor för att förhindra ögonspänningar som starkt vitt papper kan orsaka. Med 142 raderade sidor kommer den här anteckningsboken att ha dina tankar ordnade ett tag innan du behöver en ny.

Coboll -reglerad anteckningsbok

Vacker och funktionell? Ja, snälla!

Amazon

$ 7.99
$ 8,59 Spara 7%

Washi Tape < /h2>

Knaid

De som vill ta med lite konst till sin tidning men känner inte att de är den största artisten som borde investera i washi -tejp. Denna dekorativa klistertejp gör det enkelt att lägga till utsmyckningar, skapa olika anteckningsavsnitt och markera viktiga sidor i din journal. Plus, som detta paket från Knaid, kan du få tejpen i en mängd olika färger och mönster. Från enkla neutrala färger till ljusa blommor, oavsett din stil, det finns en washi -tejp för dig.

Knaid 40 rullar med smal Washi-tejp

Med en överkomlig prislapp och massor av alternativ är denna washi-tejpsats idealisk.

Amazon

$ 15,99

gym Clips

Eagle

Även om bindemedel och gymklipp verkar vara en nödvändighet endast för dem som arbetar på kontor, kan det vara svårt att hålla sidorna öppna och platta om du för en tidning, särskilt en där du kan lägga till konstverk eller minnen. för skrivande. Det är vad bindemedelsklipp är till för.

Oavsett om du skapar en ny månads- eller veckolayout i din bullet journal eller lägger till en ny reflektion i din anteckningsbok, kan gym och bindemedelsklipp hjälpa till att hålla din notebook platt. Dessutom, om du organiserade dina anteckningsböcker efter kvartal (hej, det är jag!), Är de praktiska för att hålla dem organiserade och separerade.

Eagle Binder Clips

Gör journalföring enkelt med dessa holografiska bindemedelsklipp.

Amazon

$ 10.99

pennor

Ganssia

Oavsett om du gillar att lägga till klotter och skisser till din personliga journal eller är en person som bullet journals, det finns inget bättre verktyg än en penna.

Pennor, som denna uppsättning pastellfärgade mekaniska, är idealiska för att skissa ut doodles, bullet journal spreads eller någon form av journalkonstverk i förväg. Låt oss vara ärliga, vi gör alla misstag. Vi antecknar en lapp som vi inte behöver, en linje går snett eller en klotter ser inte helt rätt ut. Det är därför pennor, som är lätta att korrigera, är idealiska. Plus, hej, de är verkligen söta.

Ganssia Colorful Series Mechanical Pencils < /h3>

Rätta dina misstag enkelt med en uppsättning pennor innan du tar tag i din penna.

Amazon

$ 8.99
$ 9,99 Spara 10%

Suddgummin

Pentel

Mycket av samma skäl som att det är en bra idé att ha pennor, är det också en bra idé att ha suddgummin.

När du väl börjar klotra eller skapa uppslag i en bullet journal, du är tvungen att göra misstag. De små suddgummen på mekaniska och typiska pennor kan ibland bara inte hålla ut. Det är därför en uppsättning suddgummier är viktiga.

Detta paket från Pentel har flera suddgummi som skyddas av ett plasthölje för att förhindra att de blir smutsiga tillsammans med alla dina andra tillbehör. Detta i sin tur hindrar dem från att få ränder över dina journalsidor. När du behöver lite mer suddgummi, tryck ut lite mer, och när du är klar kan den rullas ihop igen i behållaren för att hålla den ren.

Pentel Clic Eraser

Åtgärda misstag med dessa enkla, borttagbara suddgummi.

Amazon

$ 11,49
$ 18,20 Spara 37%

Abonnemang

Archer & amp; Oliv

För de mest hängivna pappersälskare är en prenumerationslåda vägen att gå.

This Archer & amp; Oliveprenumerationslådan kommer till din tröskel varje kvartal, och medan den kostar bara $ 70, innehåller den $ 175 för varor. Objekten ändras varje kvartal, men du kan förvänta dig att hitta föremål som penselpennor, anteckningsböcker, pennfodral och washi -tejp. Dessutom, tack vare dess kvartalsvisa, i motsats till månatliga, schemaläggning kommer du aldrig att översvämmas med tillbehör som du inte kommer att använda. När de börjar ta slut kommer en ny låda.

Köp på Archer & amp; Olive

Oavsett om det är din bullet journal, skriva ner att-göra-listor, föra en journal över dina dagliga tankar eller bara älska skolmaterial, dessa 10 brevpapper är ett måste för din samling. Tänk på det som en brevpapper 101 guide. Låt oss vara ärliga, du kan aldrig ha tillräckligt med brevpapper.